Ikke en særlig god oplevelse håber jeg høre noget. Fra dem i løbet af idag har ingen bestilling fået bekræftelse på mail de ind taler mig en tale besked om af den vare er udsolgt om jeg vil en. Anden... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Elendig arrogant og respektløs. En ladcykel købt i butik fik en skade . Efter 2 måneder er der intet sket. Det har ikke engang set på cyklen eller skaffet overblik på omfang eller pris på reperatio... Ver más
Løber fra aftale! Havde placeret en ordre som er bekræftet af Schaufuss cykler og endda med oplysning om leveringsdato. I dag lørdag oplyser de så, at ordren er annulleret og cyklen er solgt t... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte to trøjer, et sæt overtræk til cykel sko, samt et stativ. Trøjerne fik jeg ikke, stativet var brugt, der manglede også nylon dupper på to at benene, som også var ridsede, men overtræk... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
En butik med 25 år på bagen. I al den tid har vores mål været at levere den bedste service og til den bedste pris. Vores personale har alle interesse for cykelsporten og cykler derfor også mange km på det materiale, som vi sælger. derfor kan du til enhver tid få kyndig vejlledning. Vi glæder os til at betjene dig :)
Información de contacto
Nørreskov Bakke 93 A, 8600, Silkeborg
- +45 86 81 39 38
- info@billigecykler.dk
- www.billigecykler.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Hurtig og god service
Gode tilbud, god service og hurtig responstid

køb af cykeldele
hurtig klargøring af forsendelse-kvik kommunikation
peter w
Tungt
Var itvivl om ordren var forsvundet pengene var trukket inden afsendelse

Respuesta de Schaufuss Cykler ApS
Kompetent rådgivning og hurtig levering
Fin, hurtig levering
Tak for nem bestilling og efterfølgende hurtig levering i pakkeboksen.
Super nem og hurtig levering
2 dages levering og en næsten 100% klar cykel. Det er bare i orden :-)
køb af elcykel-batteri
skulle have et nyt batteri
bestilte på nettet
god pris og levering indefor de aftalte dage :)
Fantastisk hjemmeside
ROS: God service og hurtig respons. Vi bestilte en lækker kvalitets cykel med stor rabat, og modtog cyklen 99% samlet 2 dage senere. Kan varmt anbefales
RIS: Det eneste minus jeg har er, at på andre cykler hjemmesider selv med stor rabat, er der gratis fragt når man køber over fx 2000kr. Her skulle jeg betalt 400kr i fragt.

Superservice!
Bestiller en cykel på billigecykler.dk. Dagen efter ringer de til mig og fortæller jeg kan få den leveret samme eftermiddag, hvis jeg er hjemme. De fortæller samtidig, at lygterne jeg havde bestilt var udsolgt, men de opgraderer til nogle bedre uden merpris. Kan kun anbefale Schaufuss cykler

Fantastisk betjening
Jeg fik en meget meget fin og hurtig betjening.
Super service v. dygtige folk!
Jeg har længe kigget efter en ladcykel til at køre min søn i dagpleje med.
Hos billigecykler.dk fik jeg kanon vejledning og rådgivning, og efterfølgende en meget skarp pris.
Jeg kan kun anbefale dem!
Et personligt tak til Michael for den gode service!
rimelig og dog
varene som jeg bestilte er ankommet som ventet men fragten er slet ikke rimelig 50 kr jeg bestilte 30 cykel ventiler og det koster det langt fra at sende dem og så skal man stadig selv hente pakken på posthuset
det er ikke rimeligt det kunne have været sendt som brev som b post
har også nevnt det for forhandleren som lovede at der snart kommer en billiger løsning så det må vi glæde os til
Sælger der ikke ved en skid.
Har handlet en del der og de er flinke og taler gerne kunden efter munden for at få solgt noget.
Priserne er måske en smule oppe på nogle ting men også gode på andre.
La experiencia Trustpilot