Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig en dejlig aften med lækre retter og gode og virkelig billige vine især på de dyre vine er der virkelig fund at gøre. Spørg efter kælderkortet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super første gang på denne lille perle midt i Randers. Super lækker mad og vin. Selv om vi kom på en stille tirsdag, blev vi mødt af et veloplagt hold af medarbejdere. Super venlig og imødekommen b... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse. Min hustru og jeg bestilte 5 forskellige retter og vi smagte hinandens. Alt særdeles velsmagende. God vin og portvin. Optimal flow i serveringer trods fuldt hus. Imødekomme... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusind tak for fantastisk velsmagende tarteletter med hummerbisque og haler. Dejlig velsmagende hovedret og dessert. Her er så hyggelig en atmosfære og betjening. Et fint og godt tænkt plus var, at je... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,6

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Første, sidste og eneste gang vi kommer på Bistroteket

Hold da op en oplevelse, "AF DE DÅRLIGE."
Mig og min hustru glædede os til at spise på Bistroteket, vi havde hørt så meget godt om stedet?
Det hele startede, da vi kom. Vi havde bestilt bord 5 uger før og den dag vi skulle komme, var der ikke plads til os, så vi blev henvist til et lokale ovenpå. Hvor vi i løbet af kort tid sad helt alene. Vi Bestilte den store menu, med vin til 800 kr pr. person. Først fik vi forretten uden vin, som vi måtte spørge om vi kunne få vin til maden, vi fik ikke nogen information om vinen eller maden vi skulle spise? Det blev bare serveret. Hovedretten var mildt sagt dårlig, hvorfor fylder man en tallerken med majs og i en sovs, som ikke smager af ret meget og lægger et stykke lyst kød i. Her får vi heller intet at vide om hvad vi skal spise og ingen information om den rødvin som vi får serveret. "Her vil jeg godt lige sige, vi betaler 400,00 kr. pr. person for vin og få næsten intet af det, for mig er det for grådigt." Må sige vi spiste ikke op, og det var ikke fordi vi var mætte. Ingen klage over desserten, men måden det blev serveret på var under al kritik. Det var fra start til slut en dårlig oplevelse, som vi gerne ville have været foruden.
Jesper Steensen

7 de noviembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pris og kvalitet hænger IKKE sammen

Pris og kvalitet/oplevelse hænger på ingen måde sammen….
Oven i det sidder man som sild i en tønde…, der var max 30 cm. til bordet ved siden af os og bag os var der et rend af tjenere der knap kunne komme gennem den smalle passage mellem os og dem der sad bag os, -og deraf flere gange bomlede ind i os, når de løb frem og tilbage i fht. udeserveringen.

25 de agosto de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bistroteket leverede en stor syns-og smagsoplevelse

Vi fik for nyligt Valentines take away-menuen fra Bistroteket.
Servicen var helt i top, og meget imødekommende.
Menuen, specielt fiskebordet som forret, overgik alle vores forventninger og var en kæmpe syns- og smagsoplevelse, som hev vores Corona-lørdag, helt op på 5 stjerner. Hovedretten og desserten var også super lækkert.
Giver mine bedste anbefalinger til at bestille en take away menu fra Bistroteket.

5 de abril de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Take Away tapas - en middelmådig oplevelse

Det bestilte var en "mors tapas og en fars tapas" til ialt 400 kr. Det skulle prøves her i Corona tiden og som take away, var der en mulighed for at tjekke noget nyt. Vi havde store forventninger til det bestilte. Tapas anretningen blev leveret i et plastik fad og kostede 200 kr. pr. styk.
Aioli/pesto i midten og rundt herom 6 små retter (fx tærte, ost og kage), der var for småt (10-15 gram) og det forslog ikke til en voksen. Kvaliteten af maden var OK, ikke prangende, og helhedsindtrykket var desværre kun middel. Der var overhovedet ikke nok brød med til retterne - lidt træls, at vi måtte supplere med vores eget rugbrød, det var en rigtig ØV oplevelse.

20 de diciembre de 2020

Festmad

Har lige haft Bistroteket ude og lave mad til vores kobberbryllup. Fremragende mad, og super servicemindede kokke. Tak fordi i gjorde vores fest uforglemmelig.

9 de diciembre de 2019

Danske og franske madoplevelser

Danske og franske madoplevelser i skøn forening. Bistroteket er iblandt de absolut bedste spisesteder i Randers. Jeg kan VARMT anbefale deres muslinger og deres tartar - lækkert, frisk og smagfuldt!

11 de noviembre de 2019
Valorada con 2 estrellas sobre 5

lidt skuffet.

Rigtig sød og hurtig betjening, i meget hyggelige omgivelser. Især fedt med det åbne køkken, men desværre var mine muslinger fyldt med sand, og min bedre halvdels fisk havde en duft, ja tjaaaa af ikke lige noget der var hevet op af vandet de sidste mange dage, men deres fritter er to die for.

17 de septiembre de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin middag

Fin middag, med gode venner. Vi fik ikke flamberet kødet ved bordet, derfor kun 4 ud af 5 stjerner. Det kunne ellers have været en ekstra god oplevelse...

8 de junio de 2019
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Et lille og hyggeligt sted hvor…

Et lille og hyggeligt sted hvor stemningen er helt fantastisk, humoristisk personale, med fokus på gæsterne.
Menukortet er nemt. 4forretter, 4hoved og 4desserter. -det er lige til at gå til.
Jeg fik "fisken". Desværre var muslingerne med sten i, det ødelagde det lidt for mit vedkommende. Derfor kun 4/5 stjerner.

Ellers så spillede ALT for jer!

Vi kommer helt sikkert igen

24 de febrero de 2019

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.