Babybus er en helt igennem fantastisk webshop. Siden er overskuelig, nem og ligetil. Samtidig er der fænomenal kundeservice. Og man mærker virkelig at de sætter kundernes behov højest. Samtidig har de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte en vare lige op til en ferie periode. Leveringen havde jeg sat som afhentning i butik. Fik en mail fra babybus, at de havde været forbi med varen i min postkasse pga dette. Virkelig god servi... Ver más
Da det viste sig at det købte tøj var alt for stort, blev beløbet udbetalt uden problemer Det er god service Så næste gang tar jeg mit barnebarn med, så det blir den rigtige str
Fantastisk service og lynhurtig levering. Bredt udvalg og en rigtig lækker hjemmeside at shoppe på med nogle rigtige ildsjæle bag. ✨ TAK FOR JER 🤎
Información sobre la empresa
Información de contacto
Danmarksgade 57A, 9900, Frederikshavn, Dinamarca
- kundeservice@babybus.dk
- www.babybus.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækker shop med mange gode varer.
Lækker shop med mange gode varer.
Hurtig levering.
Havde fået tastet en forkert størrelse…
Havde fået tastet en forkert størrelse og den nåede at blive rettet inden afsendelse 😀 fint udvalg af mærker
5 stjerner!
Jeg bestilte en skoletaske til min datter den 7/3 og havde den allerede den 9/3. Hurtig levering og god service! Derudover utroligt fint udvalg!
God oplevelse
Gode produkter, gode priser, god levering og god service.
Jeg tænker ikke det er godt jeg vil…
Jeg tænker ikke det er godt jeg vil gerne ringe ind til jer, men kan ikke finde jeres telefon nummer
Hurtig levering og gode produkter
Fine priser og hurtig levering
Skøn butik med stort udvalg og god service
Jeg har handlet flere gange hos Babybus i Frederikshavn samt på deres webshop, og jeg har altid været tilfreds med både kundeservice og mine varer.
En fornøjelse at handle hos babybus
En fornøjelse at handle hos babybus. Varerne var afsendt hurtigt. Jeg kommer helt klart igen.
En god oplevelse som altid
En god oplevelse som altid. Kan kun anbefale Babybus.
Hurtigt levering
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Babybus, et lækkert udvalg af det smukkeste børnetøj og altid virkelig god kundeservice <3 Jeg bliver ved med at komme tilbage!!
Jeg har bestilt hos dem flere gange og…
Jeg har bestilt hos dem flere gange og der er altid hurtig afhentning og aldrig nogle problemer, kan klart anbefales
Hurtig levering og rigtig god…
Hurtig levering og rigtig god kundeservice :) handler her bestemt igen.
Super god service og hurtig levering.
Hurtig levering og godt udvalg. Hjælpsomt personale😀
La experiencia Trustpilot