Beterthuisisolatie Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beter niet BeterThuis isolatie inschakelen

Adviseur biedt ons kruipruimte-isolatie aan in de vorm van parels. Na toelichting akkoord gegeven. Op de dag van uitvoering stellen monteurs vast dat zij dit niet uit kunnen voeren ivm constructie fundering. Ook zijn de parels 750 meter verderop afgeleverd(?). Monteurs bellen hun voorman en deze staat ons te woord. Als wij aangeven ons vertrouwen kwijt te zijn, hangt hij zonder wat te zeggen gewoon op. De monteurs kunnen er verder niks aan doen maar vertellen wel dat ons adres al het tweede van de dag is waar verkeerde adviezen zijn gegeven en waar werkzaamheden gestaakt zijn. 2 dagen later belt een manager van beterthuis isolatie; "we hebben het contract met deze onderaannemer stopgezet en willen u graag overtuigen dat we de juiste partij zijn." We geven hem een kans en spreken voor een dag en tijd af om gebeld te worden: "overtuig ons maar!" Beterthuis isolatie doet wat we al verwachtten: niet terugbellen.

Kortom: amateuristisch, brutaal (of het nu een onderaannemer is of niet), komen afspraken niet na, doen valse beloftes. Zoek aub verder en vergeet deze club.

3 de julio de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Isolatiewerkzaamheden niet conform afspraak uitgevoerd en schade ontstaan tijdens uitvoering

Via het Duurzaam Bouwloket en de Gemeente Voorschoten ben ik bij BeterThuis Isolatie terechtgekomen voor bodem- en vloerisolatie.

Helaas ben ik zeer ontevreden over de uitvoering van de werkzaamheden.

Mijn woning beschikt over twee afzonderlijke kruipruimtes. Vooraf zijn hierover afspraken gemaakt met de adviseur. Op basis van die afspraken heb ik zelf voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering bleek echter dat de monteurs niet beschikten over de middelen die volgens de adviseur beschikbaar zouden zijn.

Hierdoor zijn de EPS-parels niet correct verdeeld over beide compartimenten. Een groot deel van de tweede kruipruimte is onvoldoende geïsoleerd, terwijl op andere plekken het materiaal zich ophoopt.

Daarnaast heb ik geconstateerd dat de aangebrachte PIF-vloerisolatie op diverse plaatsen los hangt en dat de bodemfolie niet overal netjes en gelijkmatig is aangebracht.

Tijdens de werkzaamheden is bovendien een lekkage aan de keukenafvoer geconstateerd. Voorafgaand aan de werkzaamheden was mij geen lekkage bekend. Inmiddels is sprake van een aanzienlijke beschadiging aan de afvoerleiding. Over de oorzaak hiervan bestaat discussie.

Ik heb foto’s en video’s van de situatie gemaakt en heb inmiddels ook melding gedaan bij het Duurzaam Bouwloket en de Gemeente Voorschoten.

Op dit moment wacht ik op een passende oplossing en herstel van de geconstateerde gebreken. Ik hoop dat BeterThuis Isolatie deze situatie serieus oppakt en alsnog naar tevredenheid oplost.

Datum ervaring: 01-06-2026

1 de junio de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.