1. Tienda de ropa para mujeres

AYM Studio designs and hand makes women's clothing in the UK. We are a fashion brand who are committed to finding harmony between supply and demand within an industry that so often over-produces clothing. We are incredibly grateful for the continued support.

3,3

Medio

2 mil opiniones

Suele responder en menos de 1 mes

Elevenly Studio me robaron el dinero…

Elevenly Studio me robaron el dinero nunca me enviaron el pedido, no responden los e-mails y cuando intento entrar en la web en mi cuenta ya dice que no existo no compren no es de confíar. En su web se ve que puedes pagar con PayPal pero cuando intentas pagar con PayPal no existe.

6 de febrero de 2024
Logotipo de AYM

Respuesta de AYM

Hi Simona,

Thank you for bringing this matter to our attention. However, it seems there might be a confusion as we are not associated with Elevenly Studio. We are AYM studio.

We take matters like these seriously, and we want to ensure that every customer has a positive experience with our brand. Could you please provide us with your order number or any other details related to your purchase with us? This will help us investigate the issue further and assist you in resolving the matter.

We apologise for any inconvenience you may have experienced and appreciate your cooperation in helping us address this situation promptly.

Looking forward to hearing back from you soon.

Kind regards,
The team at AYM x

Mostrar opiniones en todos los idiomas. (1716 opiniones)