heel correcte garantie gekregen
Vlotte service en verzending. Problemen met een product. Fijne garantieregeling gekregen! Heel correct!!!

Respuesta de BELGEAR
BELGEAR is een webshop én fysieke winkel met showroom in Poperinge, België, gespecialiseerd in Tactische kledij en uitrusting, kledij en uitrusting voor Politie, militairen en Defensie, Veiligheidspersonee, Beveiliging, Outdoor, etc. We bieden onder andere high end merken aan zoals 5.11 Tactical, Salomon Forces, UF PRO, CLAWGEAR, LOWA Task Force, Carinthia, Helikon, etc.
Europalaan 1, 8970, Poperinge, Bélgica

Respuesta de BELGEAR
Weeral een bangelijke service.
Rugzak was niet binnen, ik stuur de eigenaar hiervoor en een week na datum was de rugzak bij mij thuis geleverd.

Respuesta de BELGEAR
Daar ik paar praktische vragen had, heb ik via whatsapp naar hen gestuurd en ik kreeg binnen de minuut alle antwoorden.
Heel vriendelijke persoon!
Ook werd de korting voor leden van defensie onmiddellijk aan mijn account toegevoegd. Zelden zo’n snelle en persoonlijke service gekregen!

Respuesta de BELGEAR
Bij vragen onmiddellijk hulp gekregen via Whatsapp. Had het product al na 1 dag gekregen en was TOP! Heb ook de korting voor Pol/def/bev onmiddellijk verrekend gekregen.
5 sterren meer dan waard en een voorbeeld voor veel andere bedrijven!

Respuesta de BELGEAR
Heel snel antwoord op mijn contactformulier en snelle verzending , volgende dag in huis.

Kwaliteitvol product.
Korrekte presentatie.
Goede service, snelle en betrouwbare levering.