AutoMester - Morten Damgaard Auto ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Tangmosevej 103, 4600 Køge, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som sædvanlig - en hurtig og god service - når man allermest har brug for lidt mekaniker-hjælp !

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Morten Damgaard blev jeg behandlet med empati for min situation, og de har reddet min ferie, og repareret min bil på håndværksmæssig måde. Prisen også fornuftig, jeg vil varmt anbefale dem.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service. Havde ved en fejl ikke færdiggjort min bestilling til dækskift og var så mødt op til den valgte tid, hvor jeg så blev gjort opmærksom på manglende bestilling. Der blev så alligeve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kære Morten Maksimum antal stjerner. Det har været en hård formiddag økonomiskt, men Morten Damgaard har været meget hjælpsom og idérig til at bjærge mig ud af min tåbelige situation. Det er ikk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Mantenimiento y reparación de automóviles
  3. Taller mecánico

Escrito por la empresa

AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.

AutoMester - enkelt og lokalt

Escrito por la empresa

Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

20.037 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Igen bliver vi ikke ringet op

Igen bliver vi ikke ringet op. Aflevere bilen til service og tjek, før bil syn, kl 8. Beder om at blive ringet op når bilen er klar. Tager toget, da jeg ikke har hørt fra dem, og er ved værkstedet kl 15.10. Kommentaren er at de lige skulle til at ringe. Viser sig at bilen ikke er klar og at der er en fejl som vil tage 2 timer at udbedre. Undskyld men hvorfor skal bilen afleveres kl 8 når den først tjekkes kl 15. Dårlig service. Iøvrigt fik vi ikke nye måtter i bilen som bestilt.

4 de agosto de 2026
Logotipo de AutoMester - Morten Damgaard Auto ApS

Respuesta de AutoMester - Morten Damgaard Auto ApS

Svar fra værkstedet d. 24-08-2026:

Hej Alexander

Tak fordi du rækker ud til os. Vi er utrolig kede af, at dit besøg ikke levede op til forventningerne, og vi vil meget gerne beklage den misforståelse, der opstod ved dit besøg hos os.

For at give dig den bedste forklaring på forløbet får du her lidt baggrund:
• Opringningen: Vores aftale var, at vi skulle ringe til dig, så snart bilen stod helt klar. Da vi desværre ikke var helt færdige med arbejdet, da du ankom kl. 15.10, havde vi ikke nået at kontakte dig endnu. Det vil vi gerne beklage.
• Indlevering kl. 8.00: Vi beder generelt om at få bilerne ind om morgenen, så vores mekanikere kan planlægge dagen og fordele opgaverne bedst muligt. Det betyder desværre ikke altid, at din bil kommer på liften som den første, medmindre vi har aftalt et fast tidspunkt på forhånd.
• Lånebil og syn: Da vi fandt fejlen og kunne se, at vi ikke kunne nå at udbedre den samme dag, tilbød vi dig en gratis lånebil, så du hurtigt kunne komme videre. Vi tilbød også at klare både reparationer og synet for dig til dagen efter, så du kunne få en godkendt bil med hjem.
• Bilmåtterne: Vi beklager, at måtterne manglede. Som vi nævnte ved indleveringen (hvor du bestilte måtterne), havde vi dem desværre ikke på lager, og vi var derfor usikre på, om de kunne nå frem i tide.

Vi sætter stor pris på din feedback. Endnu en gang vil vi beklage episoden. Det er bestemt ikke en service, vi stræber efter, da vi ønsker, at vores kunder er glade og tilfredse, når de forlader værkstedet.

Fatlum Rrahimi, Værkfører
Morten Damgaard Auto ApS

Fantastisk fin service

Jeg ringede vedrørende punktering af vores bil, tabte luften i løbet af 3 dage, fik at vide at jeg bare kunne komme forbi og i løbet af et kvarter, var jeg køreklar igen, fantastisk. 😁👌

29 de julio de 2026

Attraktiv pris og oplevelse

Attraktiv pris, hurtig og venlig kommunikation, værksted fandt tid der passede mig perfekt, godt og hyggeligt venterum med kaffe, god information om den udførte service, plus råd om hvordan jeg selv kan vedligeholde (kabine rense cyklus). Whats not to like, har haft brugt værkstedet i fortiden, havde også dengang possitiv erfaring, jeg kommer helt sikkert tilbage.

7 de julio de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.