Bedemand H.J. Madsen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi brugte Bedemand H.J. Madsen i forbindelse med min morfars død, og vi oplevede en utrolig professionel og samtidig meget personlig behandling. Der var styr på alle processer fra start til slut,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Michael fra Bedemand H.J Madsen, har været helt enestående i forbindelse med vores mors dødsfald og bisættelse. Michael har med sin rolige facon taget os igennem kaosset som opstår i sådan en situati... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan give min allerbedste anbefaling til Bedemand H.J. Madsen. Michael Madsen har igennem hele forløbet været utrolig professionel, empatisk og givet gode råd. Allerede da jeg ringede den 31/12... Ver más

Información sobre la empresa

1. Director de servicios funerarios

Escrito por la empresa

Bedemand H.J. Madsen er jeres lokale bedemand i Aarhus og omegn. Vi hjælper og rådgiver jer igennem hele processen og står til rådighed 24 timer i døgnet. Vi ved, at et dødsfalds ofte medfører mange spørgsmål og overvejelser, og vi har i mere end 100 år været en solid støtte med vejledning og assistance ved dødsfald, bisættelse og begravelser. Vi vægter tillid, tryghed og god service som vores kerneværdier. Vi er lokalt placeret med 5 kontorer fordelt i hhv. Aarhus Nord, Aarhus V, Aarhus C, Viby og Højbjerg, men hjælper tillige med dødsfald i hele landet. I er altid velkommen til at kontakte os for eventuelle spørgsmål, også hvis I ønsker hjælp til at få udfyldt "Min sidste vilje". Ring på 86 12 28 66

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Værdig, venlig og professionel

Fra 1. Øjeblik, følte vi os trygge. (Min datter og mig).
Vi blev modtaget med professionel værdighed og venlighed.
Efter meget kort tid, følte vi os rolige. Bedemanden lovede, at hjælpe med det han kunne. Og det gjorde han, og vi kunne komme videre med andre opgaver.

21 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fik hurtigt besøg af bedemanden…

Vi fik hurtigt besøg af bedemanden samme dag som dødsfaldet var. Det var et behageligt møde, hvor vi følte, vi fik den hjælp og støtte, vi havde brug for. Alt blev aftalt professionelt, og også til bisættelsen fik vi den hjælp, vi havde brug for.

28 de diciembre de 2024

God behandling

Vi har oplevet at der blevet taget hensyn til behov, og vi er blevet rådet og hjulpet sikkert igennem med alle vores spørgsmål i en svær tid.

7 de enero de 2025

Stor ros og anbefaling til H.J Madsen

Vi har haft en utrolig professionel og omsorgsfuld oplevelse hos Bedemand H.J. Madsen. Fra første kontakt følte vi os trygge og i gode hænder. Hele forløbet blev håndteret med stor respekt, empati og værdighed.

Bedemand H.J. Madsen var lydhør over for vores ønsker og sørgede for, at alt blev arrangeret præcis, som vi ønskede det. Kommunikationen var klar, og vi blev guidet gennem hele processen med stor tålmodighed og forståelse.

Mvh Søren S

11 de enero de 2025

Det var en stor hjælp

Det var en stor hjælp, at de fleste ting der skulle ordnes blev varetaget af bedemanden. og alle regninger blev sendt og betalt af bedemanden til senere afregning.

23 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev taget godt imod af Peter.

Blev taget godt imod af Peter.
Der blev taget hånd om alt, og jeg fik svar på mine spørgsmål.
Meget praktisk at alle regninger blev betalt. Så var der det mindre at tænke på.
Alt i alt fik jeg en rigtig god behandling.

27 de diciembre de 2024

Bedemanden var fantastisk

Bedemanden var fantastisk, følte virkelig han kunne og ville hjælpe os.
Han var venlig ærlig trofast opmærksom
Kom med gode ideer som vi kunne bruge. Tusind TAK Tommy.

19 de febrero de 2025

Endnu engang tak

Jeg vil til hver en tid anbefale H.J. Madsen (Peter Kongo) til andre, som skal tage afsked med en af deres kære.
Peter Kongo, som jeg har valgt til min familie bedemand, har igen præsteret, at være omkring på en meget empatisk og indlevende måde.
Peter formår, at være nærværende og kan med sin rolige og meget sympatiske tilgang få en til, at finde tryghed og ro i alt det praktiske som er forbundet med et dødsfald.
Tak 🙏🏻

12 de noviembre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.