Bistrup Dyreklinik Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enestående oplevelse da vores gravhund Charlie på 17 år pludselig blev alvorligt syg en fredag eftermiddag. Min søn, som meget gerne ville undgå at Charlie blev aflivet, ringede kort før lukketid og t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag været til undersøgelse og vaccine med vores kat på Bistrup Dyreklinik. Vi blev mødt af søde og imødekommende personaler, og en rigtig rar stemning. Der var god tid til undersøgelsen, og vi g... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke nok stjerner at give!! Vores gamle kat, Frida, skulle aflives efter 17 gode år. Ualmindelig god oplevelse - trods situationen. Fantastisk og empatisk dyrlæge, roligt og kærligt forløb, god vejled... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er ikke nok stjerner! 2. Besøg til færdiggørelse af tand. Så dejlig nænsom behandling af forsigtig hund - og resultatet perfekt. Fik et glimt af opvågningsplads og der lån hun med elektrisk varm... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. Hospital veterinario
  3. Servicio veterinario de emergencia

Escrito por la empresa

Hos Bistrup Dyreklinik møder du erfarne dyrlæger og de dygtigste veterinærsygeplejersker. Dit kæledyr er i trygge hænder hos os. • Hurtig diagnostik med moderne udstyr • Rolig behandling med fokus på dyrets tryghed • Grundig rådgivning til dig som ejer

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid god behandling - i begge betydninger

Vi har haft vores kat til undersøgelse og behandling på klinikken flere gange, og har hver gang været meget tilfredse med hele forløbet.
Kompetent personale, der opfører sig venligt og imødekommende - både overfor dyr og mennesker. :)
Da vi skulle have undersøgt vores undulat, var de endda behjælpelige med at finde en anden egnet klinik, da de ikke selv havde de kompetencer - det er rigtig god stil!
Mine varmeste anbefalinger.

21 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringeste service jeg nogensinde har oplevet

Vores Chihua havde længe fået smertestillende medicin dagligt, en fredag morgen opdagede vi at vi var løbet tør (vores fejl). Vi havde en tid til årligt eftersyn mandag og ringede. Man ville ikke hjælpe med en ny recept over tlf, da det var for længe siden de havde set hunden. Ikke engang mindste pakke var muligt, på trods af en tid mandag.
Efter råd fra klinikken tog vi istedet op til klinikken og talte med ejeren selv. Om hun var stresset, i generelt dårligt humør eller om det var os personligt skal jeg ikke sige, men hun var synligt irriteret.

Vores hund som ellers har været rigtig glad for Pia (ejeren), kunne ikke forstå at hun ikke engang gang klappe hende på hovedet bare 2 sek. Istedet brugte hun flere minutter på at fortælle at hun havde travlt og se sammenbidt ud med korslagte arme, hunden var ulykkelig :-( Hun kunne på 2 min have givet os medicin nok til at klare den weekenden over - og sagt vi ses mandag - men nej. Havde hun evt sagt at her er medicin til et par dage og kom aldrig igen havde jeg bibeholdt lidt respekt.

At hun er sur eller stresset skal vel ikke gå ud over en lille hund i smerter hun kendt siden hvalpetiden. Det er dyremishandling, dyrets tarv må være vigtigst.
Vi fik surt at vide at vi måtte kontakte dyrehospitalet for en recept / konsultation (en fredag eftermidag). Vi har nu skiftet til en væsentlig bedre dyrlæge, det skulle vi have gjort for 2-3 år siden. Efter at være kommet nogle gange det nye sted opdagede vi hvor ringe servicen længe havde været i Bistrup.

Det eneste positive jeg kan sige om klinikken er at Pia kender sine begrænsninger når der er noget der kræver henvisning til specialist. Det var en god klinik, det er det ikke mere. Hvis dette var den sidste dyrlæge på jorden kom vi ikke tilbage.

15 de diciembre de 2021

Hund - ørerens og 9 års erfaring

Hund : Rolf, labber F1, snart 9 år
Har brugt BD 2 gange med 7 års mellemrum og har aldrig fået andet end perfekt service...hunden er enig.

Personalet er klart dyreglade, de viser at de gerne vil lære dyret at kende :kælenavne, hilsen, klap og nus.
Ved sidste besøg var det øreinfektion, hvor man naturligsvis skal have med ørerne at gøre.
Enkel metode til at få god relation..dyppe handske i kattemad (det er jo en lab :) ), og så slikke slikke = dyrlægehænder er gode også omkring ørerne.

Prisbillig (for dem, der nu går op i det), kontrolbesøg, fine dokumenter med hjem angående hvad der er foretaget, medicin instruktion mv.

Både hund og ejer er glade efter besøget.

Tak herfra, for at være så opsatte på, at levere den ypperste service for dem vi holder så meget af.

20 de julio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores katte har været patienter på …

Vores katte har været patienter på klinikken gennem 10 år. Vi har altid fået professionel behandling og god råd og vejledning. Alle medarbejdere er oprigtigt interesserede og behandlingen drøftes og forklares nøje, før den indledes og dyrlægen følger efterfølgende op med telefonopringninger. Et trygt sted at få behandlet sine dyr.

3 de enero de 2018

Super oplevelse....

Vores to sidste hunde har været ramt af en del forskellige sygdomsforløb. Vi har altid været glade for den betjening og faglighed som Pia Våben og hendes stab har ydet os.
Vi kommer igen med vores næste hund.

10 de noviembre de 2017

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.