Enkelt att beställa mycket bra leveranstid och det är fantastiskt att kunna ha örhängen utan att få klåda runt örat. Jag hade haft mina gamla guldringar i typ 40 år och helt plötsligt började det klia... Ver más
La empresa ha respondido
Jag är sååå glad! 😊 Äntligen har vi hittat örhängen som fungerar för min dotter. Vi har kämpat i över 5 år med ständiga infektioner, sår och irritation i öronen. Oavsett vad vi provade blev det... Ver más
La empresa ha respondido
Beställde Blomdahl NTPearl 8 mm, Light Rose från Apotea. Ser precis ut som på bilden. Fin förpackning som jag kommer att använda till örhängena. Jag har inte problem med allergi utan valde pga svenskt... Ver más
La empresa ha respondido
De var jättefina, snabb leverans. Min dotter hade fått infektion i öronsnibbarna.. men vi bytte till öronhängena som kom och det blev mycket bättre efter några dagar. Tack så mycket 🙏🏼
Blomdahl manufactures stylish, hypoallergenic jewellery for adults and children. We are also the innovator and market leader for medical piercing and have developed a unique, quick and safe method for ear and nose piercing. Blomdahl’s jewellery is manufactured in skin friendly materials, with beautiful, classic and unique designs that are comfortable to wear every day. Find your favourites for each day of the week.
Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Fina smycken som sitter stadigt. Bra att dom inte ger kontakteksem.
Beställde inget eget, utan jag vann en keps! Otroligt fin var den! Älskar deras smycken rent allmänt! snabb leverans📦
Snabb ock bra service. Beställt fel och returen var inga problem med Bra produkter 👍
Det finns mycket att välja på som passsr både vuxna och barn.
Vi har kämpat i över 5 år med ständiga infektioner, sår och irritation i öronen. Oavsett vad vi provade blev det aldrig riktigt bra.
Nu har min dotter haft dessa örhängen i en vecka, och för första gången på många år och öronen är helt friska. Det känns helt fantastiskt!
Tusen tack 💕

Respuesta de Blomdahl
Jätte bra snabb leverans och trevligt bemötande via kundtjänst.
Mer än nöjd! Tack 🌸
Otroligt fina smycken och snabb leverans! En riktigt nöjd kund! 10/10
Örhängena var inte så fina som på bilden, såg svart och fult ut. Beställer inte mera

Respuesta de Blomdahl
Vi köpte ett hängande örhänge med hjärta på som skulle spännas som en cirkel. Var svårt att spänna, "cirkeln" böjde sig och spännet har gått upp flera ggr. Fint örhänge men spännanordningen är i vårt tyckte riktigt dålig.