Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukar saknas grejer i ordern, skickas fel grejer och sedan är servicen ganska dålig när man behöver nå dem om något. Men när man väl får rätt grejer så är det superbra grejer, snabb leverans oftast o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej! Min tjej jobbar med fransar och beställde hem en Frans lampa från bellestore kosta ungefär 3700kr. Beställde den 5 juli gick igenom 7 och det är i skrivande stund 15 juli och inte fått något mai... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tog mig 11 vardagar (om man räknar bort helgen) att få mina produkter, när det stod på sidan att jag skulle få de inom 6 dagar ... förlorat tre kunder på grund av sena varor. Däremot är kundtjänsten o... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så otroligt dålig service. Har inte fått varan jag beställde i april och försökt få tag på dom flertalet gånger. Tillslut fick jag tag i dom och mailade fram och tillbaks massor av gånger där jag förk... Ver más

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Skönhetsprodukter på nätet! Vi har ett brett och högkvalitativt sortiment av produkter för ögonfransförlängning, Lashlift, kosmetisk tatuering, bb glow, tandblekning, microneedling och spaytan. Kontakta oss för mer information.

2,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

2,1

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

mycket dålgit

Hej
du har köpt en produkt som det var förbeställning på vilket även framgick klart och tydligt när du gjorde din beställning.
När de kommit in i lager kommer de skickas ut så fort som möjligt.
Du har även fått ett informationsmail ang leveransen av din beställda produkt förra veckan, där vi meddelar att de ännu inte kommit i lager och om man inte vill vänta så kan man kontakta oss för att makulera ordern, du har inte hört av dig till oss om du önskar makulera din order.

Så vänligen kolla på din orderbekräftelse så ser dy att det står att munskyddet inte var i lager. Du har även fått mail förra veckan av oss ang att leveransen är försenad,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej jag har inte fått min paket

Hej jag har inte fått min paket. Vad ska jag säga till er. Jag väntar på min paket. Hoppas att ni skicka den till mig

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tar tid

Tar tid
Jag har inte fått ännu ! Varför ska jag utvärdera saker som inte fått ??

Valorada con 1 estrellas sobre 5

You shouldn’t be selling the items that…

You shouldn’t be selling the items that you can’t deliver.

Hi
You need to read what itt says on product before you buy. We have NEVER said it was in stock, we have said it was an pre-order item that will be sent to you when we get it.
You bought an products that is pre-order that you easily see on your orderbekräftelse, this the text on product when you bought it: N95 Munskydd 8210V - Förbeställ (I lager ca v11/12) (10st)
So we havent said it was in stock.
We was promised to get our face mask week 11 but we didnt get it. As you know there is lack of face mask in whole world so this it nothing we speed up.

We hav e NOT said it was is stock and you can see it for yourself on your orderbekräftelse!
Please look at you orderbekräftelse and you see this and what you just write is just wrong.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nöjd

Super nöjd mycket bra service

Respuesta de Bellestore

tusen tack för din snälla ord

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har fortfarande inte fått mina…

Jag har fortfarande inte fått mina varor????????

Hej
som det står på produkten är det en produkt som man gör förköp på, dvs den finns ej i lager och kommer skickas så fort de kommit in.
Vi har även mailat ett informationsmail till dig i torsdags den 12e där vi berättar att munskydden inte kommit. Du har fortfarande inte svarat på det om du vill vänta på munskydden eller makulera ordern.

Vänligen kolla på din orderbekräftelse där ser du att du köpt en förbeställningsprodukt. Ingen faktura via klarna är aktiverad och det görs när ordern skickas från oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har inte fått mina varor än

Har inte fått mina varor än. Väntat 4 veckor.

Bra att veta att ni är uppmärksamma i alla fall :)
det lär väl dröja 4 veckor innan jag får nåt så helt fel ute är jag inte. men jag lovar att ta bort mitt omdömme när jag fått varorna. :)

Mvh, Jonas

Hej
du har lagt din order 7/3 det vill säga du har väntat i 9dagar. Så att du väntat i 4v är totalt fel.
Du har även köpt en produkt som är förbeställning på vilket framgår på produkten samt din följesedel.
Du har även fått informationsmail i fredags 13/3 om din order och att leveransen är försenad.

