Visne blomser. Ingen kontakt.
Vi havde bestilt en stor, dyr buket. Modtog en lille visen buket. De svarer hverken på mails eller telefon.
Svindlere. Betalte 1100kr for en buket og modtog ALT andet end jeg havde bestilt og betalt for. Buketten indeholder slet ikke de blomster jeg havde bestilt. Utrolig flov oplevelse, da jeg havde bestilt blomsterne til levering, til en anden.
Service er ikke eksisterende. Spar jer selv for at blive gjort til grin og find en anden forhandler.
Utrolig kedelig oplevelse buketten til min kone indholder overhoved ikke de blomster som jeg har bestilt og er markant mindre end det den er afbildet med på hjemmesiden så lever overhovedet ikke op til forventninger øv siger jeg bare.👎
Utrolig ringe kvalitet af roser som visnede på dag 1. Køber aldrig blomster her mere
Utroligt flotte friske blomster buketter, og god service. Jeg ville ha omslaget med en anden farve, og de hjalp os til med at anbefale deres præg som bare var over alle forventninger! De er hurtig til at forstå hvad du vil, og igen smukke flotte buketter