Bahn-Larsen Skov- Have- og parkmaskiner Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Værkstedet udfører reparationer uden først at kontakte mig derom. F.eks. havde jeg lige selv skiftet olie på min plæneklipper, hvilket de så vælger at gøre igen 😠 Dårlig kundeservice, hilser knapt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har en havetraktor hvor remhjul var ødelagt. Super nemt når man kan finde reservedelstegning, og derefter bare bestille dimsen, med levering dagen efter :) Bestilte også nye knive da de gamle var... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen verdensklasse service og hurtig modtagelse af track n trace. Skulle bruge en reservedel til min plæneklipper, og da jeg ikke vidste præcis model.Sagde chefen hvor skulle kigge. Og da... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en sikkerhedspakke fra Oregon. Det var nemt og pakken blev leveret dagen efter og levde fuldt op til mine forventninger. Sådan!

Información sobre la empresa

1. Vivero

Sobre Bahn-Larsen Skov- Have- og parkmaskiner

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Salg, Service og Reparation af skov have og parkmaskiner, Køb maskiner online eller ring og få god rådgivning GRATIS. Du er selvfølge også velkommen til at besøge os og se udstillingen på Vinkelvej 28, 7840 Højslev

Populære kategorier

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har købt en dyr robot klipper med…

Har købt en dyr robot klipper med vinter eftersyn og opbevaring. Henter den sidst i marts. Men allerede efter 14 dage er der problemer med at den løber tør for strøm!!
Er der mon lavet eftersyn?
Spørger Bahn til lade problemer, men for ringe svar 🙁 De sender fakturer ud på forespørgsel godt nok på nul kr. 🤔

26 de abril de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilte en Stihl græs trimmer

Jeg bestilte en Stihl græs trimmer. Det jeg modtog var en mangelfuld maskine med tydelige brugsspor. Bahn-Larsen siger at det er en demomaskine og de har sendt den fragtfrit. På fakturaen er der beregnet fragt og der står ikke at det er en demo. Når jeg beder om en forklaring er det ligesom at slå i en dyne. Aldrig mere Bahn-Larsen

26 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et fantastisk sted hvor folkene…

Et fantastisk sted hvor folkene virkelig fortjener at få ros, og det sig være dem i værkstedet og lagerfolkene. Og en mand som Christian er et levende leksikon inden for Stiga, så et virkelig godt sted at komme

25 de marzo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.