Vänligen kolla din orderbekräftelse så ser du att informationen du skrivit här ovan inte stämmer.

Order 81226

Jag inte fått order

15 de marzo de 2020

Hej
Du har beställt en produkt som det är förköp på vilket står på hemsidan samt på din orderbekräftelse. Produkten kommer skickas ut så fort den finns i lager och du har i torsdags fått ett informationsmail ang leveransen av produkten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har fått inte min beställning

Jag har fått inte min beställning.
Så hur ska jag ge er en betyg.
Obs!!!
Jag är inte alls nöjd.
Mvh
Rahimullah Dost

14 de marzo de 2020

Hej
du har köpt en produkt som det är förbeställning på vilket står på produkten samt på hemsidan. Du har även fått information via mail ang leveransen i torsdags där vi skriver att vi ej fått produkten ännu.

Vänligen kolla på din orderbekräftelse så ser du att dett framgår tydligt. Du har inte blivit debiterad några pengar utan din order aktiveras när den skickas.

Delivery is delayed

14 de marzo de 2020

hi
you have ordered face mask which is an pre-order product. The text pre-order is on the product text when you bought it. You also got an information email about the delivery friday 13 march.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev lovad munskydd men fick inte…

Blev lovad munskydd men fick inte leverans i tid.

Respuesta de Bellestore

Vi har inte lovat dig ett datum för leverans utan det har framgått klart och tydligt att det var en förbeställnings produkt du köpt. De var beräknade att komma ca v11 men sen har inte leverantören kunnat leverera i tid.

Du har även fått mail om information kring leveransen av munskydden så just det du skriver stämmer inte att du blivit lovad leverans ett visst datum.

Framgår klart och tydligt på produkten det är förbeställning på munskydden och de skickas när de finns i lager.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag fick aldrig min beställning.

Hej
Du har köpt en vara som inte finns i lager vilket står klart och tydligt på produkten. Du har även fått mail av oss igår 8:12 ang produkten.

När man köper en produkt som det är förköp på innebär det att man bokar produkten och köpet aktiveras när produkten skickas vilket även gäller här. Inget köp är aktiverat av klarna utan det är en bokning av produkten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om produkten inte finns att beställa…

Om produkten inte finns att beställa på hemsidan , man måste visa direkt att det kan inte beställa men inte att man kan beställa men produkten finns inte på lager.

Hej
Det är exakt det som vi gjort.,
Det står såhär på produkten du förbeställt: Munskydd 3 lager "Svart" - Förbeställ (I lager ca v11/12) (50st).
Dvs den finns ej i lager och din order är inte heller aktiverad hos KLARNA. Du har bara förbeställd (bokat) dessa varor.

Det framgår klart och tydligt att det är en vara som förbeställs och skickas när den kommer in i lager.
Det har stått information om detta på startsidan, produkten och även i en ruta som syns på alla sidor. I kassan står även att leverans 1-3 vardagar sker på varor som finns i lager.

Vi har varit tydliga med informationen och det är viktigt att man som kund kollar vad som står, undrar man något måste man höra av sig till företaget direkt så man kan få svar snabbt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Men kan ni skicka min beställning nån…

Men kan ni skicka min beställning nån gång???

12 de marzo de 2020

Hej
Du har beställt en vara det är förbeställning på vilket står på hemsidan och din orderbekräftelse. Vi har ännu inte fått produkten och så fort de kommer skickas de ut. Vill man avbryta din order kan du meddela oss på help@bellestore.se.

När du beställer stod det förbeställning på produkten så det har framgått hela tiden att det är en produkt man förbeställer. Vänligen titta på din orderbekräftelse så ser du att det står efter produkten att det är förbeställning.

Dessutom har du igår fått information om försenad leverans från oss via epost. E-posten skickades 9:12 till dig.
Har man frågor kontaktar du oss direkt, detta är ingen sida för kundservice.

8 consejos para escribir buenas reseñas.