Friheten vid eventuell skada gör att jag väljer Bilsport & MC Specialförsäkring. Vid en skada finns det alternativ där jag slipper frakta motorcykeln till mc-verkstad utsedd av försäkringsbolaget, i m... Ver más
Frågade en känd bilbyggare här i Sverige vilken som var den bästa entusiastbil försäkringen, han sa Bilsports alla gånger, så jag körde med det. Väldigt enkelt att beställa och allt gick på en gång. T... Ver más
Grym support över telefon! Sedan tyckte jag väl att premien blev lite hög så fick ta och höja självriskerna. Pratade med michael över telefon och allt var bara positivt. Tveka inte att ringa om du är... Ver más
Dels avgjorde priset Kan inte veta hur det blir när man blir drabbad alltid bra. när man tecknar ny försäkring Man kan inte sätta betyg förrän det händer något och man skall få ersättning Men hopp... Ver más
Escrito por la empresa
Bilsport & MC Specialförsäkring erbjuder försäkringar för entusiastfordon. Det vi är mest stolta över är våra medarbetare som lever hobbyn på precis samma sätt som du. Tillsammans har vi mer än 100 år av samlad erfarenhet och kunskap.
Arabygatan 80, 352 46, Växjö, Suecia
- 0470-20125
- info@bilsportmc.se
- www.bilsportmc.se
Ni ersatte inte min skada på min…
Ni ersatte inte min skada på min entusiasmbil, finns ju ingen anledning att anlita er som oxå är mkt dyrare än mitt nya försäkringsbolag
Han ja prata med var trevligt 😃
Snabb hantering och förändring av…
Snabb hantering och förändring av rådande försäkring i annat bolag samt vettig prisbild utifrån gjord värdering.
Mycket bra!
Pris och Service
Väldigt smidigt
Alltid bra pris på entusiastfordon
Alltid bra priser på både mc och bil. Mycket nöjd.
det funkar bra
Bäst pris bland alla bolag
Bäst pris bland alla bolag, enkelt att teckna, bra service om man har några frågor
Har som väl är aldrig behövt använda…
Har som väl är aldrig behövt använda någon försäkring men i övrigt helt ok! Bra priser framförallt!
Lät att teckna försäkring dygnet runt…
Lät att teckna försäkring dygnet runt och bra pris.
Más información sobre otros tipos de reseñas.