Østergade 36., 5600 Faaborg, Faaborg, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille online og få leveret i butikken. Da næsten alle bøger var ankommet inden for to dage fik jeg et opkald om at den sidste bog manglede men jeg var velkommen til at hente de første bøg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringen til den ønskede butik skete hurtigt, der var styr på ordren og det hele gik gnidningsfrit. Betjeningen var god og jeg fik hurtigt udleveret mine vare uden bøvl.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jer er normalt altid rigtig godt tilfreds.men lige denne gang hakker i bogen og mørke mærker på kanten af bogen det kommer jo med tiden, men når den skulle gives som gave måtte det gerne være uden og... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Librería

Escrito por la empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestilt bog

Alt virkede fint og gik hurtigt.
Gider ikke tilfredshedsundersøgelse og derfor bliver det kun 4 stjerner

22 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte lovprist rubrikterning 😄

Købte en rubrikterning - beskrivelsen var for rosende og passede ikke med den leddeløse terning jeg modtog ( som dog kan bruges )
Og hvad kan man forlange for 50,- så har ikke henvendt mig for returnering

23 de junio de 2025
Logotipo de Bog & idé - Faaborg

Respuesta de Bog & idé - Faaborg

Kære Tommy

Tak fordi du har delt din oplevelse. Jeg er ked af at høre, at rubriksterningen ikke levede op til dine forventninger, og at beskrivelsen ikke stemte overens med det produkt, du modtog. Det skal naturligvis være tydeligt, hvad man køber – uanset prisen – så jeg giver din feedback videre til den relevante afdeling.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig i butikken, hvis du skulle fortryde dit køb.

Michelle fra Bog & idé & Legekæden
hej@bogide-legekaeden.dk · 76752020

Sætter stor pris på en lokal Bog & Idé

Jeg finder det meget dejligt, at jeg kan se udvalget af varer, bestille bøger og andet på nettet og få det leveret til den lokale Bog & Idé. Her er medarbejderne altid søde og venlige og parate til at hjælpe én. I øvrigt har butikken et stort og fint udvalg af både bøger, legetøj, spil mv. Det er et stort plus i byen.

15 de enero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig levering til butik i nærområdet…

Hurtig levering til butik i nærområdet og god service.
Dog begrænset farve udvalg, særligt når det eneste produkt i den ønskede farve blå ikke fremstår blå ved modtagelse, da den er så mørk at den næsten er sort. Så bedre farve beskrivelse for varerne online ønskes.

10 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.