Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har taget kørekort til kategori c

Har taget kørekort til kategori c , ved KB køreskole i Vejle , med Simone som kørerlærer. Det har været en fornøjelse, og Simone har en stor andel i at kortet blev bestået i første hug. Jeg kan især godt lide den måde der bliver undervist på, og man føler sig i gode og kompetente hænder i køreskolen. Og tak til Preben for de smalle veje den ene køretime jeg havde med ham😳. Kommer gerne igen hos jer.
Mvh
Johnny😊

3 de marzo de 2025

Ubehagelig køreskole

Jeg tog lyn kørekort her i sommers og det var bestemt ikke et behageligt forløb.
Først og fremmest opfører kørelærerne sig barnagtige og snakker nedladende til deres elever. Undervisningen har ingen kontrol og man er usikker på hvad man egentlig har lært når man tager der fra.
Jeg tog lyn kørekort, men der var bestemt ikke meget fart på, det tog mig 5 måneder om at få kørekort. Det kan godt have noget at sige at jeg dumpede første køreprøve, men forløbet tog meget længere tid end lovet.

Det var en ubehagelig følelse man havde i kroppen, når man skulle snakke eller ud at køre i bilen. Jeg følte mig aldrig tryg eller tilpas i situationerne.

Især Simone var ubehagelig.

30 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilrettelagt forløb. B+E på 3 dage !!

Første teoriundervisning start mandag, og stod med mit nye trailer kørekort om fredagen.
Super tilrettelagt forløb. Planlægningen var i top. Hurtig kommunikation over sms.

Jeg var i den situation, at jeg allerede var kørt på ferie, men vores gamle passat kunne ikke klare den længere, og siden der allerede var en baby på vej, var det tidspunktet, hvor jeg tænkte at jeg køber en anden og større bil. Vi var alligevel kørt tll vores del-destination i udlandet, så jeg tog springet. Valget faldt på en Ford Galaxy med plads til 7 personer. Det skulle senere vise sig at dens totalvægt + campingvognens totalvægt oversteg 3500kg med 5 !! kg. Jeg fokuserede ved køb på bilens trækvægt og glemte at tage højde for totalvægten.

Derfor fik BK-vejle en hasteopgave, at hjælpe mig med at tage et hurtigt B+E kørekort. Når jeg siger hurtigt, så skal det forstås som i at familien venter halvvejs sydpå med en campingvogn som jeg ikke må køre med, med den nye bil, mens jeg er tilbage i Danmark for at tage et større kort.
Fra lægeattest om fredagen, til jeg stod med mit nyerhvervede trailerkort næste fredag (5 hverdage). Tænker ikke der er mange køreskoler der kan planlægge dette bedre end BK-Vejle.

Malene var hurtig til at vende tilbage på mine henvendelser (ja der er ikke mange som kan hjælpe med noget så specifikt som et trailerkort når alle kører med nedsat bemanding midt i sommerferien). Malene tog opgaven i stiv arm og arrangerede hele forløbet, fortalte mig hvor jeg skulle møde op, hvor jeg skulle aflevere papirerne (min egen læge er i Odense, og køreskolen i Vejle, og alt papirarbejdet blev ordnet på Vejle borgerservice).

Det blev til en del kørsel for mig, da jeg skulle køre til Vejle hver dag man-ons (køreundervisning), om torsdagen for at aflevere papirer vedr. bestået prøve på borgerservice, og så skulle jeg køre til Skovlunde om fredagen for at hente det fysiske kort.

At det lykkedes, synes jeg der er en håndfuld personer der skal have ros:

1. Malene fra BK-Vejle
2. Min kørelærer Frits
3. Vejle borgerservice
4. EXCEET i Skovlunde

Vi kom på vores ferie til Italien og tilbage igen, uden at blive kontrolleret en eneste gang undervejs, og selvom jeg teoretisk kan køre med 3500 + 3500kg, dog begrænset af bilens trækvægt og trailerens totalvægt, var der vist alligevel et par kg overlæs.

Endnu engang tak for samarbejdet. Min største anbefaling.

31 de julio de 2024

Kan IKKE anbefales

Kan IKKE anbefales. En køreskole som er dybt uprofessionel og som kun har øje for kroner og ikke elevernes individuelle behov. Meget ustabilt og ubehagelig forløb og bestemt ikke betryggende at være elev i. Valgte efterfølgende at skifte køreskole og det viser sig, at jeg slet ikke har lært det jeg skulle i forhold til hvor langt jeg var i forløbet, men som de selvfølgelig har taget sig godt betalt for 😡

29 de octubre de 2024

Kan bestemt ikke anbefales

Kan bestemt ikke anbefales. Mange aflysninger, konstant rykken på aftalte tider. Har oplevet nogle meget ubehagelige situationer, hvor køreskolelæren har opført sig modbydeligt med en truende, barnagtig opførsel.

22 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uprofessionelt

Få et par år siden ville jeg tage mc køre kort, valget faldte på bk-vejle pga af den lave pris
Alt i alt en skuffende og uprofessionel oplevelse, udover at alt undervisning forgik alene bag en pc skærm, bliv jeg meget irriteret over 2/3 gange at tage fri fra jobbet, for at få en køre time, hvor kørelæren havde glemt vores aftale :( køre time spildt + tid fra jobbet)
Toppen af up irritationen var dog ca 6 månder senere, da jeg skulle på en 4 månder backpacker tur, billeter var købt og var klar på at ta af sted, men et par uger før afgang kunne jeg ikke finde mit pas:( jeg gennem søgte hjemmet, virklig gennemsøgte, kunne stadig ikke finde de skide pas, sidste desperte førsøg ringede jeg til min køre lære fra bk, og jo, han havde mit pas, han viste det godt havde bare glemt at give mig det tilbage efter køre prøven :( ca 6 måneder senere!
Alt i alt betal 500 kr mere, for kørekortet og få det et andet sted
Mvh
Lars

4 de julio de 2013

Super køreskole i Vejle

Professionelt og uden slinger i valsen; sådan skal det kørekort skæres. Muligheden for selv at tilrettelægge teoriundervisningen på Køreskolens pc’ere i kombination med tirsdagsgennemgangen af teori var effektiv. Køreundervisning ved en fleksibel og kompetent kørelærer, der tog hensyn til, at jeg gerne ville tage kortet hurtigst muligt uden på noget tidspunkt at slække på kvaliteten af undervisningen. Behøver jeg at sige, at jeg bestod teori og køreprøve i første hug? Jeg kan varmt anbefale BK Vejle til alle uanset alder og baggrund.

15 de junio de 2011

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.