Bog & idé - Odense City Opiniones 294

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Kongensgade 34, 5000 Odense C, Odense C, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

I ordered a book online and selected the “wrapping for a gift” option. I collected the wrapped gift few days later and gave it as a birthday present only to discover that they forgot to cover the pri... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bor i Australien og finder Bog og Ide nemme at bestille julegave online til min mor. De har et stort udvalg og bogen bliver leveret i løbet af en til to dage. Har bestilt hos dem flere gange og ha... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt nemt at lave en bestilling over nettet, få den pakket ind - og hurtigt afhentet et par dage senere! Er super godt tilfreds med service og hjælpsomhed, handler gerne her igen - på samme måde,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Elsker Bog og ide.. Både butik og web shop.. Her i julen var der lange skønne julekøer i butikken. Det var dejligt og jule agtigt, - personalet knoklede og betjeningen var lynhurtig og altid venlig.

Información sobre la empresa

1. Librería

Escrito por la empresa

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super service

Super service. Imødekommenhed og professionel kompetence i rådgivning og valg til læsestof.

1 de abril de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Forgot to cover price while wrapping gift

I ordered a book online and selected the “wrapping for a gift” option. I collected the wrapped gift few days later and gave it as a birthday present only to discover that they forgot to cover the price label…
Everything else was good, the personnel is always nice and welcoming.

29 de enero de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Bog & idé - Odense City

Hello, thank you for your review.

We’re very sorry to hear that the price label wasn’t covered when you chose the gift wrapping option. When a gift is wrapped, it should of course be ready to hand over – without any visible price. We completely understand how disappointing it must have been to discover this at the birthday celebration.

We’re glad to hear that everything else went well and that you experienced our staff as nice and welcoming. I have passed your feedback on to the store so they can be extra attentive to this detail when wrapping gifts in the future.

Thank you for bringing this to our attention.

Kind regards,
Michelle from the Bog & idé team

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bøger købt som gave på nettet mangler påsat byttemærke

Bestilling via hjemmesiden fungerede fint, info fra butik også fint, MEN da bøgerne var købt som gave (fint indpakket) havde jeg forventet at bøgerne havde påsat byttemærke. Jeg forespurgte i butikken om byttemærke var påsat. Nej det skulle jeg selv printe ud. Det er IKKE god service.

6 de noviembre de 2025

Respuesta de Bog & idé - Odense City

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at du havde forventet et fysisk byttemærke, når gaven allerede var pakket ind. Ved klik og hent bliver byttemærket sendt digitalt efter bestillingen, og butikken kan desværre ikke sætte et fysisk mærke på, da selve købet er gennemført online. Hvis man ønsker et fysisk byttemærke, skal købet ske direkte i butikken, hvor ekspedienten kan sætte det på med det samme.

Jeg kan godt se, at det ikke fremstod tydeligt i dit forløb, og jeg tager din feedback videre, så vi kan blive bedre til at informere om forskellen mellem onlinekøb og butiks­køb. Hvis du har brug for hjælp til at få gensendt byttemærket eller har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Der kommer alt for mange mails fra jer…

Der kommer alt for mange mails fra jer
Ja der helt vildt og meget belastende

30 de octubre de 2025

Respuesta de Bog & idé - Odense City

Hej, tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt, at det kan være belastende at modtage flere mails, end man ønsker. Det skal naturligvis være dig, der bestemmer, hvilke nyheder og tilbud du vil have fra os.

Du kan selv justere dine præferencer på din profil på vores hjemmeside under “Min konto”, hvor du kan fravælge de typer mails, du ikke ønsker. Hvis du allerede har ændret indstillingerne, men stadig får for mange mails, så skriv endelig til os på hej@bogide-legekaeden.dk
, så sørger vi for at få det rettet manuelt.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Med venlig hilsen
Michelle fra Bog & idé teamet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.