Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos jer i København! ✨ Maria var så god – hun var super sød, lyttede virkelig til mine ønsker og kom med gode, professionelle råd undervejs. Jeg følte mig... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Rigtig god oplevelse hos B&S i København. Jeg blev farvet og klippet af Malak, som virkelig havde styr på det hele og gjorde min dag super behagelig. Resultatet blev godt, og jeg kommer helt sikkert t... Ver más
Super god oplevelse, med en super god elev. Kan klart anbefales. Dette var i København. Også en god oplevelse at der var en underviser ved siden af, så man følte sig endnu mere i trygge hænder.... Ver más
Har været her mange gange - både alene og med veninde. I dag havde jeg booket en tid sammen med veninde (2 samtidige tider på samme booking). Alligevel bliver den ene behandlet på 3. Sal og den ande... Ver más
La empresa ha respondido
- Spa facial
- Salón de peluquería
- Clínica dermatológica
Escrito por la empresa
Beauty and Style, også kendt som International Training Academy, er mere end en uddannelsesinstitution; vi er en drømmefabrik for fremtidens kosmetologer og frisører. Med rødder tilbage til 1984 og med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus, og Aalborg, er vi dit springbræt til en strålende karriere. Vores uddannelser er Statsligt valideret på kvalifikationsniveau 5 (kosmetolog) og kvalifikationsniveau 4 (frisør). Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter. Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti. Læs mere om jobgarantien på vores hjemmeside. Vi værdsætter din feedback og anvender den aktivt i vores undervisning med elever
Información de contacto
Birkemose Allé 37, 6000, Kolding, Dinamarca
- +45 70 22 02 32
- info@beautyandstyle.dk
- www.beautyandstyle.dk
Ha contestado el 62% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Blev farvet af Malak☺️Super sødt og…
Blev farvet af Malak☺️Super sødt og professionelt! Klart en anbefaling
Permanent skadet hår de næste mange år..
Jeg har haft en meget træls oplevelse hos BeautyAndStyle i Aalborg, som jeg synes andre bør være opmærksomme på.
Jeg var inde og få lavet tætte reflekser og sad i salonen fra ca. kl. 12 til 18.30. Under behandlingen sad jeg med afblegning i håret i over 4 timer, uden at det blev skyllet løbende – særligt i baghovedet. Allerede under behandlingen oplevede jeg, at der blev trukket større totter hår af, da mit hår blev redt igennem.
Efterfølgende har mit hår været tydeligt skadet – det er blevet elastisk/tyggegummi-agtigt, knækket i totter og ødelagt. Jeg har også haft smerter og ømhed i hovedbunden. Mit hår er blevet permanent skadet, og det er ikke noget, der kan “fikses” med en hårkur – det skal vokse ud over lang tid.
Jeg har været i telefonisk dialog med salonen efterfølgende, fordi jeg havde skrevet en mail til dem angående forløbet. Her afviste de økonomisk kompensation og tilbød kun en kurbehandling. For mig giver det ikke mening, da den type løsning hører til tilfælde, hvor resultatet ikke er som ønsket – ikke hvor håret er blevet skadet.
Jeg har derudover selv været nødsaget til at købe produkter for over 500 kr. (Olaplex, shampoo og hårkur) i et forsøg på at begrænse skaden, hvilket gør det endnu sværere at forstå, at situationen ikke bliver taget mere seriøst fra deres side.
Det er desuden en negligering af både mit hårs tilstand og den situation jeg står i, da jeg inden behandlingen gjorde opmærksom på, at mit hår betød meget for mig, og at jeg var nervøs for at få det ødelagt. Jeg har brugt mange år på at få mit hår langt og sundt – hvilket nu er ødelagt.
I en telefonsamtale blev det desuden erkendt, at underviseren ikke havde været tilstrækkeligt til stede under behandlingen, hvilket jeg finder meget problematisk.
Jeg har dokumentation i form af billeder af mit hår, og jeg har forsøgt at finde en løsning med salonen. De er nu stoppet med at svare på mine henvendelser, hvilket jeg finder meget kritisabelt.
På den baggrund har jeg valgt at gå videre med sagen til Forbrugerklagenævnet, såfremt jeg ikke hører fra dem inden d. 22/4 i forhold til en løsning.
Jeg vil klart anbefale andre at være opmærksomme, hvis de får lavet afblegning eller lignende behandlinger her.
København afdeling
Super god behandling, og god service
København afdeling 😃
Veldig tilfreds med denne…
Veldig tilfreds med denne elevfrisørskolen! Kommer tilbage!
Super god oplevelse
Super god oplevelse, med en super god elev. Kan klart anbefales.
Dette var i København.
Vildt god oplevelse hos Diella
Vildt god oplevelse hos Diella. Mit hår blev fantastisk smukt, kommer helt sikkert igen!
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling. Blev klippet af Malak, og det blev nøjagtig som ønsket. Tak herfra<3
De vil ikke tjene penge
De vil ikke tjene penge. Man kan godt bestille 2x ansigtsbehandling for 500,- men ikke 3x for 750 kr. Useriøs forretning.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse hos B&S i København. Jeg blev farvet og klippet af Malak, som virkelig havde styr på det hele og gjorde min dag super behagelig. Resultatet blev godt, og jeg kommer helt sikkert tilbage. 😊
Jeg havde en virkelig skøn oplevelse…
Jeg havde en virkelig skøn oplevelse hos jer i København! ✨
Maria var så god – hun var super sød, lyttede virkelig til mine ønsker og kom med gode, professionelle råd undervejs. Jeg følte mig i trygge hænder hele tiden, og resultatet af min hårfarve blev endnu flottere, end jeg havde turdet håbe på!
Stemningen i salonen var afslappet og behagelig, og det var bare en skøn oplevelse ❤️
Jeg kommer helt sikkert igen – og kæmpe anbefaling til Maria!
Uh meget søde arbejder og man får de…
Uh meget søde arbejder og man får de bedste blowouts❤️
Fantastisk klipning og virkelig sød og…
Fantastisk klipning og virkelig sød og serviceminded❤️
Det er anden gang jeg er her og ikke…
Det er anden gang jeg er her og ikke nok med service er i top så er de super dygtige. Aya er så dygtig til blond hår og klipning. Kan varmt anbefales
I love my hair and they listen very…
I love my hair and they listen very well to what I would like and what I wouldn’t
Fik idag en hårkur og efterfølgende…
Fik idag en hårkur og efterfølgende styring af SAMI, virkelig i topklasse og hold op du er vokset intakt med opgaver og undervisning . Jeg var i den grad virkelig yderst tilfreds . Du får max stjerner herfra mig
Mega tilfreds med behandlingen, kommer helt klart igen! Dejlig behandler og meget god service ;)
Mega god behandling
Super god frisørskole hvor der er tjek…
Super god frisørskole hvor der er tjek på alle får en god oplevelse og ens hår klip for mit vedkommende bliver kigget efter af en god lærer, og fik krøller frem som jeg elsker.
Tak for i dag.🤩 kommer igen
De sødeste mennesker
De sødeste mennesker, virkelig god service! Var i den i indre København og de var så søde, og de gav mig det flotteste hår!
God oplevelse og fantastisk behandling
God oplevelse og fantastisk behandling. Fik i dag DeniCe behandling. Kan anbefales.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.