Fantastisk god oplevelse. Dygtige artister og meget børnevenligt. Især sprechstallmeister Peter Nørgaard skal her fremhæves. Han er en multikunstner og bar en stor del af forestillingen, som gjorde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Supergod forestilling i Nakskov den 27. Juli. Cirkus præcis som det skal være med gode oplevelser for både børn og voksne. Vi var afsted med vores barenebarn på 6 år og hun taler stadig om det hele. H... Ver más
Kære Cirkus Baldoni Tusind tak for en helt pragtfuld forestilling! Vi havde en fantastisk oplevelse, og jeg kan varmt anbefale andre bedsteforældre at tage deres børnebørn med ind og se jeres show. D... Ver más
Meget børnevenligt Glad, energisk og dygtig sprechstallmeister, som gjorde pauserne mellem numrene super gode med sang og var god som bugtaler med hund og løve. Dygtige og glade artister . Dejlig... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Información de contacto
Dinamarca
- www.baldoni.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Som altid en fantastisk forestilling
Som altid en fantastisk forestilling , dog ekstra god i år . Børnene skrald grinede det var super god underholdning .
Vi kommer igen til næste år. Har nu været der 5 år i træk . TAK
Det hele
Det hele, men især det at i tager publikum med i forestillingen.
Det gør det, så’ sjovt og være tilstede i teltet!
Lækker sang! Og Lækker Leonardo!!! :)
Rigtig hyggelig cirkus oplevelse for…
Rigtig hyggelig cirkus oplevelse for hele familien 😊👌
Super hyggeligt med 3 børnebørn der…
Super hyggeligt med 3 børnebørn der morede sig kosteligt, vi voksne følte også vi blev rigtigt godt underholdt
Kan varmt anbefales
Hyggeligt cirkus
Hyggeligt cirkus, bare alt for lang, børnene har svært ved at fastholde sig så længe. For børnene er det ikke interessant at se Line dans og trapez, der skal være mere klovneri 🤗
Tak for en rigtig dejlig forestilling 👍🥰
Forestillingen var forrygende festlig…
Forestillingen var forrygende festlig og flot. Og så er det meget længe siden vi har moret os og grinet så meget.
En helt igennem dejlig familieoplevelse. Vi kommer igen næste år.
Kan varmt anbefales.
Vi besøgte Cirkus Baldoni på havnen i…
Vi besøgte Cirkus Baldoni på havnen i Nykøbing Sjælland med vores 6-årige barnebarn. Vi følte os alle fantastisk underholdt hele vejen fra start til slut. Søde og dygtige artister. Kan klart anbefales!
Fantastisk cirkusoplevelse
Det var så sjovt. Børnebørnene faldt ned af stolene, så meget grinede de. Og der var også noget til den lille pige med katte, der kunne gøre kunster.
Det var helt sikkert pengene værd. Og nu er det 3. Sommer vi ser det - og ikke sidste.
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse både for voksne og børn masser af grin
Kan klart anbefales
Dejligt cirkus med dygtige artister
Dejligt cirkus med dygtige artister, sjove klovne, børnevenlige bugtalernumre, fantastiske katte. Som cirkus var bedst i de gode gamle dage.
En eftermiddag i circus
Oplevelse for voksne og for børn.
En fantastisk forestilling
Sikke fin forestilling- vi var glade at…
Sikke fin forestilling- vi var glade at at se det.
Flot og underholdende Jubilæums-Circus…
Flot og underholdende Jubilæums-Circus Show. Virkelig dygtige artister og kunstnere optrådte med stor sjæl og glæde.
Både forældre og børn var virkelig begejstrede.
Kan klart anbefale Circus Baldoni.
Havde en fornøjelig eftermiddag og vi…
Havde en fornøjelig eftermiddag og vi sad fantastisk. Det er rigtig mange år siden jeg har været i cirkus og hvor var det underholdende og flot. Højeste karakter til jer alle for fantastisk underholdning.
Det hele var super
Det hele var super, og programmet var interessant.
Super sjovt fra Lukas 10år
Det var så sjovt de vinkede til mig  super oplevelse det var det bedste i hele mit liv lave det hvert år og det skal I
Super god oplevelse og spændende
Super god oplevelse og spændende
Hvis det var muligt så ville jeg give…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvis det var muligt så ville jeg give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🎪🤡bedste forestilling til familien med børn 👌👌selv den mindste på 4 var med fra start til slut ☺️💪🤩tusind tak for en fantastisk oplevelse 💪💪👌
Sender varme anbefalinger til alle der ude som vil grine sammen med deres børn eller børnebørn igennem hele forestilling 🤡🎪🤩👌
La experiencia Trustpilot