DHZautoservice Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Vehículos y transporte

Información proporcionada por diversas fuentes externas

DHZautoservice staat bekend om zijn uiterst goede service en scherpe prijzen. Via mijngarage.nl is dit ook goed te vergelijken. Wij zijn een jong en dynamische bedrijf die altijd klaar staat voor iedere klant. Wilt u een goedkope apk in Hilversum en omgeving dan bent u bij ons aan het juiste adres. Banden, Aircoservice, reparatie, onderhoudsbeurt, lassen, remmen, remschijven kan allemaal bij DHZautoservice.

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

1 opinión

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fout na fout na fout en een bijna brand

Ik vroeg een prijs voor het vervangen van de distributieriem van m'n Fiat Ducato, inclusief waterpomp en een grote beurt.
1100 euro was een goede prijs en hij had tijd, dus ik m'n auto afgeleverd.
Toen ik hem op kwam halen zag ik dat een wieldop niet was terug gezet. Op mijn verzoek dit toch te doen zei de man dat er geen wieldop op had gezeten. Hij bleef dit volhouden totdat ik de wieldop tegen de muur zag staan. "Ooohhh, sorry, vergeten".
Bij het afrekenen was de prijs hoger dan afgesproken... en bleek de waterpomp niet te zijn vervangen. Deze bleek namelijk niet op de distributie-riem te zitten (maar de kosten waren niet in mindering gebracht).

De volgende dag mocht ik naar de garage terug, want ook al stond het "pollen filter" (cabine lucht filter) wel op de factuur, het was niet vervangen. Ook maakte de multi-riem (die vervangen was) nog steeds zo af en toe een "gierend geluid".
Wat bleek? Ze hadden slechts één van de twee multiriemen vervangen en de monteur had het pollen filter niet kunnen vinden en was vergeten aan de baas te vragen waar het zat.

Nadat dit alles in orde werd gemaakt dacht ik eindelijk klaar te zijn... maar een maand later begon de diesel uit het (wel vervangen) brandstof filter te stromen.
Wat bleek (vastgesteld en gerepareerd door een echte monteur) ze hadden de water-sensor (kennelijk met een tang) te vast gedraaid waardoor het (het is van plastic) gebarsten was. De barst was langzaam gegroeid totdat het geheel brak en ik tot stilstand kwam en geluk had dat er geen brand was ontstaan.

Kosten van de sensor: 84 euro (monteur gratis bij mijn verzekering)

Ik denk dat de naam DHZ staat voor "Doe Het Zelf", dan ben je beter af.

Nu snap ik ook waarom ze tijd genoeg hadden terwijl alle andere garages pas na een paar weken tijd hadden en waarom ze niet bij de BOVAG zijn aangesloten.

Maak niet dezelfde domme fout, ga naar een Bovag garage.

30 de abril de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.