Boernsunivers.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er fedt at der er så mange forskellige motiver af børnenes yndlingsfigurer, men hvor blev jeg skuffet over kvaliteten. Sengetøjet er så tyndt, at man kan se igennem det. Håndklæderne er "hurtigt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - pakken lå klar til udlevering allerede dagen efter. Tak, det betød meget, da jeg var lidt presset på tid. Lidt tyndere hoodie end forventet, men fødselaren var meget glad for den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig hurtig levering. Bestiller fredag eftermiddag (kl. 15). Lørdag kan det hentes i Meny. Lækker kvalitet på tøjet og god priser. Absolut ikke sidste gang jeg handler dér. Kan varmt anbefales.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte lidt forskellige ting, og en lille billig hårbøjle var kommet i forkert farve, skrev blot for at fortælle dem det, da den var så billig at det ikke kunne betale sig at sende den retur. Og vupti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de juegos
  4. Juguetería

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er en dansk virksomhed og vor strategi er, at du som kunde kan kombinere dine køb. Hos os finder du et bredt udvalg indenfor; børnetøj, legetøj, madkasser og fødselsdagsartikler. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores sortiment og finde nye spændende varer både i Danmark og i udlandet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

En god oplevelse

Der var desværre udsolgt af det jeg bestilte , men fik en fin mail fra dem om jeg ville vente på at varen kom på lager igen eller om jeg ville have pengen tilbage. Da varen kom på lager gik det hurtig med at få dem. En god oplevelse

3 de octubre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu en rigtig fin oplevelse at handle…

Endnu en rigtig fin oplevelse at handle hos jer. I har et godt udvalg - og især har I mange mange tshirts med alle de superhelte, som min søn elsker og ønsker sig. Jeg handler gerne hos jer igen.

13 de octubre de 2022

ALDRIG KØB HERFRA

ALDRIG KØB HERFRA!

Havde givet 0 stjerne hvis jeg kunne.

Jeg havde bestilt 8 Funko pop mystery box fra deres hjemmeside, de kørte tilbud 30 kr. stk.

Normal pris er vidst 59 til 79kr.

Da de så kommer kan jeg se 6 af dem er blevet resealed, altså åbnet af dem, og genpakket og solgt som ny.

Det er noget forbandet svineri, at gensælge et brugt produkt som nyt, de lagde ikke skjul på deres fejl, fordi 2 ud af de 6 var helt nye, så man kunne se forskellen fra den professionelle indpakning, til deres latterlige halv sløve indpakning.

Super skuffet når det er mystery box og man køber som samler for at prøve at trække nogle gode figurer, så ved man jo godt at sandsynligheden er = med 0 fordi de har åbnet dem, tager de gode figurere og solgt de dårlige videre ud til kunderne som “nyt produkt”

Simpelthen for langt ude at en dansk firma kan finde på at snyde sine kunder, så direkte op i deres ansigt.

Jeg har skrevet til dem, men forventer ikke svar, fordi jeg kræver fuld refusion.

Jeg har heldigvis optaget deres fusk, og smider det på YouTube og andre offentlige medier og går rigtig langt med det her, hvis de ikke svare.

28 de agosto de 2022
Logotipo de Boernsunivers.dk

Respuesta de Boernsunivers.dk

Hej Rasmus

Vi er meget kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse ifbm dit køb hos os.

Vi er dog noget overraskede over din beskrivelse, da vi kan forsikre dig om, at vi aldrig kunne finde på at åbne og sortere i de varer, vi sender ud. Jeg ved ikke en gang, hvad formålet skulle være ved dette. Varerne er plukket fra hylden og lagt direkte i din pakke, og da det er en mystery box, har vi ingen viden om, hvilken figur der bliver sendt ud.

Vi har skrevet til dig for et par dage siden, da vi selvfølgelig meget gerne vil se din video og finde en løsning. Da du har købt de sidste 8 stk, kan vi ikke gå på lageret og tjekke indpakningen hos os. Du er desværre ikke vendt tilbage på vores mail, så pt er vi nødt til at afvente din tilbagevenden, før vi kan gøre yderligere.

Med venlig hilsen
Camilla
Boernsunivers.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mindre god service.

Jeg har købt 3 x børnetøj. I en trøje er der hul, jeg beder om en ny trøje, de beder om foto af hullet. De får 2 foto og jeg hører ikke mere fra dem. Dvs. Jeg handler ikke på boerneunivers mere. For dårlig service.

21 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for skønne varer som er præcis som…

Tak for skønne varer som er præcis som vi havde forventet og med hurtig levering! I har et fedt udvalg som falder lige i sønnikes smag (og til priser som falder i mors smag) - det er absolut ikke sidste gang jeg handler her.

1 de febrero de 2022

Super levering

Super! Hurtig levering lige op til jul, så pakken nåede frem til jul 🎅🏻

27 de diciembre de 2021

INGEN RESPONS

INGEN RESPONS
Jeg har prøvet at kontakte dem både på tlf som er slukket konstant og mail. Har intet svar fået. Har bestilt 5 ordrer som julegave og modtog dem d 17. December.
3 ud 5 af tingene enten snavset eller er forkert vare. Virkelig ringe service at man intet svar får.

25 de diciembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen respons på fejlbehæftet vare

Købte et Elsa penalhus til min datter. Kom fint frem men lynlåsen røg af ved første brug. Det kan jo ske, men servicen efterfølgende efter har været meget mangelfuld. Har skrevet (kan ikke finde et nr at ringe på) og nu mere end 2 uger efter endnu ikke fået nogen afklaring. Har undervejs fået en enkelt mail hvor der blev efterspurgt billeder som jeg sendte samme dag. Udover det ingen lyd overhovedet. Ret ærgerligt når man har et barn der ikke kan have glæde af sin fødselsdagsgave, og der bare er stille. Synes ikke at jeg kan anbefale et sted med så passiv kundeservice.

16 de febrero de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.