Schaufuss Cykler ApS Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ikke en særlig god oplevelse håber jeg høre noget. Fra dem i løbet af idag har ingen bestilling fået bekræftelse på mail de ind taler mig en tale besked om af den vare er udsolgt om jeg vil en. Anden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig arrogant og respektløs. En ladcykel købt i butik fik en skade . Efter 2 måneder er der intet sket. Det har ikke engang set på cyklen eller skaffet overblik på omfang eller pris på reperatio... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Løber fra aftale! Havde placeret en ordre som er bekræftet af Schaufuss cykler og endda med oplysning om leveringsdato. I dag lørdag oplyser de så, at ordren er annulleret og cyklen er solgt t... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg bestilte to trøjer, et sæt overtræk til cykel sko, samt et stativ. Trøjerne fik jeg ikke, stativet var brugt, der manglede også nylon dupper på to at benene, som også var ridsede, men overtræk... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Información proporcionada por diversas fuentes externas

En butik med 25 år på bagen. I al den tid har vores mål været at levere den bedste service og til den bedste pris. Vores personale har alle interesse for cykelsporten og cykler derfor også mange km på det materiale, som vi sælger. derfor kan du til enhver tid få kyndig vejlledning. Vi glæder os til at betjene dig :)

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Hurtig og god service

Gode tilbud, god service og hurtig responstid

29 de septiembre de 2016

Respuesta de Schaufuss Cykler ApS

Manget tak for den fine anmeldelse :)

Tungt

Var itvivl om ordren var forsvundet pengene var trukket inden afsendelse

3 de agosto de 2016

Hej Jacob
Tak fordi du valgte at handle hos os
Vi er da ærgerlige over at du ikke er helt tilfreds med vores service.
Du bestiller varen d. 27-07-2016 og varen bliver afsendt d. 02-08-2016.
Som vi skriver, så bliver alle ordre leveret inden for 5 hverdage og rigtigt mange allerede inden for 48 timer.
Vi havde ikke alle varerne på eget lager og skulle derfor først have dem hjem fra vores leverandør.
Din ordre overholder de 5 arbejdsdage og pengene bliver også først hævet d. 02-08-2016, så jeg forstår ikke helt din kritik.

Fantastisk hjemmeside

ROS: God service og hurtig respons. Vi bestilte en lækker kvalitets cykel med stor rabat, og modtog cyklen 99% samlet 2 dage senere. Kan varmt anbefales

RIS: Det eneste minus jeg har er, at på andre cykler hjemmesider selv med stor rabat, er der gratis fragt når man køber over fx 2000kr. Her skulle jeg betalt 400kr i fragt.

21 de abril de 2016

Respuesta de Schaufuss Cykler ApS

Hej Denise. Mange tak for de rosende ord. Der er for os der har webbutikker altid det dilemma om vi skal "skjule" fragtpriserne i varens pris eller have den helt synlig. Vi har valgt at køre med en pris på restvarer og cykler generelt, der er helt i bund, men er så også nødt til at få dig som kunde til at betale lidt af fragten. En cykel, som skal fragtes og leveres sikkert på din adresse koster for os kr. 450,- men du betaler dog kun kr. 300,- og ikke som du skriver kr. 400,- Vi arbejder lige nu på en helt ny hjemmeside og en ny aftale med vores fragtselskab, som måske gør at vi kan kombinere en lav pris med gratis fragt.

Superservice!

Bestiller en cykel på billigecykler.dk. Dagen efter ringer de til mig og fortæller jeg kan få den leveret samme eftermiddag, hvis jeg er hjemme. De fortæller samtidig, at lygterne jeg havde bestilt var udsolgt, men de opgraderer til nogle bedre uden merpris. Kan kun anbefale Schaufuss cykler

23 de marzo de 2016

Respuesta de Schaufuss Cykler ApS

Mange tak. Håber du får stor glæde af din nye cykel :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service v. dygtige folk!

Jeg har længe kigget efter en ladcykel til at køre min søn i dagpleje med.
Hos billigecykler.dk fik jeg kanon vejledning og rådgivning, og efterfølgende en meget skarp pris.

Jeg kan kun anbefale dem!

Et personligt tak til Michael for den gode service!

2 de marzo de 2016

rimelig og dog

varene som jeg bestilte er ankommet som ventet men fragten er slet ikke rimelig 50 kr jeg bestilte 30 cykel ventiler og det koster det langt fra at sende dem og så skal man stadig selv hente pakken på posthuset
det er ikke rimeligt det kunne have været sendt som brev som b post
har også nevnt det for forhandleren som lovede at der snart kommer en billiger løsning så det må vi glæde os til

18 de febrero de 2016

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.