Pakket nooit gekregen, wacht al 3 maanden. Al meerdere keren met hun gebeld of gemaild maar nog steeds geen creditnota of nieuwe zending. Ze hebben dit zogezegd 2x verzonden en heb dit nooit ontvangen... Ver más
Super bedrijf. Bestelling wordt meteen super snel dezelfde dag al verzonden en is de volgende dag in huis. Daarnaast zijn de producten geweldig verpakt, hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en... Ver más
Ik ben tevreden over de producten en snelle levering. Echter ontvang ik bij veel leveranciers ook wel eens als vaste klant korting codes of cadeautjes bij bestellingen. Er wordt altijd wel gevraagd na... Ver más
Gewoon top kwaliteit Normale inkoop prijs geen gedoe met bestellen en volgende dag binnen zo werk je lekker als salon bedankt weer voor jullie klantenservice en alvast een heel mooi uiteinde en op na... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Groothandel voor wimperextensions, nagels, wax en nog veel meer.
Honderdland 394, 2676 LV, Maasdijk, Holanda
- 0174 23 75 90
- info@beauty-label.nl
- www.beauty-label.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Inmiddels zijn wij al 7 jaar klant tbv…
Inmiddels zijn wij al 7 jaar klant tbv van onze wimperextensions en zéér tevreden!! Zelfs in een situatie van nood wordt er super meegedacht in oplossingen!!
We love it!
Team
Diamond Beauty
Fast shipping and high quality ❤️👌🏻
Snelle en goede service
Top!!!
Snelle bezorging, super leuk ingepakt.
En nog een klein extra’tje om uit te proberen 💕
Super service
Super service , alle fijne merken en materialen op 1 plek bestellen met een super snelle levering in België.
Beste poeder ooit gebruik hem al jaren…
Beste poeder ooit gebruik hem al jaren en je kunt hem fijn in de zon op doen dan wordt je gezicht toch lekker bruin
Goede en betaalbare produkten
Altijd snel verzonden .
telefonisch contact gehad en goed…
telefonisch contact gehad en goed geholpen, waardoor ik het goede product kon bestellen.
Fijn bedrijf, ook aan de telefoon met vragen
De juistw producten zoals besteld, heel snel geleverd
Goede kwaliteit
Pakketje was eerst niet goed geleverd. Via PostNL is het tijdens het versturen niet goed gegaan waardoor er een leeg pakket aankwam. Na contact op te nemen, werd ik geholpen en is het allemaal opgelost.
Mooie producten , blij mee!

Respuesta de Beauty Label
Ben zeer tevreden en niets op aan te…
Ben zeer tevreden en niets op aan te merken vandaar 5 sterren.

Respuesta de Beauty Label
Bij de prijs komen nog de verzendkosten…
Bij de prijs komen nog de verzendkosten en btw bij. Hierdoor €24,08 ipv €14,95 moeten betalen. Niet transparant.