Beslagskassen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absolutely perfect service! Clear, quick communications. Fast response to queries. Next day delivery. Cheaper than the trælast and a wider range. Well [double] packed in high quality packagi... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overvaskende tilfreds, Beslagskasse, trods en lidt outdated hjemmeside har de et godt udvalg, fandt det jeg søgte nemlig: Hyldebærer stift Ø3x25 mm, elgalvaniseret (10 stk) × 10 til ABC reol syste... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

For det første var der super hurtig levering dagen efter. Efter en måned fandt vi ud af at de låger vi endte med at få, ikke kunne bruge de beslag vi havde købt. Der var gået langt over de 14 dages re... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give flere stjerner gjorde jeg dette 😊 Bestilte 3 bordben, men fandt ud jeg ikke kunne bruge dem alligevel. Jeg annullerede ordren via mail og fik lyn hurtigt besked at ordren nat... Ver más

Información sobre la empresa

1. Cerrajero

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi sælger beslag, bordben, hængsler og udtræk til møbler og køkkener. Vi har de beslag, som du har svært ved at finde andre steder!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Har min varmeste anbefaling

Har min varmeste anbefaling. Jeg bestilte greb og var i tvivl om længden på skruerne, men vedlagt var skruer i forskellige størrelser uden beregning. Tak for god service udover det forventelige. Og tilmed hurtig levering.

27 de octubre de 2021

Super!

Gode priser, superhurtig levering, økovenlig indpakning og nogle virkelig smukke bordben i egetræ. Jeg er en meget glad kunde :)

14 de septiembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Cookies

Jeg skulle bruge en del beslag så det virkede som det rette sted. Desværre er hjemmesiden ulovlig. Det skal være lige så nemt at sige Nej til cookies som at sige ja. Det er det langt fra. Man skal ind i undermenuer og fjerne flueben osv. Få nu styr på det. Hvis ikke man vil bruge energien på det skal man lade værre med at indsamle oplysninger om besøgende. Det kræver altså mindre arbejde end det modsatte....

28 de mayo de 2021

Rigtig god service

Varerne ankom hurtigt og i god stand. Informationen under forløbet var fyldestgørende, og der var en lillebitte gave med. Tak for det!! Vi kommer til at handle her igen.

27 de mayo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun give 5 stjerner :-)

Kan kun give 5 stjerner :-)
Super fin oplevelse - hurtigt svar på henvendelse på mail.
Super service selv om jeg kun skulle købe meget lidt.
Meget fin løsning med afhentning.

Har handlet med jer før og handler helt sikkert ved jer igen når jeg mangler noget af det I har.

13 de abril de 2021

Walking the extra mile

Setting an example for all online shops! The prices, the fast delivery and the customer service is great. Yet what really charmed me is that the package was packed as tightly as possible and smaller goods were wrapped in an old newspaper- the best sustainable packaging I have ever seen! ❤

13 de abril de 2021

Meget tilfreds.

Meget tilfreds.
Hurtig levering. Og helt uventet, så lå der en lille pose slik sammen med min vare.

10 de abril de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem bestilling, gode beslag, hurtig levering (lidt dyr fragt), og så var der puttet en lille pose slik i, som sønnike blev glad for. God service.

17 de marzo de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.