Een broodje doner shoarma die nog klein is en daar 11 euro voor vragen is echt schandalig, een kleine kapsalon 11 euro is ook echt niet normaal, heel eerlijk met zulke prijzen hoop ik dat jullie faili... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hyggeligt sted, god mad og fantastisk betjening. Er kommet her igennem flere år og har altid været meget tilfreds. Nick, Line og Mathilde
Bella Milano Café & Restaursnt er et skønt sted med lækker mad. Alle råvarerne er frisk og velsmagende, og personalet er venlig. Et besøg værd!😍
Absolut den BEDSTE lokale pizzaria, renlige medarbejdere og sindsyg god service! Deres pizzaer er vores go to i familien :) Kan helt klart anbefales.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Bella Milano Café & Restaurant i Skovlunde finder du autentiske italienske pizzaer, pastaretter, kødretter, ægte italiensk kaffe og meget mere, tilberedt med kærlighed og lækre ingredienser. Kom og oplev en smagsrejse til Italien lige her i hjertet af Skovlunde.
Información de contacto
Bybjergvej 4e, 2740, Skovlunde, Dinamarca
- info@bellamilano.dk
- www.bellamilano.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk sted at spise
Fantastisk sted at spise, personalet var Mega søde.

Respuesta de Bella Milano Café & Restaurant
Dejlig mad til gode priser.
Dejlig mad til gode priser.
Og ikke mindst super søde mennesker.
Et rigtigt hyggelig restaurant

Flabet Betjening
Flabet Betjening
Ringer og bestiller en pizza med shawarma + ekstra kød, salat og dressing. Jeg spørger pænt om jeg kan få dressingen ved siden af. Det kan jeg godt :) Da jeg kommer for at hente pizzaen bliver jeg betjent af ejeren selv. 96 Kr. vil han have. Jeg beder om en kvittering, og jeg spørger indtil hvad 8 kr. er for, svarer ejeren at det er for bæret til dressingen. Så spørger jeg ind til den, efter min mening, lidt høje pris for et lille tomt bærre, får jeg at vide jeg bare kan handle et andet sted :o Jeg har lagt tusindvis af kroner i den butik, men det er er da slut nu..... Shawarmaen mindede forøvrigt mest af alt om små indtørrede kødklumper, og ikke det som jeg normalt vil forstå som shawarma

La experiencia Trustpilot