Bandagist Jan Nielsen A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores søn fik skævt baghoved pga spændinger i nakken fra fødsel. Vi har forgæves forsøgt at få det rettet ved hjælp af besøg og øvelser fra fysioterapeut m.m. Det hjalp ikke, og vi var nervøse for, at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bandagist Dominic fik lavet en dropfod skinne i november 2025 som har gjort at jeg har fået en meget bedre gang og en funktionel fod ortose i juni 2026. Det er en stor hjælp især når jeg bevæger mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En så god oplevelse med imødekommende og høj faglighed mht. muligt at kunne blive kompenseret bedre med - ortopædisk indlæg “funktionel ortose”. Dominic gav sig god tid tid til til at lytte og und... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Carsten og giver ham de BEDSTE anbefalinger. Carsten var MEGET imødekommende og rigtig hurtig til både at forstå min problemstillinger og til at finde den helt rigtige løsning. Jeg... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Ortoptista

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi skaber unikke hjælpemidler til handicappede.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Anbefales!

Fin service, kompetent vejledning og et alsidigt udvalg.

28 de octubre de 2015

Hej Margrethe
Tak! Det glæder os, at du vil dele din oplevelse her.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Aldrig fået indlæg, der fungere trods løfte om det (tilføjet update)

Fik lavet indlæg der, fortalte jeg før havde prøvet det og efter 1 år gjorde mine gamle indlæg stadig ondt. Jeg skal gå med indlæg 24/7. Damen mente bestemt, at de kunne gøre det bedre og påpegede fejl på mine gamle indlæg. Nu efter op til flere storm p tilretninger på de nye indlæg, hun fik lavet, der kun har gjort det dem værre, vil de ikke hjælpe mere. Påstår jeg må til en special læge i ortopæd kirurgi, der kan fortælle hvordan indlæggene bør være?! Var hos en i dag på Hans Knudsens Plads, der fortalte mig det var bandagistens opgave og han var fuldstændig uforstående overfor den udmelding fra bandagisten og irriteret over spild af hans tid.
Jeg har været mere end forstående overfor der skulle laves tilretninger hele tiden også, når det blot gjorde det værre, men jeg er ikke forstående overfor, at man ikke kan leverer et produkt man lover man kan og slet ikke, at man så bare sender aben videre og spilder både min tid og en special læges tid. Det har været tid, penge lige ud af vinduet og jeg står tilbage med et produkt, der er ubrugeligt og klistret ind i sort lim fra alle tilretningerne.

UPDATE
Jeg har været i kontakt med dem igen og været forbi Frederiksborggade i stedet for butikken på Amager. De har lavet et par helt nye og anderledes indlæg, givet gode råd omkring fodtøj og har i det hele taget lyttet og handlet derefter. Det har været en god oplevelse. Indlæggene er stadig ikke optimale, men de er væsentlig bedre. Jeg har bibeholdt de 2 stjerner, da jeg syntes processen har været for lang og besværlig, men jeg vil give dem, at de oplyste mig, at de vil bruge mit eksempel til undervisning og jeg tror på dem.

26 de octubre de 2015

Hej JEB
Jeg vil bede dig kontakte mig på klinik@bjn.dk eller 33118557, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning. Mvh Rikke Nielsen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

1/2 år om at lave støttestrømper

Først mente damen, der kom ud, at hun ikke skulle tage mål af mine ben, men mine ben havde ændret sig meget.

Så støttestrømperne rullede ned, så lavede de en indvendig gummikant, det duede bestemt ikke.

Det næste par, satte de mærket, der viser højre/venstre indeni støttestrømpen.

Det sidste par duer så heller ikke, da de stadig ruller ned, da de ikke kan lave en afsluttet kant.

7 de octubre de 2015

Kære Mette

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Et firma, der ikke svarer på henvendelser

En dropfodsskinne til 37.000,-kr. holdt op med at virke efter blot tre måneder. Bandagisten, mente, jeg selv skulle tilkøbe reservedele (eller få kommunen til at betale). Det fandt jeg ikke rimeligt,da der ikke ved købet blev oplyst, at elementer skulle udskiftes for egen regning efter få måneders brug. Siden har jeg skrevet flere mails og lagt telefonbeskeder med anmodning om konsultation, men dea de aldrig vendtealdrig tilbage på hverken mine mail eller telefonbeskeder. Endeligt kommer jeg igennem på telefonen, men de vil 'helst have kunderne til at komme til deres kontor midt i Kbh., hvor der er elendige p-muligheder, selv om de har klinik i Ballerup, hvor jeg bor, modtager de 'HELST't kunder i centrum af København, ellers er der flere måneders ventetid. Samlet oplevelse :HOS BANDAGIST JAN NIELSEN MENER MAN PATIENTERNE ER TIL FOR DERES BUNDLINJE.

27 de marzo de 2014

Respuesta de Bandagist Jan Nielsen A/S

For god ordens skyld vil vi nævne, at de nævnte reservedele er anerkendt som en del af FESsystemet, og en del af bevillingen. Vi beklager oplevelsen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.