Storten is geen probleem
Scam en oplichters
Storten is geen probleem
Blijf weg bij deze site.
Scam en oplichters
I bet so much money and for nothing, the most stupid casino I've ever seen, don't play here
Lage win kans.
Je ziet gewoon dat ze slots manipuleren.
Hoge inzet geeft helemaal niks.
Lage inzet geeft vaker iets.
Waardeloos dus
Awful casino, wont pay out £300. Dont waste your time. They ask for verification and then close your account. Absolutely shameful. Wouldn't even give it one star!!
Perfectly happy to take your money, then ask for stupid amounts of ID when you actually win something. Completely corrupt. Steer well clear.
Stay clear!!! Take money for deposit but won’t pay out 2,000!! Keep cancelling the withdrawal they side
Stop playing this casino is crypto scams more information visit gambling commission the people lose money they don't pay winning money back
Je krijgt niks uitbetaald. Storen gaat heel makkelijk! Totdat je een jackpot wint. Je wordt negeert en ze betalen je helemaal niks! Oplichters! Hier niet gokken😡😡