Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så ikke, at det var en udenlandsk side. Jeg har endnu ikke (9 dage efter bestillingen modtaget batteriet, jeg bestilte. Nu har jeg ikke længere brug for det. Det er sidste gang, jeg handler med det... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har annulleret min ordre der som andre også har oplevet har enormt lang leveringstid og jeg forventer ikke at man vil respektere dansk lovgivning så jeg kan jo bare glæde mig over at... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har lige modtaget Batterierne efter 3 Rykkere firmaet er i usa men virker alligevel modtog batterierne efter 23dage vil jeg hellere handle med et andet Dansk firma næste gang så gå... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte batterier. 2 dage til 3 ugers leveringstid. Intet skete. Gik på ordrestatus og kunne se, at min ordre stod til at være leveret af PostDanmark og ligeledes at beløbet var trukket. Har aldrig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de baterías

Información proporcionada por diversas fuentes externas

billige, batteri, alkaline batterier, lithium batterier, høreapparat batterier, petsafe batterier, fotografi batterier

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rod og dårlig service

Bestilte flere produkter, men modtog kun et enkelt. Har siden kæmpet for at få resten. Mulighed for dialog alene på engelsk og med en meget uinteresseret kundeservice. Trak pengene på et øjeblik ved betaling, men leverede ikke.

KØB ALDRIG FRA DENNE LEVERANDØR !

23 de septiembre de 2011
Valorada con 1 estrellas sobre 5

To måneder stadig ingen varer

Ti mails og to måneder uden varer. Får dog stadig samme standard svar på mine mails: "We understand your frustration. Your package will arrive shortly". De penge er vist spildt.

2 de mayo de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig handel, dårlig service

Jeg bestilte nogle batterier hos bettericenter.dk, men først efter at have set trustpilot.dk's anmeldelser blev jeg nervøs. Jeg skrev til deres kontakt om at ophæve købet - men hørte aldrig fra dem !! 5 dage efter min bestilling kom varen, hvilket man må sige at være acceptabel. Jeg frygtede at skulle betale moms/told, men på vare stod der at den havde en værdi af 10$ - hvilket så ikke passede, men jeg slap for at betale moms/told.

21 de enero de 2011

Dansk-sproget hjemmeside - amerikansk firma

Har bestilt varer hos dem for 14 dage siden og har stadig ikke modtaget noget, men det er hvad det er. Men ser det egentlig som et større problem, at Battericenter.dk ikke åbentlyst gør opmærksom på at man som kunde handler med et firma udenfor EU - med deraf følgende import & moms omkostninger.

26 de diciembre de 2010
Valorada con 2 estrellas sobre 5

snyd eller hvad

mangler at modtage batterier har skrevet 10 mail men ikke noget svar.
det er 80 kr. men det er måden. at man ikke for noget svar.

18 de noviembre de 2010
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billigt!

Købt nogle batterier hos dem i slutningen af december og fik dem leveret 3 dage efter. Batterierne er også tilfredsstillende selvom om det nu ikke er "Duracell" man køber.

11 de enero de 2010

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.