Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt to vidunderlige og flotte Tesla’er hos Bilhuset Lind. Vi bor selv i Bistrup på Sjælland. Men til trods for den store afstand har Mathias fra Bilhuset Lind ydet en fantastisk nærvær... Ver más
Når man skifter bil som andre skifter undebukser, var oplevelsen her ganske fin. Handlede en TM3 ved Mathias, som var ganske behjælpelig. Jeg kigger gerne forbi næste gang. Men, skift lige den der... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario de autos
- Mercado de automóviles
- Tienda de reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
- Concesionario de automóviles usados
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Forside
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Top klasse
Virkelig søde medarbejdere og top service. Man bliver vejledt af nogle dygtige sælgere.
Fint oplevelse, varmeste anbefalinger herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
God rådgivning ifm. overvejelse af skift til El-bil
Jeg er meget i tvivl om jeg vil skifte til El-bil.
Hos Bilhuset i Lind tager de sig god tid til at sætte dig ind i tingene og fortælle hvad der er godt og skidt og hvad man ellers bør at tage med i sine overvejelser inden køb. Hertil tilbyder de også at man kan leje en elbil for en periode og derfra få en fornemmelse om det nu også er det rigtige. Super service!
Super god service hele vejen igennem
Jeg har lejet/leaset bil i andre firmaer før - men det er simpelthen blevet så dyrt alle steder. Så jeg var lidt skeptisk da jeg fandt Lindbilhus fordi de har rigtig gode priser. Men alt har været en kæmpe fornøjelse at være kunde hos den i over 6 mdr nu. Kommunikation og service er helt i top. De har løst alle de udfordringer der kan være ved at leje ældre biler. De er meget reelle og hæderlige- man føler sig rigtig godt behandlet hele vejen igennem- så jeg kan kun anbefale dem.
God oplevelse med bilhandel.
Overordnet en god oplevelse at handle bil hos Bilhuset Lind. Der var udfordringer med at skaffe de ønskede alufælge, men sælgerteamet gjorde en indsats for at løse problemet.
Jeg kan varmt anbefale bilhuset. Har lejet en bil i en måned. Super service fra start til slut.
Fusker firma bil over 400,000kr
Jeg købte en bil til over 400.000kr. Med garanti. Jeg når ikke hjem med bilen og motor lampe tænder. Jeg ringer så til dem da jeg er fra Sjælland og for at besked på at finde et værksted. På værkstedet finder de og 10 fejl samt at bremseindikator kabler er loddet sammen og bremserne er helt slidt ned.
Der er også mange motorfejl på bilen efter værksted fik lavet alle motorfejl, ville han ikk betale regning. Det er noget svineri og en fusker firma ville ikk råde nogle til at handle der. Man kan heller ikk få fat i sten efterfølgende
Håbløs at lave aftale med.
Jeg havde en dårlig oplevelse, kom fra Sjælland ville gerne købe en bil set på nettet. Var umuligt at lave en klar aftale.
Bilen ville blive sendt til rengøring og polering, fik dagen før at vide at den ikke ville blive solgt før efter rengøring. Var parat til at komme samme eftermiddag, fik at vide at jeg skulle ringe, hvilket jeg gjorde og fik at vide at den var solgt. Havde taget fri fra arbejde for ikke at være den første til at se den , når den kom retur. Blev ikke engang ringet op at den var solgt. Virkelig uforskammet og dårlig behandling.
Fantastisk service
Fantastisk service - jeg ringede ifbm. en håndbremser der sad fast på min bil efter ferien. BilhusetLind sendte en mand til min privat adresse, som løste problemet. Som altid en fantastisk service. Kan varmt anbefale at bruge værksted og/eller købe bil hos Bilhuset Lind.
God oplevelse hos Lind
God oplevelse hos Lind.
Har købt den fineste Skoda enyaq af dem. Søde mennesker, der brugte tid på at sætte mig ind i bilens udstyr. Derudover blev jeg hentet på stationen i Herning 🙏 (kommer fra Kastrup). Rigtig god service synes jeg🫶
Bundærlig og realistisk
Bundærlig og realistisk. Kan trygt anbefales til andre. De ved meget på værksted samt om fordele og ulemper generelt.
Leje af mini bil
Vi havde akut brug for en lille bil til at køre på arbejde i. Steen havde en løsning samme dag, der var slet ingen vente tid på at få sådan en bil. Kanon service!
Dårlig service
Min daværende kæreste og jeg lejede en bil. Da der kom en bule i bilen, fik vi en anden bil. Herefter skiftede vi bil 4-5 gange, da der hele tiden var noget galt med den enkelte bil. Vi udnyttede at der var fri km, da han skulle kører langt. Til sidst fik vi at vide at vi ikke kunne leje en mindre bil længere, da vi skulle betale for at leje en model større. Dette fordi han kørte mange km hver dag. Dette modsiger deres politik om at der er fri km, nu hvor de ligepludselig var herre over hvor mange km vi måtte kører. På den ene af bilerne skulle kileremmen ordnes, og en uge efter var det galt igen, og vi skulle igen kører den lange vej til Lind for at få skiftet bil.
Man købe en Tesla om torsdagen om…
Man købe en Tesla om torsdagen om mandagen er så de andre Tesla sat 30000 ned Total dårlig service
Kompetent og tålmodigt sælger team
Absolut fantastisk oplevelse ved køb af Tesla 3. Top anbefaling herfra! Vi fik en fair pris for vores byttebil. Og aldrig før har vi følt os så godt modtaget og behandlet af et yderst behageligt sælgerteam. Der var en del udfordringer med at få alt på plads med det finansierings selvskab vi havde valgt (udenom bilhuset lind), men Mathias og Steen var utrolig tålmodige. Ventetiden bliv brugt på en grundig gennemgang af Tesla'en - inklusiv erfaringer, tips og tricks. Turen fra Vejle til Herning tager vi helt sikkert gerne igen næste gang vi skal handle bil! Nu glæder vi os til at vores vinterdæk og fælge leveres lige til døren. :-)
Mer’ end forventet service
Vi har købt to vidunderlige og flotte Tesla’er hos Bilhuset Lind.
