Weet dat je 50,- voor 6 blikjes bier betaald. Communiceren is blijkbaar onmogelijk. Beter haal je 2 kratten bier en geeft dat als verjaardagscadeau. Dit was een aanfluiting.
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Mooie box, ik had dit jaar wederom de exclusieve variant. Veel variatie in bier stijlen met ook erg verassend mooie bieren. Als fervent bierliefhebber probeer ik graag nieuwe bieren en kan deze kalend... Ver más
A perfect exclusive box of Beer-in-a-Box this year with many surprises like really great special beers only for this box, like the paperbox itselve, very clever thought through, like every day an orig... Ver más
De verrassingsbox werd super snel geleverd! Ook al hebben we een abonnement genomen, we kregen gelijk een box en hoefden niet tot het volgende verzendmoment te wachten. Bovendien was de verdeling van... Ver más
Altijd het lekkerste bier. Op basis van jouw smaak! Meer informatie: http://www.beerinabox.nl
Kitmanstraat 12, 1812 PM, Alkmaar, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle service ondanks de drukke tijd. 1 biertje werd dubbel geleverd, maar dit werd keurig opgelost met een extra levering.
Goed en mooi verpakt.
Snel verzonden, op tijd geleverd en goed verpakt. De inhoud bleek ook lekker te zijn.
Altijd betrouwbaar.
Zeer goede service en duidelijke website. Altijd snelle en correcte bezorging. Alles prima.
Heerlijk 12 biertjes naar eigen keuze gekregen. Keurig op tijd
Snelle en nette levering met heerlijke biertjes , proost
Één van de beloftes is onbekende en goede bieren. En dat maken ze waar. Ik had een box met 12 bieren, waarvan ik er nu 3 op heb. Een enkel bier is wat minder mijn smaak dan de andere, maar dat hoort er bij als je je laat verrassen. Ik ben super enthousiast.
Snelle levering mooie sterk producten
Leuke info erbij en bere gezellige humorvolle berichten en info
Excellent service and really fast delivery. Highly recommended.
De bieren (ik kies alleen voor brouwers pakketten) zijn lekker en vaak voor een goede prijs. Het bestelproces vind ik alleen erg rommelig. Je hebt geen idee wanneer je een box kunt verwachten. Bij de vorige box duurde dat 1 maand. Op mijn laatste bestelling wacht ik nu 7 dagen en ik heb nog geen bericht gekregen.
Altijd iets nieuws en altijd snelle reactie, ook bij ongemakken. Super service!
Snelle levering, degelijke verpakking, goede prijs-kwaliteit verhouding en leuke mensen.
Snel, accuraat, altijd vrolijk, klantgericht, afwisselend, lekker, pittig,… gewoon zoals een mens het graag heeft
In dit geval kado gedaan en moet zeggen dat het zelfs mij als betalende partij een glimlach op mijn gezicht gaf! Hier zit een echte marketingbeer achter
Het concept is leuk! De gever die wellicht niks van bier of voorkeur weet, heeft toch een persoonlijk cadeau. Nadeel is dat je -afhankelijk van je giftcard- 2 of 3 stijlen moet kiezen. Persoonlijk had ik liever alleen mijn favoriete stijl bier ontvangen.
Ontzettend tof om verschillende bieren te ontvangen die je niet zomaar bij een willekeurige slijterij kunt krijgen.
Het lukte mij niet om de advent kalender los te kopen, waarom het niet lukte , geen idee. Uiteindelijk geholpen door een per mail toegestuurd betaalverzoek te mogen voldoen. Dus goed opgelost.
Ontzettend leuk concept, waarbij mijn vriend en ik gezamenlijk een abonnement hebben afgesloten voor 12 flesjes die we zelf ‘konden kiezen’ voor €3.50 extra. Valt helaas een beetje tegen met we tot nu toe hebben gekregen, de prijs-kwaliteit verhouding in de eerste maanden is nog niet optimaal. Er zit soms ook echt goedkope troep tussen, hoewel het leuk is om soms iets nieuws te proberen. We houden onze abbo nog even vast tot de Advant Kalender in december, maar hopen wel op iets meer ‘unieks’ zoals ook geadverteerd wordt. Daarna maar eens kijken of we nog willen doorzetten…