Beauty Clinique Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har inde til en brazilian, sammen med nogle veninder og det var en super god oplevelse. Meget professionelt arbejde og følte man var i gode hænder. Kommer helt sikkert igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Safaa sørger godt for dig til du ser hendes kæmpe smil v ankomst til du går ned ad trappen igen. Dygtig, omhyggelig og grundig. Og så virker hun meget passioneret for sin forretning, hvilket al... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været fast kunde hos Beauty Clinique i over et halv år. Jeg har en gang om måneden fået lavet ansigtsbehandling og diamantslibning hvilket har gjort underværker for min hud. Kontinuerlighed og god... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super dejlige behandlinger ❤️ som holder. Har prøvet diamantslibning og japansk liftning med håndmassage. Det var super fantastisk og jeg har kunne se og mærke forandringen. Tiden flyver afsted med de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos
  2. Salón de belleza
  3. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Skønhedsklinik på Frederiksborgvej 184. Vi arbejder professionelt og kompromisløs hudpleje som bygger på resultatorienteriet med 100% naturlige og organiske produkter. Vi skræddersyer kundesbehandling efter hudensbehov som passer netop til hudenstype. Hos Beauty Clinique DU er i trygge hænder. Vi står klar til at byde dig velkommen og at besvarer dit spørgsmål.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden tvivl den bedste ansigtsbehandling…

Uden tvivl den bedste ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået. 70 min dybderens med diamantslibning. Ingen tvivl om at Safaa kom på “overarbejde”, med min overgangsalder-hud. Men hun gik til huden med både nænsomhed og professionel rådgivning.
Jeg gik derfra med en følelse af at være blevet møgforkælet i 70 min.
Jeg har selvfølgelig allerede booket den næste tid.
De bedste anbefalinger herfra.

2 de octubre de 2024

Super service og behandlinger

Safaa er altid profesionel, grundig og udfører sine behandlinger med passion. Hun tager sig god tid til at lytte efter kundens ønsker og laver en skræddesyret plan baseret på de ønsker. Jeg er blevet fast kunde hos hende. Varmt anbefaling herfra.

23 de agosto de 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! Safaa er så dygtig og grundig 👌🏻 Jeg føler mig altid som et nyt og forbedret mennesker efter mine ansigtsbehandlinger hos Safaa. Meget behageligt, roligt, trygt og altid hyggeligt at komme i klinikken ❤️

9 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er blevet behandlet af Safaa over…

Er blevet behandlet af Safaa over længere periode, og kan varmt anbefale hendes ekstra gode behandlinger tilbyder sine kunden - så hun også altid sød og hjælpsom i forhold til at holde ekstra åbent efter lukketid.

19 de abril de 2024

Meget god service

Min oplevelse hos Beauty Clinique var vidunderlig, og det skyldtes helt sikkert Safaas professionelle og venlige tilgang. Jeg følte mig virkelig tryg og vil helt sikkert vende tilbage! Tusind tak🙏

10 de abril de 2024

Microblading

En fantastisk oplevelse hos Beauty Clinique med Safaa! Hendes professionalisme og behagelige væsen gjorde min microblading behandling til en fornøjelse. Jeg er så tilfreds med mine nye øjenbryn, takket være Safaa's talent og omhyggelige arbejde. Kan varmt anbefale hende til alle, der søger en dygtig og behagelig microblading artist! Jeg ser frem til at vende tilbage snart! Tak, Safaa, for at gøre mine øjnebryn flawless😍🥰

11 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Safaa er den mest behagelige og…

Safaa er den mest behagelige og kompetente jeg har besøgt. Jeg døjer med uren hud i ansigtet, og et par dage efter blot en behandling er min hud allerede i stor bedring. Så meget at folk har bemærket det og spurgt hvad jeg har gjort for det!

3 de abril de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Safaa er en meget kompetent massør

Safaa er en meget kompetent massør, spurgte ind til om vi havde nogle problemer, der skulle tages hensyn til, inden vi startede, meget dejlig massage, og vi havde det skønt bagefter, min datter og jeg
Safaa kan varmt anbefales

9 de abril de 2024

Fantastisk oplevelse

Jeg var forbi Beauty Clinique i dag, hvor jeg fik en skøn ansigtsbehandling! 🥰
Safaa tager varmt imod en og sørger for, at man hurtigt føler sig tilpas og afslappet, i de dejlige og rolige omgivelser.
Det var den mest personlige og professionelle ansigtbehandling jeg nogensinde har fået! 😍
En behandling hos Safaa i Beauty clinique kan varmt anbefales - det er ihvertfald ikke sidste gang, at jeg været der! 😊

18 de enero de 2024

Fantastisk behandling

En af de bedste massager jeg nogensinde har fået. Man bliver taget varmt og godt imod, og virkelig sørget for under hele sin behandling. Man er i gode hænder, som jeg bestemt skal tilbage til :)

9 de noviembre de 2023
Logotipo de Beauty Clinique

Respuesta de Beauty Clinique

Det er jeg glad for at høre din mening ❤️glæder mig til at se dig igen. ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Du bliver mødt af en meget kompetent og…

Du bliver mødt af en meget kompetent og venlig behandler. Safaa giver 100% professionel behandling. Man er i gode og trygge hænder hos hende. Hun er godt uddannet inden for sit felt, erfaringsrig og virkelig dygtig.
Klar anbefaling herfra!

7 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.