Altid får man en hurtig aftale, hvis det er nødvendigt. Fornemmer en seriøs og fair behandling
La empresa ha respondido
Prisoverslag passede perfekt. God dialog og super fin service både ifht pris - afhentning - lånebil. Kommer helt sikkert til bruge igen. Synshal ligger lige ved siden af - hvor jeg også tidligere... Ver más
La empresa ha respondido
Altid lige efter bogen og til tiden. Fleksible, hurtige og hjælpsommen med lånebiler, kaffe eller kørsel frem og tilbage. Kan kun varmt anbefale PR Auto
La empresa ha respondido
de hjalp mig med at starte min bil de kom 5 min efter jeg ringede. Efterfølgende monterede de et nyt batteri, alt var en god oplevelse. Jeg vil Anbefale dette værksted til andre mvh Hans J Schmid... Ver más
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Escrito por la empresa
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Industriparken 29, 4450, Jyderup, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Hurtig ekspedition/hjælp og behagelig og imødekommende kundeservice. Det udførte arbejde ser også ud til at være helt som forventet, så absolut en god oplevelse med AutoPartner Jyderup.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Ganske enkelt helt fantastisk service.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
De fik leveret min bil fredag morgen af vejhjælp. Fredag eftermiddag var den lavet og klar til afhentning.
Det er hurtig og effektiv service.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Super service, altid behjælpelig med en løsning så man igen kommer godt kørende til en fornuftigt pris. 🥇

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Super service, opgaven løst i første hug, og til en fair pris.
vi er meget tilfredse.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
At arbejdet er godt udført og at aftaler overholdes

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Kommer helt sikkert til bruge igen.
Synshal ligger lige ved siden af - hvor jeg også tidligere hår fået fin service.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Meget service minded, og tager ikke overpris. Vi meget tilfredse.

Respuesta de AutoPartner - PR Auto, Jyderup ApS
Michael og hans folk leverer altid som aftalt.
Altid god service. Man bliver mødt med et smil og problemerne forsøges løst hurtigt og med godt resultat.
Genial og hurtig service. Tog hurtigt bilen ind og fik den lavet hurtigt.
Hurtig og effektiv service hos PR AUTO i Jyderup