Bezzerwizzer Ord: Fantastisk spil til alle aldre fra udskoling til pensionist. Alt spiller - haha. Fem stjerner for layout,sværhedsgrad og variation i både indhold og opgaveform. Det motiverer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
OK, jeg var heldig. Skulle alligevel købe nye barberblade og ramte lige ind i Bezzer's Black Sunday rabat. Og sikke da en rabat! Varen var nedsat fra 248,- Kr. (svarende til omtrent butiks-pris) t... Ver más
Syntes bare tiden var inde til at give en stor ros til Bezzer. Har primært bestilt Georg Jensen´s årlige juleuro til julegaver i over 6 år nu. Altid har jeg modtaget pakken indenfor max 2 dage,... Ver más
Det er sjældent at en lav pris er kombineret med en professionel udbyder, her får du begge dele samtidig med en nem og overskuelig hjemmeside, lynhurtig levering og et flot udvalg. Vender helt sikker... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bezzer ønsker at sælge kendte mærkevarer i høj kvalitet til den kvalitetsbevidste forbruger. Hos os er du sikret en kvalitetsrig handel og vi glæder os til at kunne velkomme dig som kunde ved os.
Información de contacto
Enghavevej 17, 6950, Ringkøbing, Dinamarca
- kontakt@bezzer.dk
- www.bezzer.dk
Fantastisk spil til alle aldre fra…
Bezzerwizzer Ord:
Fantastisk spil til alle aldre fra udskoling til pensionist.
Alt spiller - haha.
Fem stjerner for layout,sværhedsgrad og variation i både indhold og opgaveform. Det motiverer til at spille både længe og igen og igen.
Også kundeservice får fem stjerner. Hurtigt og meget hjælpsomt svar.
Sikke et chok at finde deres hjemmeside …
Sikke et chok at finde deres hjemmeside lukket øv øv
Åh nej
Åh nej - eksisterer denne forretning ikke mere. Skulle igen ind og købe juleuro, som de mange foregående år, men man kan ikke maile, og man kan ikke komme på hjemmesiden. Måske har de fået nyt navn !!!
Fin service og hurtig levering.
Virkelig god service
Virkelig god service, havde bestilt barberblade, der mangle en pakke som jeg fik leveret næste dag uden beregning.
Altid sendes de rigtige varer
Altid sendes de rigtige varer, og meget hurtig levering.
Det virker bare :D
Super oplevelse
Har handlet der de sidste par år og har endnu ikke oplevet nogen problemer :-)
Billigt, nemt og hurtig levering
Jeg har bestilt på Bezzer flere gange, og hver gang har der været billige priser og hurtig levering.
Det er uden tvivl en side, som jeg vil anbefale til andre.
//Kristoffer, Odense
Hurtig og god service
Drønhurtig levering som altid:)
ingen slinger i valsen kan kun anbefales
Altid perfekt og hurtig levering
Hurtig levering!
Hurtig levering - har handlet flere gange og altid korrekt, og hurtig, levering.
altid hurtig levering.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.