3,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tidligere på ugen

Tidligere på ugen, aftlaer jeg med Atef fra bilhuset seden at vi kommer ud og kigger på en hyundai de har til salg. Da vi ankommer holder bilen, nyvasket og klar. Efter gennemgang på bilen, opdager vi at den står for Service. der aftales at Atef får lavet service og indregistrer bilen, hvor efter vi kan afhente dagen efter.

Alle aftaler overholdes, vi afhenter bilen dagen efter, og nu lykkelige ejer af en lille hyundai.

Vi vil takke bilhuset Seden for en sikker handel, og klart anbefale dem fremadrettet.

30 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner herfra for en god og sikker…

5 stjerner herfra for en god og sikker handel. Der blev åbnet i butikken, trods påske og helligdag, bilen fremstod som fortalt, ingen fejl og mangler. Atef var meget venlig og imødekommende. Senere på dagen fik vi en besked en om at vores nye bil var indregistreret og klar til afhentning, som aftalt.
Vi takker for handlen og anbefaler bilhuset Seden, hvis man står og skal købe en ny bil :)

2 de abril de 2026

Rigtig god service

Rigtig god service, flink og rar sælger, vi endte med at købe en UP for 6 måneder siden og vi har været tilfreds lige siden med hans service, derfor har vi nu valgt at købe bil nr 2 derfra.
Varme hilsner herfra

3 de octubre de 2025

Svindlere

Pas på, det er et fupfirma ud over alle grænser, de sælger biler der er fusket igennem syn og påtager sig skrotning af folks biler for så at “syne” dem og sælge dem videre men hvad kan man næsten forvente af en flok kamelklappere, de burde lukkes på stedet

22 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg prøvet at få ham i tale

Nu har jeg prøvet at få ham i tale, han har blokeret alt.
Købte en bil der hvor der "skulle" være garanti på men han nægter at laver alt det der er galt med bilen, SÅ HOLD JER LANGT FRA BILHUSET SEDEN.

4 de agosto de 2025

God pris og service

Jeg var ude at kigge på VW UP, som var en af landets billigste. Sælger var super flink og imødekommende. Derudover fik jeg en god pris for min byttebil.

Tak for handlen. Det bliver helst sikkert ikke den sidste.

22 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kanon oplevelse ved Bilhuset Seden.

Kanon oplevelse ved Bilhuset Seden.
Meget venlig og flink indehaver, holdte længere åbent for at vi kunne komme og kigge på bilen selvom vi ikk var sikker på vi ville købe den.
Vi endte med at købe bilen derfra og vi kan klart anbefale at handle der!

6 de junio de 2025

Fantastisk service og tryg bilhandel hos Bilhuset Seden

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Bilhuset Seden. Fra første kontakt blev jeg mødt af en imødekommende og professionelle medarbejder, der tog sig tid til at lytte til mine behov og finde den helt rigtige bil til mig. Hele processen var tryg og gennemskuelig. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.

4 de junio de 2025

Super fin service!

Vores datter havde forelsket sig i en Opel Karl. Indehaveren, åbnede butikken på en fridag så vi kunne komme og prøve bilen. Super fin service på alle måder.
Vi endte med at købe bilen og kan kun takke for en god handel og god "efter salg service" Kan kun anbefales.

25 de mayo de 2024

Købt en bil derfra

Købte en Aygo fra dem, vi fandt på Bilbasen.
Derinde stod der, at den havde kørt 100.000 km, men da vi kommer frem har den kørt 108.000 km.
Derudover stod der derinde at bilen ville være klargjort og det var inkluderet prisen, men det vil de have ekstra penge for derude.
Så hvis man skal købe herfra, vil vi anbefalede man gennemgår bilen fuldstændig, for at være sikker på det de siger er godt, også er det.

23 de febrero de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.