Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ville egentlig gerne ha givet flere stjerner, for det var en fin handel, der blev betalt kontant, dejlig bil og jeg fik en flaske vin som tak for handlen. Jeg synes dog godt, bilen kunne ha gennemgåe... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte en 2,5 år gammel Skoda Fabia, men betingede os FDM-gennemgang - samt at kritiske fejl og mangler blev repareret af Bilcentret inden overtagelse. Det var intet problem, og de sørgede også for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besigtigelse af en mindre bil, prøvetur og alle spørgsmål besvaret på bedste måde. Bilen blev handlet, men jeg kunne først komme og hente den en måned senere, hvilket godt kunne lade sig gøre.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inden man handler her burde man nok lige snakke med FDM hvis man er medlem. Nettet svømmer med dårlige anmeldelser om dette firma. Kort uddrag omkring denne virksomhed har fdm bl.a. tidligere... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

nem og hurtig handel

nem og hurtig handel. Dog var alle rum i bilens kabine ikke kontrolleret og rengjort ved afhentning af bilen. Men helhedsindstrykket var rigtig godt.

29 de junio de 2017

Købte en bil ubeset

Købte en bil ubeset, da vi kommer fra Nordjylland,: Bilen indfrier alle de oplyste ting fra tlf samtaler, derudover fik vi en utrolig flot behandling da vi ankom, hvilket giver tryghed ved firmaet.

10 de mayo de 2017

Virkelig kompetent rådgivning

Virkelig kompetent rådgivning, der tager højde for ens behov og budget. Dejligt med rådgivning, der dækker flere mærker og sammenligningen af disse. Kan klart anbefale andre.

28 de abril de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God handel og super service

Vi var på udkig efter en Skoda Superb med masser af udstyr. Vi fandt en ved bil-centret og efter en god snak med Sten og Michael blev vores valg Skodaen fra bil-centret.
De fortalte alt om bilen omkring stand, udstyr mm. Jeg så ikke bilen før afhentning og jeg blev noget imponeret - bilen stod hamrende flot og den kørte perfekt.
Efter ca 1 måned gik der noget i stykker og jeg kontaktede bil-centret om fejlen, jeg fik af vide at jeg gerne måtte kontakte autoriseret værksted her Jylland og så vende tilbage med fejlen, desværre var fejlen så omfattende at den skulle retur til bil-centret for at de kunne udbedre fejlen.
Bil-centret ydede en kæmpe service ved at betale omkostningerne for at køre bilen til Tåstrup og sørgede for at vi havde en lånebil i perioden.
Jeg er meget imponeret over den service og behandling jeg har fået af de ansatte ved bil-centret og ikke mindst Sten.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle med bil-centret og jeg vil helt sikkert handle med bil-centret igen.

21 de marzo de 2017

Svindel

Jeg var derude i sidste weekend, hvor der vil give mellem 30000-45000kr mindre for min bil end andre forhandlere vil. Samtidig med at hans egen pris var helt fast på en bil der stod og kostede 20000kr mere end gennemsnittet. Den var fast fordi der vil komme nogen dagen efter at købe den. Bilen er en uge efter stadig til salg. Det er ren plat og svindel, kan godt forstå alle de dårlige anmeldelser

16 de marzo de 2017

Virkelig behagelig behandling..

den mest behagelige handel med bil jeg nogensinde har gjort ! Blevet guidet og fik svar på alle mine spørgsmål. Michael er en rigtig behagelig mand at handle med, og jeg vil helt klart handle her igen når tiden kommer til ny bil..tak for en god handel

14 de marzo de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Magen til lad og ubehøvlet sælger skal man lede længe efter...

Var i dag med min kæreste ude for at kigge på en Audi A5'er. Vi bliver modtaget i forretningen af en meget lad og uambitiøs sælger - Den diametrale modsætning af, hvad man normalt ville forstille sig af en bilforhandler.

Jeg fortalte sælgeren, at det var en bil i den klasse, som jeg var på udkig efter. Han anbefalede konstant en billigere bil - Og antydede: Det ville nok passe bedre til dig...

Da vi så vil prøve en tur i Audien, får vi beskeden: "Ja, så skal en af os sælgere I HVERT FALD med ud at køre." Hvor efter jeg simpelthen blev nødt til at vide, hvad årsagen var. "Jamen, det var en dyr bil, og det var de i Deres gode ret til."

Ja - Det er de helt klart. Jeg er i hvert fald også i min gode ret til aldrig at handle med og aldrig anbefale dem til andre.

Aldrig i mit liv, havde jeg forstillet mig, at en bilforhandler skulle virke nedladende over for mig....åbentbart blev man klogere.

Jeg finder et andet sted og bruger 3-400.000 kr. på en ny bil.

10 de agosto de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.