Baofengportofoons.nl, dhr Kelvin Veenstra: U doet aan Pure oplichting. Koop hier niets !!
2 juni 2025 besteld. Tablet Samsung TAB S7. Meteen betaald: 230.25 Euro. Ik wilde mijn vrouw verrassen met een goede en snelle Tablet, ter vervanging can onze 7 jaar oude Tablet. Ik heb geen geld voor een goede en snelle nieuwe, deze was in staat van nieuw. Dus dat zag ik wel zitten.
Ook verkoop van Baofeng portofoons, dus dat zal wel goed zitten.
Ruim een week gewacht, er kwam niets. Nog een paar dagen gewacht, en toen maar EMail gestuurd. Ruim n week geen antwoord. Daarna een Antwoord terug van Kelvin: We zitten met problemen met de verbouwing: Internet ligt er steeds uit, dus konden u niet eerder antwoorden. Nog even geduld, uw bestelling wordt binnenkort verwerkt en verzonden.
Allemaal kul-smoesjes, natuurlijk. Maar ik gaf het n kans. Enfin, na tijdje een Track en Trace code: Pakketje is onderweg, is nog niet gesorteerd. Dat bleef een lange tijd zo. POSTnl gebeld: Dat pakketje met die TenT was nooit!! aangeboden naar mijn postcode. Dat is leugen nummer zoveel.
Nog een tijd gewacht, maar er kwam maar niets.
Half juli gesteld dat Kelvin van baofengportofoons.nl kon kiezen: Alsnog die Tablet die week te versturen of mijn geld terug. Er kwam pas laat reaktie.
Uiteindelijk op 29 Juli zijn antwoord: Retour-factuur voor het terugbetalen van de Bestelling door mij.
Er stond bij: kan 5 tot 10 werkdagen duren.
Dus ruim twee weken gewacht, en vroeg m: Waar blijft mijn geld??. Het komt er zo snel mogelijk aan, maar er zijn problemen bij de tussenrekening, hij zou er meteen achteraan gaan. Dat was de volgende leugen. Toen ik weer n week niets zag, heb ik gebeld en gemaild. Bellen helpt niet, hij neemt nooit op. VoiceMail inspreken is nutteloos, die luistert ie dus nooit. Het was inmiddels half augustus !!, ik was het zat. Ik heb hem geconfronteerd met het feit die ie verzaakt te leveren de goederen die hij te koop aanbiedt ( en wat ik al betaald had ), of hij verzaakt bij niet kunnen leveren dat hij niet terugbetaald. Heb het netjes gehouden, en gesteld dat ie de komende week daarna mij kon betalen, maar dan rechtstreeks op mijn Bank. Gebeurde natuurlijk weer niets. Dus Eind augustus hem definitief de laatste deadline gemaild, ( en gebeld ) en er achteraan gemeld dat ik anders Aangifte zou doen bij de Politie.
Dit nog twee keer herhaald, zowel in EMail als telefonisch (VoiceMail) : uiteindelijk verleden week de Aangifte bij de Politie gedaan. Dit is pure Oplichting!!.
Ik koop daar uiteraard nooit meer iets.
En ik moet het u aanraden: Koop daar Niets !!.
Vriendelijke groet,
John , nabij Zoetermeer.