Auto voor dochter gekocht. Aardige mensen die staan voor wat ze beloofd hebben. Je koopt natuurlijk een gebruikte auto waar hier en daar soms wat aan mankeert. Alle mankementen die ons opvielen naa... Ver más
Doen alsof ze een super goede auto verkopen alleen blijken er binnen een half jaar al onderliggende gebreken te zijn!. Wanneer je contact op neemt om dit op te lossen, wordt er gedaan alsof de gebreke... Ver más
Een topbedrijf! Vriendelijk ontvangst door Simone en Steef. Ruim de tijd gekregen om een proefrit te maken met de Renault Scenic. Schuifdak vertoonde haperingen. Meteen werd het aanbod gedaan dat het... Ver más
Información sobre la empresa
Aardige mensen
Aardige mensen
Auto doet t goed
Raam deed t niet is goed opgelost
alles was goed geregeld
tijdje terug een kia sportage gekocht had enig sinds wat manken menten maar steef heeft alles nettjes opgelost, mijn auto raam was eruit geslagen een half jaar later en zelfs toen kon ik hem nog bellen voor een adresje en uiteraard hielp die mij daar mee. Ik heb voor de rest een hele fijne ervaring gehad bij avo auto’s. absoluut een aanrader!!
Bedankt Steef en Simone
Hier geen auto kopen.
Bij aankomst reed Steef de auto nog even door de wasstraat. Wij waren zelf al een half uur te laat, dus op zich vreemd dat hij toen nog door de wasstraat moest. We kregen koffie van Simone en alles was verder netjes geregeld.
Manlief deed vervolgens een proefrit. Auto klonk wel wat zwaar motorisch, maar dat was allemaal niet vreemd. Alles was gecheckt en de auto was in uitstekende nette staat volgens Steef. Na het kopen, wilde de bestuurdersdeur niet open, maar dit gebeurde héél sporadisch volgens de verkoper.
Ik reed met de kinderen naar huis en zo’n 10km van de garage af begon het olielampje te branden. Ik heb direct contact gezocht en Steef meldde dat er echt voldoende olie in zat, maar het was wel wat dun geworden. Hij zou maandag wel even contact opnemen met de monteur.
Die maandag ging ik zelf de deur uit en blijkt de achterruitenwisser niet te werken. Weer direct contact opgenomen en ik moest maar een keer langsrijden. Ik gaf aan nog even te berichten voor ik langs zou komen rijden, want het is niet naast de deur.
Ik probeer nu al 2 weken contact op te nemen met Steef en krijg geen gehoor. De deur weigert steeds vaker, de ruitenwisser werkt nog steeds niet en de auto klinkt als een oude diesel. Wij voelen ons zwaar opgelicht en hopen dus ook dat deze review voorkomt dat mensen hier een auto kopen!
Goede auto voor een goede prijs
Goede auto voor een goede prijs. Auto had wat mankementen, die allemaal volgens afspraak zijn opgelost. Helemaal tevreden!
Ze zetten de kilometerstand omlaag
Ze zetten de kilometerstand omlaag, nu in verkoop kia picanto 2007
NIET TE VERTROUWEN
Wat een K°T bedrijf die AVO autos... verkopen je een auto waarvan ze zeggen dat hij tip top in orden is... na 2 dagen al mankementen. Doen alsof ze het verhelpen maar nee hoor. Kan na 8 maanden een nieuwe auto kopen omdat die van mij gewoon totaal nie meer werkt.
VERTROUW ZE NIET
Ze zijn super achterbaks en zou me niet verbazen als de APK's ook niet kloppen.
Fijne auto gekocht en goede afhandeling
Vorige week een BMW X5 gekocht bij AVO Auto’s, zeer fijne auto en een hele goede service verleend door de eigenaren tijdens de afhandeling van de koop.
Hier begin januari ‘25 een volkswagen…
Hier begin januari ‘25 een volkswagen gekocht. Erg fijne auto en zeer tevreden met de service!
Ik heb hier een auto gekocht
Ik heb hier een auto gekocht, en na 2 maanden kwamen er problemen.
Geluid van de versnelling/koppeling die weg ging als je koppeling indrukt.
Er zit 6 maanden garantie koppeling bij, op papier.
Maar bedrijf zegt drukkoppeling stuk, ik ga je niet helpen, ik moest het zelf oplossen.
Slechte service, ik zou hier geen auto kopen.
Verdient niet 1 ster, maar moet helaas, kan niet 0 doen.
Hele fijne communicatie
Hele fijne communicatie, topauto gekocht, helemaal naar mijn zin!! En... gezellige fijne, behulpzame mensen!
Fijne ford fiesta gekocht
Fijne ford fiesta gekocht. Aardige mensen die erg behulpzaam zijn. Ik kom hier zeker terug.
Al mijn auto’s komen bij steef vandaan
Al mijn auto’s komen bij steef vandaan, top service en altijd een leuke prijs!!! Ik blijf hier mijn auto’s kopen!
