Dit is troep uit China, als je het retour wilt zenden komen de kosten voor jezelf, ongeveer 21 euro, plus papieren war erin zit, een heel gedoe, of 30 procent van het aankoop bedrag terug
Consulta las opiniones de los clientes
Na levering van een kapot apparaat moest ik bijna bidden en smeken om een vervangend apparaat geleverd te krijgen. Nadat ik herhaaldelijk dus de servicedesk had gebeld, die mij voorzagen van allerle... Ver más
De feiten: Kocht een projector met goede promo prijs op de site met status leverbaar. En betaalde online. Kreeg email met bevestiging en verwachte leveringstermijn. Later een nieuwe mail met de ann... Ver más
Ik kocht bij dit bedrijf een airco die niet blijkt te werken. Kan gebeuren. Klantendienst niet bereikbaar: supportformulier, e-mail, telefoon... niemand te bereiken. Dat dit in 2018 nog altijd bestaat... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
BesteKeus.nl is een van de eerste internetwinkels van Nederland en Belgie. Sinds 1 januari 2000 heeft het zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw electronica aankopen. BesteKeus.nl heeft vestigingen in Best, Sliedrecht en Meer ( Belgie )
Información de contacto
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Goedkoop en betrouwbaar
De service is prima en ze houden jou als klant steeds goed op de hoogte van de status van je bestelling
beste keus een goede beslissing
Ik had iets besteld en alvorens ik betaalde had ik de reviews opgezocht om erachter te komen of het een betrouwbaar bedrijf betrof, helaas waren de reviews wel erg slecht, waarop ik besloot om af te zien van de bestelling.
Hierop kreeg ik een mail van bestekeus.nl, waarin ik mijn beweegredenen heb aangegeven, hierop kreeg ik de reactie dat mensen eerder een slechte recensie schrijven dan een positieve.
Vervolgens heb ik gemaild gemaild dat ik bereid ben om het risico te nemen en de fritel frituur te bestellen. Het type dat ik zocht was bijna niet te vinden en hier was het verkrijgbaar.
Dinsdag het geld overgemaakt woensdag is de fritel verzonden en vandaag donderdag is deze al bezorgd, daarbij lagen de prijzen beduidend lager dan ik ergens anders, de bezorgkosten waren ook netjes, geen absurde bedragen maar gewoon het tarief van tnt van €6,20.
Kortom een bedrijf waar ik zeker een volgende keer eerst zal kijken als ik iets nodig heb.
Service, levering en prijs is meer dan goed.
Groetjes anita