bar´sushi - Dalum Opiniones 92

TrustScore: 2.5 sobre 5

Dalumvej 35C, 5250 Odense SV, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lagde en dårlig anmeldelse ind på sushi fra Bar Sushi Dalum 16.maj. De 4 stjerner i dag er for håndtering af min klage. Medarbejderen, som jeg har været i kontakt med, har været lyttende og vi har... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte ifb. med nytårstilbud til d. 31/12-23. Dårligste kvalitet vi længe har oplevet. Særdeles tørre ris, brun avocado, absolut ingen sprødhed og utrolig kedelig smagssammensætning. Vi har sendt en... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi afhentede sushi fra Bar Sushi i Dalum til nytårsfesten. Vi må sige, det var skuffende! Nogle af rullerne var risene ikke kogt. Sushien var klisteret fast til bakken, så sushien gik i stykker, når m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har ærligt talt aldrig smagt så dårlig sushi. Smagen var flad og kedelig, risen var tør, og fisken virkede alt andet end frisk. Flere stykker var sjusket lavet og faldt fra hinanden, og helhedsi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Restaurante de sushi
  2. Restaurante
  3. Sushi takeaway

Escrito por la empresa

Take-away med friske råvarer som ikke gør noget at de bliver kolde inden du når hjem!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

24 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lækker mad som altid

God mad. Lækker mad. Flot…men… jeg manglede min ekstra teriyaki som jeg havde betalt for, og som jeg netop lige havde talt i telefon med Jer om.
Sølle 7kr ja, men det er desværre ikke første gang ;)

13 de noviembre de 2021

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse og de pæne ord. Men kan se at der er noget vi skal have rettet op på når det kommer til levering.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Maden er som altid god

Maden er som altid god, men over 30 min forsinket. Det er bare ikke godt nok! Specielt når man på tidligere anmeldelser kan se det er er tilbagevendende tema, som der åbenbart ikke bliver gjort noget ved. Og det til trods for i skriver i arbejder på det?

6 de noviembre de 2021

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for at din mad smagte godt. Der er helt sikkert noget vi skal have forbedret her ift. levering, og vi er i fuld gang med dette - vi er ked af at du har haft en dårlig oplevelse.

Fantastisk oplevelse idag

Fantastisk oplevelse idag.
Jeg var der ude at spise med min søn, min mand og min mands kammerat.
Vi havde en super flink tjener (ayman) han var rigtig flink over for vores søn spurgt om han spiste agurk og så fik han en agurk og da vi sad og spiste tænkte jeg om man måtte få en lille stykke laks til ham og ja det måtte vi også efter vi havde betalt spurgte jeg efter en kost for at jeg lige vil gør rent efter alt det min søn han svinet og det sagde han nej til det gøre jeg. Fantastik service :)

Da vi kommer hjem til mig ringer min telefon med et nummer jeg ikke kender, det er Ayman der ringer for at sige at vi har glemt en kop til min søn og om vi vil have den igen, og ja det vil vi meget gerne og nu ligger den bare og venter på at jeg kommer og henter den.

Kan ikke sige andet end en fantastik oplevelse med god mad og god betjening :) kan helt klart anbefaledes :)

1 de noviembre de 2021

Hej Dina

Tusinde tak for dine flotte ord :-) Dem lader vi gå videre til Dalum og Ayman - de fortjener at få rosen direkte.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Stram op

Har netop fået sushi, med 30 min forsinkelse, tiltrods for at vi bestilte kl 8 i morges. Blev dog gjort opmærksom på 20 minutters forsinkelse. Da maden endelig kommer er den del af maden der skulle være varm, lunken. Smagen er virkelig god, der skal bare strammes lidt op 🤔

30 de septiembre de 2021

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse - der er helt sikkert noget vi skal have forbedret her ift. levering - Men vi er glad for at maden smagte godt :-)

God weekend

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Maden iorden men meget forsinket.

Maden iorden, men leveringen var 50 minutter forsinket uden vi blev gjort opmærksomme på dette. Dvs ved hurtigste levering tog det næsten 2 timer fra bestilling til maden blev leveret.

26 de septiembre de 2021

Hej S.

Tusind tak for din anmeldelse - der er helt sikkert noget vi skal have forbedret her ift. levering - vi er ked af at du har haft en dårlig oplevelse.

Nam-nam

Nam-nam! Kortere - og mere dækkende - kan det vist ikke siges, for kvaliteten / smagen var fremragende og udseende meget smagfuldt! Vi kommer snart igen-igen… ;-)

21 de agosto de 2021

Hej Jan,

Tak for de pæne ord. Vi glæder os til at se dig igen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker, frisk og smagfuld takeaway

Aftensmaden skulle være nem og lækker. Så jeg bestilte menuen Rundtur+ (en ekstra rispapir rulle). Det var en rigtig god, frisk og smagfuld oplevelse. De bedste anbefalinger herfra 💪
Og vores gamle sushikat, Django, fik vanen tro en lille misseboks, som han mæskede sig i.

6 de junio de 2021

Hej Anita
tak for de pæne ord - både fra dig og Django (cool navn i øvrigt ;-) )
Vi vil gøre vores bedste for at leve op til de rosende toner fremover også.

Altid utrolig friskt sushi

Altid utrolig friskt sushi - uden tvivl Odenses bedste sushi, for både børn og voksne

13 de mayo de 2021

Kære Dorthe
Mange tak for de rosende ord - dejligt at få at vide når vores gæster sætter pris på personalets anstrengelser.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kvaliteten er top, meeeen....

Kvaliteten er i top, men det var 30 min forsinket, uden at vi blev gjort opmærksomme på det 😥

6 de mayo de 2021

Hej Manuela
tak for de pæne ord.
Vi vil bestræbe os på at få rettet op på leveringstiden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.