4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,4

Todas las opiniones

14 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Relevant, inspirerende og motiverende

Kurset er virkelig relevant og inspirerende og understøttet af motiverende indlæg, som alle præsenterede vigtigheden inden for eget område på bedste måde.
Har siddet i bestyrelser igennem mange år, og tænk hvis jeg havde vidst hvad jeg ved nu for mange år siden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En særdeles veltilrettelagt uddannelse…

En særdeles veltilrettelagt uddannelse med spændende undervisere og materiale som er nemt at tilgå. Uddannelsen giver en grundig indføring i bestyrelsesarbejde, underbygget af gode cases og diskussioner. Jeg føler mig godt klædt på til en bestyrelsespost, og har derudover fået en større forståelse for det at drive forretning. - Og ikke mindst, et udvidet fagligt netværk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tre intensive dage - og virkelig godt investeret tid

Jeg var meget begejstret for bestyrelsesuddannelsen hos Board Institute. Tre intensive dage med et højt fagligt niveau, stærke undervisere og en rigtig god kombination af konkret viden, nye perspektiver og værktøjer, der kan bruges i praksis.

Det, jeg især tog med mig, var bredden i undervisningen. Bestyrelsesarbejde blev belyst fra mange forskellige vinkler – fra strategi, økonomi og jura til mennesker, beslutninger og de større forandringer, virksomheder skal kunne navigere i.

Samtidig var der plads til dialog, refleksion og gode diskussioner med de øvrige deltagere, hvilket gjorde dagene både relevante og inspirerende.

Jeg gik derfra med ny viden, et skærpet perspektiv og lyst til at arbejde endnu mere med professionelt bestyrelsesarbejde - klar anbefaling.

13 de abril de 2026

Absolut topklasse!

Jeg har netop afsluttet min uddannelse hos Board Institute, og det har været en fantastisk oplevelse! Undervisningen er knivskarp, praksisnær og leveret af utrolig dygtige undervisere med stor erfaring fra virkelighedens bestyrelseslokaler. Jeg sidder tilbage med værdifulde værktøjer, ny inspiration og et stærkt netværk. Giv min varmeste anbefaling herfra – 5 stjerner!

Inspirerende uddannelse

Fantastiske dage med inspirerende og lærerige oplæg. Dygtige undervisere og godt netværk. Uddannelsen er oplagt for både nye og kommende bestyrelsesmedlemmer og for de mere erfarne, som gerne vil inspireres. Mine bedste anbefalinger

Jeg anbefaler bestyrelsesuddannelsen…

Jeg anbefaler bestyrelsesuddannelsen fra Board Institute - både til eksisterende og kommende bestyrelsesmedlemmer, men også til direktionen som rapporterer til bestyrelsen.

Uddannelsen har et højt niveau, er effektiv og rammer plet.

31 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt, praksisnært og værdiskabende forløb med et stærkt Alumni-netværk, der giver et solidt fundament for bestyrelsesarbejde.

Jeg har haft en meget positiv oplevelse med Board Institute. Forløbet er professionelt, relevant og praksisnært, og det giver en stærk forståelse for bestyrelsesarbejde, governance, strategi og værdiskabelse.

Indholdet er godt struktureret, underviserne er kompetente, og der er en god balance mellem teori, konkrete cases og refleksion over egen bestyrelsesprofil. Jeg oplevede især, at Board Institute formår at gøre bestyrelsesarbejde konkret og anvendeligt – også for personer, der ønsker at tage det næste skridt mod advisory boards eller professionelle bestyrelsesroller.

Et stærkt og værdiskabende forløb, som jeg klart kan anbefale til ledere, specialister og virksomhedsejere, der ønsker at udvikle deres bestyrelseskompetencer.

14 de abril de 2026

Positiv oplevelse med Board Institute

Rigtig positiv oplevelse med Board Institute.

Undervisningen er professionel, relevant, og man får både stærk faglig indsigt og gode perspektiver på moderne bestyrelsesarbejde.

Jeg oplevede forløbet som inspirerende, værdiskabende og meget anvendeligt i praksis.

Ønsker man en plads i en bestyrelse, bistås der også med det hos Board Institute, men det kræver naturligvis man også selv er aktiv og opsøgende

Kan klart anbefales.

28 de enero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Salget lovede lidt mere end de kunne klare

Salget lovede lidt mere end de kunne leve op til da jeg først accepterede. Der blev primært lovet hjælp til at lande den første bestyrelses post, efter endt uddannelse - den del blev lige glemt, da fakturaen først var betalt.
Efterfølgende kunne jeg så tilkøbe det som jeg i føste gang blev lovet.

De metoder er vist en kende for smart til mig.

Selve uddannelse er okay, dog uden at være prangende. Uddannelsen bestod af tre dage med diverse indlæg, der hvert for sig var ganske fornuftige.

7 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.