Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vandaag bij Bakker Bart ‘s-Hertogenbosch Tango geweest. Sinds dat vlijmen Bakker Bart gesloten is zijn we paar keer hier geweest eerste keer was het goed sinds tweede en derde bezoek hier, zijn ze... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vorige keren een lekker goed belegd broodje, maar deze keer was echt teleurstellend. Wachtend op de broodjes kan je zien hoe de broodjes bereid worden, dat was niet hygiënisch! Drie mensen tegelijkert... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lekkere broodjes, vers beleg, maar tegenwoordig werkt er iemand die blijkbaar op alle broodjes honing mosterdsaus doet. Sorry, maar op een broodje filet american eet je geen honing mosterdsaus. Vorig... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We aten daar een broodje...en zaten te kijken naar een jonge jongen die daar met handschoenen aan onze broodjes maakte,vervolgens met diezelfde handschoenen een dweiltje gebruikte ...klanten hielp en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Panadería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Eat & Greet bij Bakker Bart deel foto's filmpjes e-cards oproepjes en krabels via Eat & Greet van Bakker Bart

1,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,6

Todas las opiniones

83 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Onbeschoft behandeld ...

Bij de vestiging in de Grotestraat in Ede kan tenminste een enkeling van het personeel een opfriscursus 'correcte klant behandeling' gaan volgen. Een bestelling plaats je daar mbv een computerscherm zoals je dat wel vaker tegenkomt. Alleen bij BB werkt deze buitengewoon onhandig. Als je van 1 artikel er meer dan 1 wilt bestellen dan ontbreekt op datzelfde scherm de mogelijkheid om het aantal te veranderen en kan je alleen op 'volgende' drukken.. ook op het volgende scherm kan het aantal niet gewijzigd worden... heel verwarrend dus en dus om hulp gevraagd. Komt er een jongedame die het wel even voor zou voordoen. Ik vertelde haar dat het niet erg handig was opgezet en tijdens het weglopen liet ze zich geirriteerd ontvallen "als u dat vindt dan zal dat wel zo zijn' of met woorden van gelijke strekking ........ pardon? Even later werden de 2 (grote mokken) koffie door haar gebracht met de mededeling dat de rest (in casu 2 warme broodjes) er aan kwamen. Toen de koffie inmiddels op was en de warme broodjes nog in geen velden of wegen te zien waren kwamen we erachter dat op de kassabon alleen de koffie was vermeld.. is er toch iets misgegaan met dat systeem? Wij hielden het voor gezien bij BB en gingen verhaal halen bij de kassa/bediening. "Nee hoor, u heeft voor de broodjes betaald en staan alleen niet op de bon", kregen we te horen. Ik stelde dat er blijkbaar toch iets niet in orde was met dat bestelsysteem en kreeg nogmaals van dezelfde jongedame te horen "als u dat vindt dan zal dat wel zo zijn" ..... van een dergelijke behandeling van een snotneus zijn wij niet gediend en zijn voor het laatst bij deze vestiging van BB geweest. We hebben koude broodjes mee naar huis genomen en deze bleken thuis ook niet eens bijzonder te smaken. De klant behandeling was wel bijzonder.

28 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Naar buiten gestuurd om op bestelling te w88 in de spoelende regen!!!

We waren op de terugweg van de zandsculpturen van Elburg weer onderweg naar huis en kochten een voucher via social deals van bakker bart te kampen. We hadden een broodje en smoothy en een donut. Ik, mijn man en onze 2 kinderen kwamen daar aan en wilden de bestelling doen en vermelden dat het om een social deal ging. De vrouw achter de balie nam de bestelling op en zei gelijk dat we het binnen niet op mochten eten en maar buiten moesten wachten tot de bestelling klaar was. De tafel van de bakkerij was vrij en de stoelen leeg. Het regende hard buiten , daar sta je dan in de spoelende regen met 2 kinderen die roepen dat ze het koud hebben. Een vreselijke ervaring.. we voelden ons net het meisje met de zwavelstokjes.. belachelijk..

