Complete gezichtsbehandeling
Gezichtsbehandeling gekozen op advies van Lucinda, en het was super. Vriendelijke geholpen, wat mij betreft de beste schoonheidssalon van Soest.
Beauty Special 4 You biedt u verschillende behandelingen aan zoals: * Gezichtsbehandelingen * Lichaamsbehandelingen * Lichaamsmassages * Harsen * Make-up * Verven wenkbrauwen / wimpers * Hotstone massages * Manicure * Gellak * Voetverzorgi...
Ossendamweg 33, 3768 CW, Soest, Holanda
Je voelt je altijd welkom bij Afsoon. Ze werkt altijd hygiënisch en netjes en neemt altijd de tijd voor je. Een hele fijne salon
Net een super behandeling gehad, super vriendelijk en professioneel, goede uitleg wat ze doen tijdens de behandeling, prachtige wimper-lifting heeft Nina gedaan.
Pedicure behandeling door Lucinda gedaan was ook super en weer prachtig gelakte nagels.
Deze salon krijgt een dikke 10.
Ik laat bij beauty special 4 you altijd mijn wenkbrauwen epileren en verven. Ik kan dit zeker aanraden! Vriendelijke mensen en vakkundig.
Volgende week ga ik wimperextensions proberen, hier heb ik alle vertrouwen in.
Onwijs mooie salon met heel vriendelijk personeel. Hier word je altijd hartelijk en warm ontvangen en de behandelingen die ze aanbieden zijn heerlijk ontspannen. Goede kwaliteit producten. Waardoor je lang resultaat ziet. Ik raad deze salon iedereen aan!
Hier moet je zijn. Pedicure en gezichtsbehandeling word professioneel uitgevoerd. Beauty special 4 you in soest raad ik zeker aan voor pedicure en gezichtsbehandeling. Super!