Beka Auto A/S Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich kann nur positives berichten, schon die erste nette Kontaktaufnahme gab mir das Gefühl hier richtig zu sein. Alles was die Reparatur betraf wurde vorher ausführlich besprochen und schnell reparier... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende oplevelse ved interesse for en brugt bil. Prisen lå alt for tæt på nyprisen (faktisk kun 5000 kr fra nypris på magen til bil med samme ekstra udstyr), og den minimale besparelse afspej... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kørte turen fra Sjælland til Sønderborg for at købe en elbil - som jeg kun havde set på billeder, men havde dog fået fortalt igennem flere telefoniske samtaler, at alt spillede 100% hvilket bilen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 Stjerner til Thomas Sibbesen. Han var klar, tydelig og meget effektiv i telefonen mht. At få lavet en slutseddel, så vi kunne få indregistreret bilen til søndagens afhentning. Bilen levede fuldt ud... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Vi sælger nyere brugte biler i vores moderne bilhus i Sønderborg. Vi er en erfaren og pålidelig bilforhandler med fokus på kvalitet og service. Vores mål er at levere den bedste kundeoplevelse ved køb eller leasing af din næste bil. Vores dedikerede team af professionelle medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til netop dine behov.

Escrito por la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

16 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

10/10 oplevelse
Martin er den bedste bilforhandler jeg har oplevet. Professionel, løsningsorienteret og opmærksom på kundens behov hele vejen igennem. God hjælp og vejledning igennem salget af den gamle og købet af den nye bil. Jeg følte mig i meget trygge hænder.

Martin insisterede på at yde den bedste service, finde den bedste bil og til den bedste pris.
Tag ud til BEKA Auto.

1 de noviembre de 2024

Tag ud til BEKA Auto.

1 de noviembre de 2024

Fantastisk service

Stort udvalg af biler og rigtig god rådgivning.
Fantastisk service fra Anders. Vi kan kun på det varmeste anbefale at købe bil ved Beka!

22 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og kompetent rådgivning.

Super god og kompetent rådgivning.
Mikkel vidste hvad han talte fantastisk god oplevelse at købe bil hos Beka Auto.

23 de septiembre de 2024

Hej Frank,

Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse. Det skal ALLE ;-)

Vi ses ved næste bilhandel!

Køb af EQA 250

Meget kompetent medarbejder ved navn Martin, gav mig professionel service og rådgivning i forhold til skift til vores første elbil. Mange flotte biler på lager til at vælge mellem.

Vil helt klart anbefale Beka Auto.

5 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse fra første besøg…

Super god oplevelse fra første besøg til udlevering af bilen. Thomas var altid klar til at svare på spørgsmål på mail eller mobil, og meget hjælpsom. Et stort plus at vi fik lov at prøve bilen en ekstra gang, mens det var mørkt.

29 de agosto de 2024

Købte en BMW i4 M50

Super god oplevelse...
Super god oplevelse hele vejen fra første kig til udlevering af bilen. Hvilket var meget stille og rolig og sælgeren Thomas gav sig god tid til at forklare hvordan en EL bil funker, Syntes det var professionel rådgivning. Bestemt et sted jeg kigger næste gang der skal handles bil. Tak for din hjælp Thomas :)

25 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yderst kompetent rådgivning og god service

Vi fik en god behandling lige fra vi trådte ind ad døren, fik en god og oplysende samtale med Mikkel omkring skiftet fra benzinbil til hybrid/plug-in. Vi har nu købt bilen, og har fået en yderst god service og vil til enhver tid anbefale Beka-Auto.

1 de agosto de 2024

Hej Jette og John,

Mange tak for jeres fine anmeldelser. Dejligt at gå på arbejde, når man får sådanne beskeder med i tasken.

Vi ses ved næste skift :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super betjening fra da vi trådte ind…

Super betjening fra da vi trådte ind hos Beka. Mikkel er en super sympatisk person og en dygtig repræsentant for Beka auto.

6 de agosto de 2024

Hej John og Jette,

Vi ses ved næste skift :-)

Ny Audi Q4

Jeg har købt en Audi Q4 ved Beka Auto. Hvor jeg fra første øjeblik og under hele handlen har jeg haft en rigtig oplevelse. Blev modtaget af Sælger Mikkel Jensen i butikken i Sønderborg, her fik jeg en rigtig god rådgivning, uden at man følte sig presset til at købe noget.
Ved afhentning af bilen, blev jeg hjulpet godt på vej ved diverse informationer, om min nye el bil.
Jeg kan 100 % anbefale Beka Auto i Sønderborg

18 de junio de 2024

Professionel bilsælger

Yderst behaglig sælger, professionel, lyttende og meget venlig.
Samt svarede på alle vores spørgsmål, angående vores nye BMV elbil.
Tak til Thomas.
TOPKLASSE.

14 de abril de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.