Østergade 38, 5610 Assens, Assens, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget hurtig ekspedition, der gjorde ventetiden behagelig kort. God kommunikation på sms. Imødekommende og venligt personale. Stort udvalg i butikken i forskellige genrer, og altid først med nye... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er nemt at bestille over nettet til afhentning i min lokale butik- så får min lokal Bog &Ide også lidt fortjeneste.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille bogen. Og at få den gaveindpakket. Fin besked om at den kunne afhentes. Den var hurtigt i min lokale boghandler. Boghandleren havde den klar til mig.

Información sobre la empresa

1. Librería

Escrito por la empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dårlig information om leveringstid 😕

Dårlig information om leveringstid 😕
Fint produkt .

18 de septiembre de 2025

Kære Lene

Jeg er ked af at høre, at du ikke oplevede informationen om leveringstiden som tydelig – det skal selvfølgelig være nemt at gennemskue, hvornår man kan forvente sin pakke. Det tager vi med videre, så vi kan blive bedre.

Det glæder mig dog, at du er tilfreds med produktet, og jeg håber, du får stor glæde af det. Skulle du få brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os på hej@bogide-legekaeden.dk
eller på 76752020.

Hav en rigtig skøn dag.
Michelle fra Bog & idé – Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
· 76752020

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Når der står 1-3 dages levering…

Når der står 1-3 dages levering forventer jeg det ikke 3 uger

23 de enero de 2025

Respuesta de Bog & idé - Assens

Jeg beklager mange gange vi ikke har kunnet leve op til dine forventning omkring leveringstiden. Som oplyst ved bestilling kan der forekomme længere leveringstid på engelsksprogede end de normale 1-3 dage.

Det er selvfølgelig beklage lidt hvis det ikke fremgår tydeligt nok og vi tager din feedback til efterretning og ser på hvordan vi kan tydeligøre det fremover.

Jonas fra Bog og Ide & Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk
www.bog-ide.dk

Super fin handel

Super fin handel. Butikken havde det på lager med det samme til afhentning, som var klar da jeg kom.
Utrolig nemt og rar måde at gøre det på. (Håber butikken får andel i min ordre)

17 de octubre de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde købt flere bøger på nettet i samme ordre, og der manglede én af dem, men der var ingen problemer med at få de andre. Den sidste kom 2 dage senere, og det fik jeg besked om; den venter i butikken da jeg er på ferie, og jeg er kun blevet trukket for de andre.
Super service.

24 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice, uhøfligt og højlydt over for kunden

27 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Bog & idé - Assens

Mange tak for at række ud til os.

Vi beklager virkelig, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice, og at du følte dig behandlet uhøfligt. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback meget seriøst.

Hvis du ønsker at tale nærmere om din oplevelse, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 76752020 eller sende en mail til hej@bogide-legekaeden.dk, så vi kan finde en løsning.

Med venlig hilsen,
Michelle fra Bog & idé / Legekæden

Nemt at bestille bogen

23 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.