Vi bad om at vores produkter blev leveret sidst på måneden, og ikke straks efter køb. Desuden fortrød vi et køb og ønskede derfor at ombytte et produkt med et andet (efter køb, men inden levering). B... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super lækre produkter til badeværelset. Vi har valgt mærket Semplice i børstet messing. Armaturerne er endnu ikke sat op, men farven er smuk og det virker som god kvalitet. Hurtig levering og tilbud... Ver más
La empresa ha respondido
Har haft en super bra upplevelse med Bad & Stil Danmark. Fick superb hjälp med frågor ang. produkter pa Bad & Stil av en otroligt hjälpsam representant. Det blev en komplett order med hemleverans. T... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor para baños
- Tienda de artículos para el hogar
- Tienda de carpintería prefabricada
- Tienda de insumos para plomería / fontanería
- Tienda de puertas para duchas
- Tienda de azulejos y baldosas
Escrito por la empresa
Bad & Stil – Dansk design, høj kvalitet og hurtig levering. Hos Bad & Stil finder du dansk design skabt til at holde. Vi tilbyder et bredt udvalg af badekar, badmøbler, spejle, håndvaske, armaturer og meget mere – altid højste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi giver minimum 5 års produktgaranti på hele vores sortiment, så du kan handle trygt og sikkert. Med dag-til-dag levering på 95% af alle varer får du dit nye badeværelsesinventar hurtigt hjem, uden ventetid. Har du brug for rådgivning? Vores eksperter står altid klar til at hjælpe dig på telefon 3920 5084 eller mail badstil@badstil.dk. Besøg os på www.badstil.dk eller oplev vores showroom på Østerbrogade 202, 2100 København Ø. Åbningstider: Hverdage: 10-17, Lørdag: 10-14. Tlf: +45 39205084 Mail: badstil@badstil.dk WWW.BADSTIL.DK
Escrito por la empresa

- www.badstil.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God service i forhold til forkert vare…
God service i forhold til forkert vare sendt

God hjælp
Fra mig får i også fem stjerner , rigtig god info og hjælp . Kan jeg anbefale

Respuesta de Bad & Stil® Danmark
Virkelig høj standard på service og…
Virkelig høj standard på service og viden om produkterne, hurtig respons og imødekommenhed.

Respuesta de Bad & Stil® Danmark
Vi bestilte komplet udstyr til…
Vi bestilte komplet udstyr til badeværelset i børstet messing. Der var desværre nuanceforskel på brusearmaturet så vi tog kontakt til Bad og Stil og her blev vi uden diskussion tilbudt en ombytning, så alt vores messing passede sammen. Super service - jeg kan klart anbefale at handle her 😊.

Respuesta de Bad & Stil® Danmark
Jättebra kundservice och fina produkter.

Respuesta de Bad & Stil® Danmark
God rådgivning, god stil og flotte produkter
God rådgivning og da der var nogle fine tilbud på badeværelsesmøbler, kom jeg derfra med super fine ting til badeværelset til yderst rimelige priser.
Fedt, at sælgeren gav sig god tid!

Super personlig betjening.
Super personlig betjening.
Hurtig levering.
Høj kvalitet.

God professionel kundeservice
God professionel kundeservice, og en god følelse når jeg forlod butikken.

Excellent Company!
Tack for all kunskap och hjälp!

support ikke hjælpsom.
Svært at se på hjemmesiden at man skal tilkøbe hul i håndvaske til armatur. Deres support svarer hurtigt, men ikke godt svar. Intet er løst for kunden.
Der mangler bundventil, som er i restordre. Kan ikke ses på faktura at den er i rest, og ikke noget omforventet levering. Igen svarer support hurtigt, men dårligt svar.
Jeg ved ikke helt hvornår jeg får en bundventil.

Respuesta de Bad & Stil® Danmark
Jeg kunne hente vandhanen på deres…
Jeg kunne hente vandhanen på deres lager i Karlslunde.

Respuesta de Bad & Stil® Danmark
God service, lækre produkter og særdeles gode priser
God service, lækre produkter og særdeles gode priser. Meget venligt og hjælpsomt personale. Kan anbefale at besøge deres showroom på Østerbro for at blive inspireret hvis man skal have nyt badeværelse. Det hjalp mig at se produkterne “live” og i en udstilling.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.