23 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat zijn ze duur geworden!

Wat zijn ze duur geworden!
Heel zuinig belegd broodje met eiersalade,meer sla dan eiersalade,was smakeloos,broodje niet lekker,leek oud.
En een Italiaanse bol met hete kip 7,50 belachelijk!
Ga hier nooit meer heen!
Duiven

16 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kreeg een broodje deze was niet van ons…

Kreeg een broodje deze was niet van ons . Kreeg meteen een grote bek ik was onze eten aan eten en druk met me kinderen er kwam een broodje die niet van ons was toen wat zei kregen we een hele grote smoel en voor andere mensen sorry voor me dislexie eten was ook echt ruwe en vies

16 de marzo de 2024

Geen oog voor klanten

Ik wou zojuist een lekker vers gesneden brood halen bij Bakker Bart in Hengelo. 5 man personeel alleen maar druk met broodjes maken en niemand die even helpt om een brood af te rekenen. Snap dat het druk om dit tijdstip maar je moet ook dit soort klanten helpen.

7 de marzo de 2024

Bakker bart Duiven

Mijn zusje is vandaag wezen eten met een vriendinnetje hier. Maar toen ze thuis kwam was ze helemaal niet blij. Ten eerste hadden ze €5.95 gerekend ipv €4.95 ook had ze om een wit broodje gevraagd maar dat was op dus toen had ze maar een bruin broodje genomen. Toen de persoon het broodje ging open snijden liet ze hem vallen op de grond en zij ze gewoon ach joh 5 seconden regel en gaf ze hem gewoon mee aan mijn zusje. Mijn zusje durfte hier niks over te zeggen dus heeft ze hem maar gewoon opgegeten. Het is gewoon rond uit slecht dat ze überhaupt het lef hebben om zo'n broodje mee te geven dan pak je toch even een nieuw broodje het broodje was ook nog niet belegd dus zo veel had ze ook niet verspild.

5 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische bakkerij smaakt geweldig

Fantastische bakkerij smaakt geweldig, niet goedkoop maar het is absoluut de prijs waard. Ook zijn vooral de donuts erg lekker en zacht. Kom hier vooral eten of bestel online je broodjes of andere lekkernijen echt een aanrader!!!

26 de febrero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

…geen echte bakker.

Bakkerij Bart in Deventer verkoopt geen brood meer, wel broodjes maar dan meer lunchroom idee.
Om verwarring te voorkomen dat je geen hele broden meer verkoopt kun je het beste bakkerij vervangen voor lunchroom Bart.

9 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Welk filiaal?

Als je klaagt zet dan in ieder geval erbij om welk filiaal het gaat. Zodoende kan het personeel of eigenaar hier misschien wat aan doen.
Wachten duurt altijd lang, als een klant werkelijk 15 minuten wacht is het bij hun al gauw een half uur. Overdrijven is een vak apart.

24 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service na een foutieve…

Slechte service na een foutieve levering

Op 22-2-2024 heeft mijn collega een telefonische broodjes bestelling gedaan bij Bakker Bart aan de Stadspoort in Ede. Doordat online bestellen niet mogelijk was heeft mijn collega deze telefonisch besteld waarop we deze bestelling zelf afgehaald hebben. (normaliter worden bestellingen door Bakker Bart op ons kantoor gratis afgeleverd) Na lang wachten in de winkel kreeg ik een tas in mijn hand geduwd met een bestelling, die bij terugkomst op de zaak, niet compleet was. Na telefonisch contact werd er gezegd dat we het ontbrekende broodje zelf op moesten halen... Zeer slechte service! Omdat ze daar een fout maken moet de klant hiervoor bloeden. Na opnieuw in de auto gestapt te zijn en weer wachten bij de balie, kreeg ik uiteindelijk het broodje mee. (Tijdens het wachten in de rij telefonisch contact opgenomen, waarop ik met voorrang geholpen werd) Uiteraard heb ik mijn ongenoegen geuit, waarop ik als excuus een zakje met mini Donutsen kreeg overhandigd. Het heeft mij al met al bijna 1,5 uur gekost om deze levering compleet te krijgen... En de nodige brandstof... (10 km x 2) Ik ben van mening dat de gehele order gratis geleverd had moeten worden ter compensatie van alle frustratie.

