Simons Auto, er alle medarbejder smilende og hilser. De tager sig tid til hver kunde enten i telefon eller hvis man kommer til dem. Et virkelig rart sted. Og de kontakter en, hvis de finder yde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super service og super information/kommunikation hos Simons Auto Kobling stod af fredag eftermiddag. Bil kørt til Simons Auto af autotransport fredag (efter lukketid). Skrev mail til Simons... Ver más
Rigtig fin og grundig service i forhold til reparation på min bil. Jeg er så tilfreds og kan varmt anbefale dette værksted.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
AutoMester er Danmarks største kæde af frie værksteder med knap 400 værksteder. Vi kan servicere og reparere stort set alle biler, uanset alder og mærke og du har aldrig langt til nærmeste værksted. Enkelt og lokalt.
AutoMester - enkelt og lokalt
Escrito por la empresa

- Hos AutoMester taler du direkte med dem, der ordner din bil. Vi sørger for, at du forstår, hvorfor vi reparerer de ting, vi gør.
- Når du vælger din lokale AutoMester til at servicere og reparere din bil, så vælger du på samme tid Danmarks største netværk af dygtige mekanikere. Faktisk er din lokale AutoMester ét af knap 400 AutoMester værksteder i Danmark. For dig betyder det, at du trygt kan overlade din bil i vores hænder, da netop vores størrelse giver din lokale AutoMester mulighed for løbende efteruddannelse på de nyeste teknologier. Vi har den nødvendige certificering og erfaring til at servicere alle biler – uanset mærke, model og årgang.
Información de contacto
Halvej 2, 5800, Nyborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rigtig fin og grundig service
Simons Auto
Simons Auto, er alle medarbejder smilende og hilser.
De tager sig tid til hver kunde enten i telefon eller hvis man kommer til dem.
Et virkelig rart sted.
Og de kontakter en, hvis de finder yderliger fejl på ens bil. Så de kan lave fejlen.
Stedet er professionelt i alt det de arbejder med.
Super service
Super service - fik en tid samme dag som jeg kontaktede værkstedet og dæk blev lappet på 15 minutter mens jeg ventede. Kan varmt anbefales!
Altid god service fra Simons autos…
Altid god service fra Simons autos side. De handler hurtigt og giver en god service👍👍
Troværdig
Jeg har benyttet Simons Auto gennem flere år. Den tillid, jeg har haft, har værkstedet altid til fulde indfriet.
De er fantastiske
De er fantastiske, altid hjælpsomme, selv om der er sindsygt travlt
Kommer aldrig til at bruge andre 🤗
Hva' skete der lige der.....Er som at…
Hva' skete der lige der.....Er som at køre i pit der hvor man køre F1... Kommer med et (synes man selv). Et kæmpe problem og 1-2-3 så er problemet løst og til go' pris....
Man når dårligt nok at drikke kaffe op...
Igen igen Super go' service hos Simon Auto 👍😁
Super fint service og god information…
Super fint service og god information om prisleje 😊
Altid tilfredsstillende og god service
Har brugt Simon i mange år, og der har aldrig været noget at klage over. Du får en super og venlig service hver gang.
Trailer
Jeg er fuldt til freds god service, villig til at hjælpe med problemer og rimelige pris. Altid venlige
God service og hurtig service.
God service og hurtig service.
Positiv ånd, venlig betjening.
Høj kvalitet og god service
Som altid god og kvalitetspræget arbejde udført på min bil.
Altid et godt stykke arbejde
Altid et godt stykke arbejde. I skriver hjælp os til at blive bedre men det er ikke nemt når I så søde og rare og til og med laver et godt stykke arbejde.
Byens bedste mekaniker
Byens bedste mekaniker. Vores bil gik i stykker, da værkstedet havde ferie, min mand skrev en mail, og dagen efter kunne vi hente en gratis lånebil. Det er bare service. Da mekanikere igen var på arbejde, blev vores bil lavet sambe dag. Ejeren Simon er altid smilende, venlig og imødekommende. Vi får altid den bedste service, hurtigt reparation, den bedste pris. Værkstedet fortjener 5 STORE STJERNER
Som altid 5 stjerner
La experiencia Trustpilot