AutoPartner - Shell Øster Kippinge Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Storstrømsvej 91, 4840 Nr Alslev, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir waren auf dem Weg nach Schweden, als plötzlich eine Warnleuchte im Auto anging. Durch Zufall kamen wir an diese Werkstatt – und es war ein echter Glücksfall! Lars hat sich sofort unser Auto an... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en unik behandling og godt solidt arbejde man får! Rigtigt søde mennesker, og man føler sig yderst velkommen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I fandt hurtigt ud af hvad det skyldtes at min turbo ikke virkede og reperarede det på bedste vis så nu spinder Pergoen igen opg trækker som den skal. Fin service til en overkommelig pris. Tusind tak... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid smil , god service, og hurtig hjulskifte, i øster kippinge Jeg har altid brugt Autobutler, til værkstedet i Øster Kippinge, oplevelsen er den samme, hver gang. Man bliver altid mødt med et smil... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Mantenimiento y reparación de automóviles
  3. Taller mecánico

Escrito por la empresa

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Escrito por la empresa

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2817 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt kørte bare efter planen og…

Alt kørte bare efter planen og dygtigt/meget venligt/humoristisk personale💪👍

28 de julio de 2025

Respuesta de AutoPartner - Shell Øster Kippinge

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord!

Det glæder os, at alt kørte efter planen, og at du oplevede vores personale som både dygtige, venlige og med glimt i øjet. Det er netop sådan, vi gerne vil have stemningen på værkstedet.

super god servis flinke

super god servis flinke

24 de julio de 2025

Hej Annette

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du oplevede super god service og et venligt hold – det er sådan, vi gerne vil have, det føles at komme hos os.

rigtig fin service

9 de julio de 2025

Hej Nette

Tusind tak for din anmeldelse – kort og godt!

Vi er glade for, at du oplevede rigtig fin service hos os. Det er sådan, det skal være.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service

19 de junio de 2025

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse – hurtig og effektiv service er netop det, vi gerne vil levere hver gang.
Skønt at høre, at det var din oplevelse!

Sofie fra AutoPartner ☀️

Hurtig og nemt

18 de junio de 2025

Hej Klaus

Tusind tak for din anmeldelse – det er en fornøjelse at høre, at det forløb sig hurtigt og nemt.

Sofie fra AutoPartner ☀️

god service

god service

13 de junio de 2025

Hej Søren,

Tak for de pæne ord – det er altid dejligt at få ros for den service, vi yder.
Vi håber, vi får lov at hjælpe dig igen næste gang.

Godt arbejde

Godt arbejde

21 de mayo de 2025

Hej Erik,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om vores arbejde! 🔧
Det glæder os meget, at du er tilfreds – vi gør os altid umage for at levere et godt resultat.

Vi ser frem til at tage imod dig og bilen igen næste gang!

Som hjulskifte

Som altid passer man tiden
Og føler mig altid velkommen
Så dejligt

8 de mayo de 2025

Hej Ilona,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du føler dig velkommen – og at vi holder, hvad vi lover med både tid og service. Det er sådan, det skal være!

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At jeg kender og har fuld tillid til

At jeg kender og har fuld tillid til Shell Øster Kippinge altid god personlig service/betjening

30 de abril de 2025

Hej Anne,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har fuld tillid til Shell Øster Kippinge – og at du altid oplever god og personlig service. Den relation og tryghed sætter vi stor pris på.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen 🌞

Helt i top

Helt i top. Fik fortaget service på bilen.

23 de abril de 2025

Hej Monika,

tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplevede servicen som helt i top – vi sætter stor pris på din tilbagemelding og er glade for, at bilen nu er godt kørende 🌞

Vi håber at tage imod dig og bilen igen, næste gang den trænger til et tjek 😉

Hej Finn,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da bilen gik ned – vi ved, hvor vigtigt det er at få bilen hurtigt tilbage på vejen, når uheldet er ude 🙏

Vi står klar, hvis du får brug for os igen 🧑‍🔧

16 de abril de 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede god service – det er præcis sådan, vi ønsker, det skal føles, når man besøger vores værksted.

Vi håber at tage imod dig og bilen igen en anden gang

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig kompetent og god betjening…

Hurtig kompetent og god betjening desuden altid søde ansatte.

23 de abril de 2025

Hej Daniel,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever hurtig, kompetent og god betjening – og at vores medarbejdere møder dig med venlighed hver gang. Det er netop den stemning og service, vi gerne vil levere.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid god og venlig betjening

Jeg har brugt værkstedet i ca. 20 år, og har altid været tilfreds.
John Sørensen og Lis Rasmussen

10 de abril de 2025

Hej John og Lis,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse – og ikke mindst for, at I har været trofaste kunder gennem cirka 20 år. Det betyder virkelig meget for os, at I altid har været tilfredse, og at I oplever både god og venlig betjening hver gang.

Vi sætter stor pris på tilliden og glæder os til at tage imod jer og bilen igen.

Fagligt og dygtig personale

Fagligt og dygtig personale, altid hjælpsom og imødekommende kan kun anbefales 5 stjerner herfra Venlig hilsen Erik Bruun

26 de marzo de 2025

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores personale som fagligt dygtige, hjælpsomme og imødekommende – det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle, der besøger os.

Tak for din anbefaling – vi ser frem til at tage imod dig og bilen igen.

Fik god behandling

Fik god behandling

9 de abril de 2025

Hej Carl Erik,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede at få god behandling – det er netop sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle det, når de besøger os.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

Hej Stina,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever både super service og god kundepleje – det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen.

Hurtig og god service

De er altid hjælpsomme
Dem vil jeg gerne anbefale

7 de abril de 2025

Hej Aksel,

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling. Det glæder os at høre, at du oplever både hurtig og god service – og at vores folk altid er hjælpsomme. Det er netop sådan, vi gerne vil gøre en forskel for vores kunder.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service hurtig reparation intet…

God service hurtig reparation intet negativt tværtimod.

Kommer helt sikkert igen

1 de abril de 2025

Hej Dennis,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at et besøg hos os skal være – god service, hurtig reparation og en oplevelse, der giver lyst til at komme igen.

Vi glæder os allerede til at tage imod dig og bilen næste gang.

5 stjerner med plus

5 stjerner med plus! Har været kunde på værkstedet i Øster Kippinge gennem mange år og man finder ikke bedre. Mekanikere og ejer er super flinke og helt på niveau med os almindelige folk. Man føler sig som en del af "familien".

28 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Hej Tove,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – og for at du har været en trofast kunde gennem mange år. Det betyder alverden for os at høre, at du føler dig godt behandlet og i øjenhøjde med både mekanikere og ejer. At du oplever at være en del af “familien”, er noget af det fineste, vi kan få at vide.

Vi glæder os til mange flere gode værkstedsbesøg i Øster Kippinge.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.