Känns som ett väldigt oseriöst företag.. Beställde en lampa som tyvärr var för stor så ville returnera den och har därför försökt få tag i kundtjänst för att se om paketet har kommit tillbaka så att m... Ver más
Har beställt en lampa för 1 månad sedan. Kontaktat kundtjänst för information och deras email adress funkar inte. Ringer man kundtjänst blir man ombed att skriva mejl till support. Jag tror inte att j... Ver más
Beställde 14 fönsterlampor 2022, fyra var krossade vid leverans. Mailat flera gånger men inte fått något svar. Har nu gett upp (juni 2023)
Varning för oseriöst företag! Beställde och betalade två lampor för 6 veckor sen,19 juli, fortfarande varken lampor eller ens besked om varför det dröjer. Två gånger har jag mejlat företaget, 1/8 &... Ver más
Sobre BelysningsDesign.se
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Taklampor
Kungsparksvägen 35, 434 39, Kungsbacka, Suecia
- +4610-551 70 30
- support@belysningsdesign.se
- www.belysningsdesign.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snabb frakt och bra pris.
Snabb leverans, bra förpackat och super fin lampa! Jätte nöjd!
Varan va slut men gick att beställa
Snabb leverans, lika snygg lampa som den var på bilden.
Riktigt dåligt bemötande och hantering.
Varorna fanns inte ens ändå får man…
Varorna fanns inte ens ändå får man bekräftelse på att man köpt dem ?
Fick aldrig lampan jag beställde.
Fick aldrig lampan jag beställde även fast jag fick order bekräftelse, p g a fel lagersaldo enligt belysningsdesign, så tyvärr blir det ett stort minus ifrån mig.
/Camilla
Fick ett meddelande en dag senare att…
Fick ett meddelande en dag senare att det jag hade beställt va slut.
Hur bra som helst!
Snabb leverans av fina designlampor!
Snabb leverans och superfina produkter😍
Snabb och smidig leverans!
Snabb leverans och fin produkt:)
Min order blev avbokat efter 2 veckors…
Min order blev avbokat efter 2 veckors väntan för att de inte kunde leverera lampan som jag beställde. Tråkigt att man inte blev kompenserad när man gått så länge och väntat på något.
Snygg lampskärm som matchar en kaxig…
Snygg lampskärm som matchar en kaxig inredning!
Helt ok vara,snabb leverans