Helt fint forløb. Den lokale butik kunne oplyse, hvornår de forventede varernes ankomst, så det var godt ikke at skulle rende forgæves. Leveringstiden var dog lidt længere, end jeg havde forventet. De... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Da jeg prøvede at købe nået første gang havde de lidt problemer med deres hjemmeside, men kundeservice var super skøn og hjælpsom! Der er forholdsvis korte leveringstider og gode priser. Jeg anbefaler... Ver más
Få klik fra digitale ønskesedler --> til varer i kurv --> til betalte varer --> til afhentning i butik. Hurtigt, nemt, gnidningsfrit og dejligt med en mulighed for at droppe fragten. Medarbejderne i b... Ver más
Jeg fik et hurtigt og fint svar på et spørgsmål stillet via e-mail, og ligeledes en fin behandling, da jeg afhentede den vare min forespørgsel drejede sig om. Tak for det 🌞🌞. Venlig hilsen Erik... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.
Información de contacto
Merkurvej 5, 7400, Herning, Herning, Dinamarca
- 97 21 75 77
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fint og nemt
Det er ikke fordi jeg forventer meget…
Det er ikke fordi jeg forventer meget fra bog og ide's side.. men de levere mere end jeg har brug for👍
jeg fik gaven pakket fint ind
Let at finde hvad jeg søgte
Let at finde hvad jeg søgte, og den kom hurtigt frem i butikken :)
Bogen kunne ikke findes
Den søde kvinde i boghandlen ledte længe efter den bestilt bog. Heldigvis kunne hun finde en på hylden som jeg kunne få med i stedet. Og den blev pakket pænt ind til gave 😀

Respuesta de Bog & idé - Herning
Hurtig og nemt
Skulle bestille perler og det gik godt, det var nemt og hurtigt
Afleveret til tiden
Jeg fik et hurtigt og fint svar på et…
Tak for det 🌞🌞.
Venlig hilsen Erik Maul.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.