Altid professionel og reelt service. Bliver altid kontakte hvis der er noget ekstra ordinær, der skal laves på bilen, og aldrig overdreven forbrug af timer. Jeg kommer tilbage som jeg har gjort i fler... Ver más
La empresa ha respondido
Har Altid fået en venlig og forstående service. Når du indleverer bilen, er du helt sikker på, at du får en velfungerende bil tilbage, hvor der er udført service og reparation af høj kvalitet. Af al... Ver más
La empresa ha respondido
Vi havde opdaget en skrue i højre dæk, kørte forbi Næsbjerg Auto, uden tidsbestilling - han havde travlt, men tog sig tid til at lave det alligevel. Stor anbefaling herfra!
Tak herfra, for altid god service og aldrig grimme overraskelser. Man bliver orienteret om tingenes tilstand og derfra bliver man enig om hvad der skal gøres. Et værksted jeg varmt kan anbefale til... Ver más
La empresa ha respondido
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Escrito por la empresa
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
HOVEDGADEN 10, 6800, Varde, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Som altid go service og pris, ved Erik på Næsbjerg Auto

Respuesta de AutoPartner - NÆSBJERG AUTO APS
Den bedste service og en fantastisk pris 👌
Anbefaler nu stedet til alle.

Så skete det igen
Havde bilen til service og syns tjek
Og hele vejen igennem var der tjek på det
De ringede for at påpege små fejl
Inden de blev lavet
Det er da god stil

Respuesta de AutoPartner - NÆSBJERG AUTO APS
Næsbjerg Auto var hurtig til at lave bilen
God service 👌

Respuesta de AutoPartner - NÆSBJERG AUTO APS
Hurtig og fantastisk service ved uheld med knækket fjeder.
repareret til meget fornuftig pris.

Respuesta de AutoPartner - NÆSBJERG AUTO APS
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.