22 de febrero de 2024

Gebak voucher Ede Centrum

Vandaag heb ik een bezoek gebracht (İn Ede Centrum) met een voucher voor gebak en koffie, maar de ervaring was verre van bevredigend vanwege het onprofessionele gedrag van Ronald, de eigenaar, die mij onbeschoft en arrogant behandelde. Ik wees beleefd op onze opties voor gebak met de voucher, maar kreeg een bot "Dit is het of niet" als reactie. Toen ik vroeg of we ipv gebak donuts konden kiezen (ondanks dat deze goedkoper zijn dan gebak) werd ik niet aangekeken, maar gaf die bij zijn collega aan dat het niet kan die het weer vervolgens tegen mij zei terwijl we allemaal bijelkaar stonden. Dit was slechts het begin van een teleurstellende ervaring.
Daarna bestelde ik een koffie met salted caramel, waarbij de dame bij de kassa het omschreef als een "Hollandse glorie", wat ik bevestigde. Echter, Ronald serveerde simpelweg een cappuccino met caramel in plaats van de bestelde "Hollandse glorie". Ik maakte duidelijk dat dit niet was wat ik had besteld en vroeg of hij het kon ruilen. Hij begon vervolgens de situatie te verdraaien door te beweren dat ik cappucino bij zijn collega had besteld. Ik wees hem erop dat ik specifiek om een koffie specialiteit had gevraagd, maar hij bleef volhouden dat ik dat pas later had gedaan. Toen ik daarna weer vroeg of hij het wilde ruilen, weigerde hij arrogant en onvriendelijk "Nee, dit is het of niet".
Als klant betaal ik hiervoor, alsof het liefdadigheid is wat hij doet. Het leek alsof het moeilijk was om een simpele koffie te krijgen wat ik wilde, alsof het gratis werd weggegeven. Dit gedrag was ongekend arrogant en onprofessioneel.
Toen ik aangaf dat ik een klacht zou indienen, reageerde hij zelfs met een lachend "Ja, doe maar." İk heb nog nooit zo'n arrogant en onvriendelijk gedrag meegemaakt en vooral niet van een eigenaar.
Ronald was verre van klantvriendelijk.

17 de febrero de 2024

Onhygiënisch

Een van de meest onhygiënische ervaringen! Ik wou saucijzenbroodjes warm hebben, allereerst pakt ze zonder handschoen en zonder dat ze dr handen wast de broodjes op. Terwijl ze in de oven liggen niest en hoest ze in dr hand?! Maakt ze ook niet schoon en ging gewoon verder. Mag dan wel weekendhulp zijn maar dit is te ranzig voor woorden!

27 de enero de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Erg slechte ervaring

Bij Bakker Bart in Nieuwegein:
2 jonge meiden achter de toonbank, beide nog in opleiding. Duurde allemaal erg lang, maar oké dat is niet het ergste.

Ik had een panini pulled pork besteld, terwijl deze in de oven zat, werd aan de mevrouw naast mij verteld dat ze geen panini's verkopen. Ik kreeg vervolgens wel iets wat er op moest lijken, maar het was geen panini. Op zich was de smaak prima, op een groot vet stuk vlees na.
De medewerker zei overigens dat pulled pork en pulled chicken hetzelfde is. Volgens mij is het één toch echt varken, het ander kip.

Mijn moeder had een tosti bacon-brie. De medewerker deed er mozzarella op i.p.v. brie, gelukkig zagen we het zelf en corrigeerde ze het.

Al met al een erg slechte ervaring. Ik snap dat iedereen het moet leren, maar als er zulke fouten gemaakt worden moet je die meiden niet alleen laten staan. Toen onze bestelling net klaar was kwam er een stuk of 4/5 man van achter aanlopen, dus het is geen kwestie van personeelstekort.

15 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.