Vi bor selv i Bistrup på Sjælland. Men til trods for den store afstand har Mathias fra Bilhuset Lind ydet en fantastisk nærværende og ekstraordinær service. Vi er utroligt glade for hele rejsen fra første kontakt, til slutsedlen var skrevet under.
Køreturen over fra Bistrup på Sjælland var det hele værd, og turen hjem bliver - uden tvivl - helt fantastisk.
Vi sender de bedste anbefalinger til andre som måtte gå med en drøm om at skifte/købe bil.
Lind Bilhus. Optimal bilhandel ved salgsansvarlig Mathias Poulsen
Under vores bilkøb fik vi af Salgsansvarlig Mathias Poulsen virkelig god og reel information og vejledning. Mathias fremstår som værende en ærlig og imødekommende person som vi gerne vil anbefale på det varmeste.
Når man skifter bil som andre skifter…
Jeg kigger gerne forbi næste gang.
Men, skift lige den der kaffeautomat ud, med alm. filter kaffe ;-)
Næsvis Sælger
Min kæreste og jeg tog til Bilhuset Lind for at kigge på en tesla, vi var i tvivl om det skulle være en model 3 eller en model Y. Efter et lidt misfornøjet "Hej hvad kan jeg hjælpe jer med?" og et dømmende blik fra sælger, spurgte jeg efter at få lov at kigge på en Tesla. Det skulle jeg aldrig have gjort... Herfra var der kun spørgsmål fra sælgeren om min alder, min indkomst, om jeg vidste hvad det kostede at forsikre sådan en bil, om jeg nu kunne finansiere sådan en bil, om min kæreste og jeg nu havde brug for sådan en bil. Da jeg forsikrede sælgeren om at jeg havde lavet mit forarbejde og havde styr på tallene satte han sig ind på sit kontor. Sælgeren kom efter 15-20 min ud fra sit kontor og spurgte om jeg havde prøvet en Tesla før, jeg svarede ja min chef har en model 3 så det har jeg, men det har min kæreste ikke som et hint til at det ville hun gerne. Der mente han at hun jo bare kunne prøve min chefs model 3 og så kunne vi vende tilbage. Sælger mente heller ikke at vi som par havde brug for sådan en bil og hvorfor i alverden jeg dog ville have en long range når nu en standart range var længe nok i hans optik.
Helt igennem en dårlig oplevelse og havde jeg ikke været så konfliktsky og flink som person havde jeg nok også vendt snuden hjem af meget tidligere end jeg gjorde.
Sælgeren (hvis man kan kalde ham det når han ikke engang prøvede at sælge mig en bil) jeg skriver om her er Mathias Poulsen
Anmeldelsen går udelukkende på at leje…
Anmeldelsen går udelukkende på at leje en mikrobil.
2.500 kr,- inkl ALT (brændstof, skader og selvfølgelig evt bøder m.m. skulle jeg selv dække)
Alt var med, vejhjælp, forsikring, afgifter osv..
Jeg kunne leje den nærmest al den tid jeg ville, førsteret, så længe jeg fortalte hvor længe jeg ville leje den ad gangen i god tid i forvejen.
En lille Fiat 500, en ældre en af slagsen.
Der var lidt brugsridser, men for hulen, til den pris!
Jeg kan jo ikke forvente en helt ny bil.
Jeg ankom på det aftalte tidspunkt, gik ind til dem, kom direkte hen til ham Daniel som jeg havde snakket med.
Nærmest alt var aftalt, jeg havde spurgt indtil det meste over telefonen, da at jeg synes det lød liiidt for godt til at være sandt.
Det tog maks 10 minutter, så havde jeg betalt med MobilePay, fået bilen udleveret, vi gik en omgang rundt om bilen, hvor han pegede på diverse ridser m.m. og sagde at dette er standard brugsskrammer på sådan en ældre bil.
Der var ingen buler, og det skal der heller ikke være når jeg kommer med den igen, og det var der ikke.
Man lejer den i princippet en måned ad ganen.
2.500 kr,- en faktura en af de sidste dage hver måned, og så kan man betale den.
Jeg skulle ikke betale nogen former for depositum eller andet forudbetaling udover bilens lejepris.
Da jeg så skulle aflevere den, da at jeg ikke havde brug for den mere, så gav jeg bare et opkald om at jeg stillede den her i søndags, jeg fik at vide at der ingen var, men jeg bare kunne smide nøglen ind ad en nølge lem, nemt og enkelt.
Dagen efter inden kl. 09:00 fik jeg en SMS om at bilen var afleveret, og alt var i den skønneste orden.
God kundeservice, flinke mennesker.
Jeg vil gerne indrømme, at det gik lidt stærkt med at få bilen ud af klappen, men omvendt, jeg har intet imod hastighed, det var jo ikke en bil der skulle købes, og jeg havde jo haft min tænketid på vejen til Herning jo.
Hvis at jeg mangler en lille mikro bil igen, om det bare et en måned, en eller anden dag, så vil jeg klart vælge dem.
Selvom at jeg bor i Fredericia, så tager jeg gerne offentlig transport derop for at få deres service.
Flot service
God og serviceminded oplevelse. Kan klart anbefales.
La experiencia Trustpilot