Top bedrijf
Top bedrijf, regelen alles netjes en willen er alles aan doen dat je blij bent met je aankoop. Goeie after service en erg gezellig op de zaak.
KOOP HIER GEEN AUTO!!
KOOP HIER GEEN AUTO!!
Koop hier geen auto als je niet opgelicht wil worden!
Ik heb hier 1x een auto gekocht deze werd geadverteerd met dealer onderhouden (tot 2015 bleek later), hierdoor is de auto niet in goede staat zoals hij geadverteerd wordt en bleek de motor op 8 punten niet in orde te zijn en zou ik zelf hiervoor 2.000 euro voor moeten betalen om alles opgelost te krijgen voor een auto waar ik 1250 euro voor betaald heb en 300 euro voor een garantiepakket op het motorblok en versnellingsbak.
Er wordt recht in je gezicht gelogen en vragen over de auto probeert Steef of te vermijden of heel mooi te verworden dat het allemaal prima werkt.
Uiteindelijk de koop kunnen ontbinden en maar 1000 euro terug gekregen van Steef waar ik totaal 1550 betaald heb (ik akkoord om zo snel mogelijk van deze mensen af te zijn).
2 dagen na terugbrengen is de auto weer te koop gesteld zonder dat er wat aan gedaan is (kan niet in 2 dagen een heel blok repareren lijkt mij).
Ook is de auto tijdens het garantie termijn terug geweest bij Steef ivm lekkende kleppendeksel, motor die uit valt tijdens het rijden en carterventilatie die vol troep zat, auto 2 weken kwijt geweest en 3x gebeld dat de auto toch niet klaar was op de afgesproken datum. blijkt bij een motorische check bij de garage bij mij dat er nooit werkzaamheden zijn uitgevoerd door/in opdracht van Avo auto's.
Gaat om de Blauwe VW Lupo met kenteken XR-FB-41 die van alles mankeerd, zo ook de elektrische ramen deze werkt van de bestuurders kant wel naar beneden voor de bijrijder maar omhoog moet je bij de rechterdeur het knopje omhoog trekken (ook dit zou gerepareerd worden toen ik de auto kocht), centrale vergrendeling, welke? ook deze werkt niet, je kan alleen of links of recht openen de andere moet je vanuit binnen uit of omlopen en apart doen (ook hier wordt mee geadverdeerd dat het werkt).
Wees voorzichtig met deze verkoper, hij is een oplichter!!
Ik heb een auto gekocht bij Steef en Simone, in eerste instantie lijken ze vriendelijk en vertellen je dat de auto in goede staat is, hij houdt er niet van om je aan te kijken of het voertuig bij je te zien zodat je hem geen vragen stelt over de staat van de auto, hij dringt aan op een goede staat van de auto, maar deze is nep, de auto had transmissieproblemen en 21 elektrische problemen. VOORZICHTIG! Met deze persoon en zijn vrouw is hij een oplichter die voertuigen met problemen verkoopt, zodat je ze kunt retourneren, je geld kunt stelen en vervolgens andere mensen kunt misleiden door ze dezelfde auto te verkopen.
Weer top ervaring bij dit bedrijf!!
Weer top ervaring bij dit bedrijf!!
Mooie Vectra gekocht en weer super geholpen door Steef en z'n medewerkers!
Ik kan u dit bedrijf zeer aanbevelen!!
Super fijn bedrijf met erg vriendelijke mensen!!
zer goede ervaing met de door ons…
zer goede ervaing met de door ons gekochte auto, boven het segment van 10 dzn euro dan koope je ook waar voor je geldbij dit bedrijf, snap al die klagers ook niet als je een autto koopt waaar dan ook van 15 to 20 jaar oud met een budget tot 2000 eur tja wat kan jed an verwachten, waarschijnlijk altijd binnen gestaan , oma geweest en 10 jar garantie, haha, keep on dreaming, en jammeren of spaar ff door voor wat kanps heb je meer zekerheden. iedere auto waar ook ter wereld is altijd een dag opname hoe nieuw dan ook, elfs nieuwe auto's hebben hun gebreke, maar wij zijn dik tevreden met AVO auto's en hun garantie plan op bak en motor zit je voor 250 euries helemaal safe, Fijne mensen en een top monteurtje daar lopende.
Zeer nette afhandeling bij de aankoop…
Zeer nette afhandeling bij de aankoop van de auto’s, professioneel en zakelijk, nette correcte mensen om zaken mee te doe. Een dikke 10 plus .
voor ons een fijn en correct bedrijf
Auto voor dochter gekocht.
Aardige mensen die staan voor wat ze beloofd hebben.
Je koopt natuurlijk een gebruikte auto waar hier en daar soms wat aan mankeert. Alle mankementen die ons opvielen naar tevredenheid gerepareerd en bedrijf heeft zelfs nog een reparatie uitgevoerd die ons niet opgevallen was. Voor ons in ieder geval een fijn correct bedrijf. Auto rijd perfect.
Más información sobre otros tipos de reseñas.