Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par kasser Grüner Veltliner, fra Kamptal, Scloss Gobelsbug til kun 79,95 kr.-/fl. Fremragende frisk, crisp, stor renhed, med god balance mellem syre og frugt. Ligeledes er deres Costiére... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

Et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter og et lille godt udvalg af verdens bedste delikatesser.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hurtig og god service

Igen super service og pragtfulde vine til gode priser. Lavede fejlbestilling idag søndag og skrev URGENT mail og bad om at ændre ordren. 10 min senere modtog jeg venlig mail om at ville de fikse inden levering imorgen. SUPER SERVICE.

17 de agosto de 2025

Respuesta de Bichel Vine ApS

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine feedback.
Vi glæder os til at sende næste levering afsted til dig 🍷

Team Bichel

Kundeservice i klasse A

Havde været hos Bichel Hjortshøj for første gang i November 24, hvor jeg oplevede en misforståelse, Hvilket jeg gjorde opmærksom på, hvorefter Lars Bo rettede henvendelse til mig, for at råde bod på denne. Jeg besøgte i den forbindelse Bichel vine endnu engang, og må sige at i den forbindelse oplevede jeg i den grad professionalisme med råd og vejledning og kundeservice i meget høj grad. Vil anbefale alle et besøg hos Bichel vine, da man her bestemt får hvad en eksklusiv butik kan byde på af vine i meget høj klasse samt andre produkter af samme standard. Tusind tak for en fantastisk oplevelse, vi ses snart igen.

Mange venlige hilsner.

Kim Blach

12 de diciembre de 2024

Respuesta de Bichel Vine ApS

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for, at du gav os muligheden for at rette op på misforståelsen, og at du herefter fik en god oplevelse hos os.

Lars Bo

Service i topklasse

En del af en ordre var en vare, der er temperatur følsom. Bichel besluttede på eget initiativ selv af levere ordren, frem for at lade fragtfirma klare det. Man valgte denne løsning for at undgå risikoen for at varen var for lang tid om at komme frem.
Dejligt at møde mennesker der er så passioneret om deres arbejde. Sker desværre alt for sjældent.

29 de mayo de 2024

Hej Jørgen,

Vi er meget taknemmelige for din anmeldelse, det betyder virkelig meget for os! Vi bestræber os altid på at levere den bedste service.

Ingen "smalle steder"

Bichel Vine har et virkelig højt kundeservice niveau. Jeg oplevede at jeg var for langsom til at rykke på et godt tilbud og at tilbudsprisen siden var ændret tilbage - øv. Men jeg ringede til dem dagen efter tilbuddet var blevet ændret og de indvilligede i at lave tilbudsprisen og sende vinene. De stod foran min dør to dage efter - TAK Bichel.

Kobler man oplevelser som disse sammen med deres meget høje niveau af viden om de produkter de sælger og en evne til at finde virkelig gode vine til prisen, ja så har man opskriften på en virksomhed, der bare spiller!

Jeg giver jer alle Bichel mine varmeste anbefalinger (det er hermed gjort med denne anmeldelse) og takker dem endnu engang for brænd god kundeservice - I må ikke være sjove at konkurrerer med ;-)

10 de enero de 2024

Hej Jens,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse!

Vi sætter stor pris på dine venlige ord og din anbefaling. Det betyder meget for os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg forhørte mig om en speciel vin

Jeg forhørte mig om en speciel vin, bestilte og vinene blev leveret på min trappe dagen efter.
Effektivt og en fin service

1 de noviembre de 2023

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os.

Topkarakter for service

Bichel har et herligt udvalg af dejlige vine og sælger de smukkeste vinglas fra Zalto. Det er altid en god oplevelse at besøge butikken og bestillinger i webshoppen bliver leveret med det samme.

20 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilling på nettet.

Jeg bestilte en kasse vin på nettet. Betalte godkendte med mit id. Derefter er resten sort, ingen bekræftelse af modtaget ordre, ingen forventet levering tid. Helt tavst og mørkt.
Flere stjerner: dagen efter modtog jeg min vin med en faktura som jeg kunne betale ved lejlighed.
Altså en service som fortjener flere stjerner

20 de julio de 2023

Kære P. Borcher

Årsagen er, at betalingen ikke gik igennem, og vi så derfor ikke din ordre. Du kan altid ringe til os, hvis der skulle opstå spørgsmål eller undren. Vi svarer altid telefonen med det samme, og vi kunne have hjulpet med det samme

Mvh
Lars Bo
Ejer

Fantastisk service og vine

Fantastisk service lige fra første skridt ind af døren og frem til levering af aftale vine.
De smagte perfekt til det mad, vi havde fortalt, vinen skulle passe til.

20 de septiembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.